Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Energy Drinki

Featured Replies

Opublikowano

ja lecę z tym nowym monsterem, po dwóch łykach jestem najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 315,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ku.rwa to chyba jutro kupie tego mango plus bialego  (wolalbym czerwonego) i bedzie 3zl za sztuke :nosacz3:

e: c0r a zlopiesz tylko raz w tygodniu czy juz dawno po noworocznych postanowieniach? xD

Opublikowano

Tak jak pisałem, wczoraj wypiłem pierwszego monstera od wigilii więc i tak długo wytrzymałem bez tej używki xD Teraz gdyby nie to że wszedł nowy smak i że nie wiadomo ile potrwa promocja 2 za 6 to bym nie kupił, ale nawet teraz nie przekraczam tygodniowego limitu który niedawno ustaliłem.

ten limit to 7 monsterków :nosacz3:

6 minut temu, Mejm napisał:

Ku.rwa to chyba jutro kupie tego mango plus bialego  (wolalbym czerwonego) i bedzie 3zl za sztuke :nosacz3:

Nie wiem czy ci to zadziała bo ta promocja jest chyba tylko na te monstery mango, pozostałe monstery miały normalną cenę 4.99 ;/

Edytowane przez c0ŕ

Opublikowano

Aiii, moze byc, moze byc. Bede uwazal przy kasie.

Opublikowano

Powiem tylko, że białego monstera można bezproblemowo kupić w polomarkecie bo zamawiałem ostatnio i przyjechało.

Opublikowano

No ale niech producent wprowadzi ten ulepek w butelkach 0,5 bo tego na raz się wypić nie da. 

Opublikowano

pił ktoś kawowego blacka? Albo jeszcze o smaku szampana widziałem w lidlu xD

Opublikowano

Gunwo i uj, prędzej wam ryja wykrzywi po tym kawowym black, nie warto, tak samo te prosecco black, dajcie spokój z nimi.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Ogólnie, energol o smaku kawowym mógłby być niesamowity i w smaku i w dzialaniu, jakby dali ekstrakt z kawy... no ale jak widać nie umio za bardzo. Już sobie wyobrażam jak ch.ujowo ten Black musi smakować.

Edytowane przez krupek

Opublikowano

O smaku kawy najlepsza jest... kawa. Wszystko inne mi nie smakuje. To samo mam z miętą. Jak coś ma być miętowe to tylko guma do żucia lub pasta do zębów, reszta to ci.pa i ch.uj

Opublikowano
15 godzin temu, Pupcio napisał:

pił ktoś kawowego blacka? Albo jeszcze o smaku szampana widziałem w lidlu xD

Ja widziałem o smaku prosecco ale bałem się kupować.

15 godzin temu, D.B. Cooper napisał:

O smaku kawy najlepsza jest... kawa. Wszystko inne mi nie smakuje. To samo mam z miętą. Jak coś ma być miętowe to tylko guma do żucia lub pasta do zębów, reszta to ci.pa i ch.uj

a jadłeś lody miętowo-czekoladowe?

Opublikowano
8 minut temu, _Be_ napisał:

Ja widziałem o smaku prosecco ale bałem się kupować.

a jadłeś lody miętowo-czekoladowe?

Nie jadłem.

2 minuty temu, krupek napisał:

Albo czekoladki After Eight, ewentualnie takie:

i-wawel-pastylki-mietowe-w-czekoladzie-2

Nie jadłem.

Opublikowano

Właśnie wyobraziłem sobie jak to ch.ujowo musi smakować. Podziękuję.

Opublikowano

Wypiłem kolejnego monstera o smaku tego mango i jest giiiiiiiit, naprawdę

To mango smakuje tak samo dobrze jak w tym żółtym Blacku Samurai, ale całość ma dużo bardziej owocowy posmak, nie czuć tak chamsko typowym energolem. No ale jednocześnie słodki w ch,uj, więc Mejmowi może nie podejść.

Ocena w dół za puszkę z napisami po niemiecku, tylko naklejka ze składem jest naklejona w naszym ojczystym języku. (pipi) ich mać :nosacz:

Edytowane przez c0ŕ

Opublikowano

Może się dobrze przyjmie i rok 2019 przyniesie też import innych smaków.

Opublikowano
22 godziny temu, c0ŕ napisał:

Nie wiem czy ci to zadziała bo ta promocja jest chyba tylko na te monstery mango, pozostałe monstery miały normalną cenę 4.99 ;/

Dobra ale wez nie wkrecaj, promka jest na wszystkie smaki. Właśnie wjechały dwa białe za 6 ziko :banderas:

Opublikowano

U mnie w żabce żółta naklejka z promocją była tylko na półce z towarami promocyjnymi pod tymi monsterami mango, reszta monsterów miała normalną cenę na białym tle 4.99 więc :dunno:

Ale to dobra wiadomość że na wszystkie smaki :nosacz3:

Opublikowano

Może nie ogarneli, na sklepie plakat z promocja, tam wszystkie smaki, w lodowce tez pod kazdym monsterem kartka 2 za 6zł

Opublikowano

xCXOU8d.jpg

Wybrałem wszystkie duże zielone z żabki. Pani się zdziwiła czemu tak mało wyszło za tyle puszek. 

Opublikowano

Nie widze tam zadnego zielonego.