Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Energy Drinki

Featured Replies

Opublikowano

Najczęściej kupuję sobie do pracy Tigera i piję go na pobudzenie zamiast kawy. Red bulla raczej do drinków. Wyszedł też nowy- Grizzly. Jest całkiem dobry. Więcej jak jedną puszkę nie piję, po dwóch mam nockę z głowy a serce wali mi jak szalone.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 316,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Pic na wode. Jedynie pije redbulla z wodką, bo dobrze smakuje.

Daj byle jaki napoj energetyczny osobie z nadcisnieniem i go zapytaj czy to pic na wode. ;]

Nie wiem, na mnie nie działa. Może dlatego, że od kilku lat pije kawe zamiast herbaty.

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Nie piję kawy więc na mnie działają dobre są: z biedronki "Max Power" ale trzeba wypić dwa= ok 3 zł, z Carefour ten najtańszy ok 1,65zł kosztuje, Ale zwycięzca to chyba Tiger (smak i cena ok) spożywam tylko na sesję lub mega nudne wykłady

Opublikowano

sobe adrenaline rush mozna kupic w carrefour za 4.99 chyba, oczywiscie małą puszke.

Nie pijam tych napojów prawie w ogóle, kiedys zdarzało mi sie przed treningiem wypic, ale teraz wole zdecydowanie CARBO strzelic z mineralką.

Czemu im tanszy tym bardziej po sercu daje? Sprawdzałem skład i wszystkie mają praktycznie identyczny (wyjątek. sobe) tylko niektóre minimalnie wiecej kofeiny mają.

Jak już zdarzy mi sie wypic to Tiger albo r20.

Brat kiedys kupił jakieś RX z Plusa jak walnąłem przed trenem małą puszke to myślałem że odjade serce zaczęło mi telepac ;/

Opublikowano

Ja piłem, nie zauwarzyłem rewelacji czy jakiegoś skoku między red bulem a cocaine.

Opublikowano

Te wszystkie energy drinki dla mnie nie różnią się niczym w smaku, tylko ceną, ale lubię sobie wypić od czasu do czasu. Za to niebieski powerade ma za(pipi)isty smak. Nie za słodki, taki w sam raz :) Dla mnie najlepszy napój jaki piłem.

Opublikowano

Powerade to woda, dla mnie praktycznie bez smaku.

Opublikowano

Pijam jedynie z wódką w klubach <burżuj> i to też okazyjnie. Raz mi się zdarzyło, że w czasie sesji wypiłem 3 kerfurowe wynalazki i siedziałem do 3 w nocy, uczyć się już nie mogłem bo i tak mi nic do łba nie wchodziło, serce waliło jakbym miał na zawał zejść, odbić mi się nie chciało, zasnąć też nie mogłem. W du.pie z takim wspomagaczem

Opublikowano

Wczoraj wypróbowałem energetyka z PoloMarketu , zwał się KITE wypiłem 2 na wieczór i nie mogłem spać do rana, a że akurat byłem na domówce więc przypasowało.

Polecam. Tylko 1.99 (zielony).

Opublikowano

Pół litra takiego napoju na mnie nie działa, a szkoda pieniędzy żeby chlać to litrami.

I zdrowia.

Opublikowano

Tigery najbardziej mi odpowiadają tylko trochę szkoda mi pieniędzy 1litr 5 zł

Opublikowano

Mam cisnienie 80/60, wiec chu,ja dzialaja na mnie te wszystkie wynalazki. WOle sobie walnac kawe z trzech lyzek, przynajmniej czuje odrobine pobudzenia.

Opublikowano

Kawę z trzech łyżek? Ja (pipi)ę kozak :lol:

Opublikowano

Łyżek czy łyżeczek? Bo trzy łyżki to będzie z pół kubka.

Opublikowano

Szkoda ze w polsce nie ma Monster'a, mogłyby sie pochować red bule i Tigery.

Fakt jest taki ze za 1 litr Tigera płacisz 4.99 za Red Bula w małej puszce tez tyle samo ale dostajesz mnie i Red Bull jest mniej efektywniejszy, więc opłaca się kupować Tigera i nie mamrotać że drogi. Wcale nie. Poza tym Tiger w tabletkach to nie to samo co w butelce bo bez Co2 to jest jak szczyny <_< Chyba że rozcieńczacie w wodzie mineralnej wysoko nasyconej Co2.

Wczoraj wypróbowałem energetyka z PoloMarketu , zwał się KITE wypiłem 2 na wieczór i nie mogłem spać do rana, a że akurat byłem na domówce więc przypasowało.

Polecam. Tylko 1.99 (zielony).

aha i właśnie w Biedronce można kupić Power Be w sześcio-pakach po 14 pln. Też działa jak Tiger, tak samo mocny.

IMG_1887.jpg

I Tiger wycofał się ze starej butelki bo inni zaczęli ją podkupować. Więc teraz zainwestowali w nową, coś z porsche, nie pamiętam dokładnie

Edytowane przez nWo

Opublikowano
  • Autor
aha i właśnie w Biedronce można kupić Power Be w sześcio-pakach po 14 pln. Też działa jak Tiger, tak samo mocny.

IMO bzdura, tiger lepiej paca. A jak ty chcesz smakowac kazdy lyk to serdecznie cie pozdrawiam - to ma kopac i dawac moc, wiec smak olewam - pije duszkiem 2 rozrobione tabletki w 250 ml wody i zlewam to, ze smak jest wtedy obrzydliwy.

Nie no smak też się trochę liczy, szczynów babci nie wypiłbym nawet gdyby dawałyby kopa na cały dzień. A ten Power Be to największe gówno na polskim rynku energetyzatorów, nic nie daje, a smakuje obrzydliwie.

Opublikowano

Właśnie niedawno wyczaiłem te r20 całkiem ok są i cena nie jest jakaś wysoka 2 zł z hakiem w żabce .

Opublikowano

a w Poznaniu (i chyba tylko, co zrozumiałe) to się pije "Energie Lecha" - czyli to samo co Tiger (czyli nienjagorszej) tylko lekko drożej, by wspierać meijscowy klub piłkarski :)

Opublikowano
a w Poznaniu (i chyba tylko, co zrozumiałe) to się pije "Energie Lecha" - czyli to samo co Tiger (czyli nienjagorszej) tylko lekko drożej, by wspierać meijscowy klub piłkarski :)

U mnie w Łodzi mozna kupić "eŁKSa Power" ; )

2ytr24g.jpg

Opublikowano

U mnie w Łodzi mozna kupić "eŁKSa Power" ; )

2ytr24g.jpg

gdzie to mozna kupic ?:D

Opublikowano
gdzie to mozna kupic ?:D

ul.Maratonska 27

ul.Limanowskiego 25

ul.Kusocińskiego 2

ul.Rajdowa 2

ul.Bednarska 14

ul.Komandorska 2E

ul.Batalionow Chłopskich 10

ul.Balonowa 39

ul.Wioślarska 21a

ul.Zarzewska 51

ul.Kilińskiego 229

ul.Wysoka 29

Wici 6

Dzisiaj piłem nowe R20 w czarnej butelce, IMO ma ten sam smak jak stare srebrne R20 :closedeyes: