Posted June 10, 200915 yr Cóż, chciałbym się przywitać Kiedyś ktoś wpadł na ten pomysł, teraz gdy nadchodzi premiera MHU i MH 3, pomyślałem że te gry zasługują na grupowiec. Przecież, nie będziemy pisać w jednym temacie o całej serii. Mam nadzieję, że nikt się nie obrazi, że przeniosłem tu tematy z forum PSP. Jakieś pomysły?
June 13, 200915 yr Idź zlap je wszystkie i wróc ja je będziesz mial wszystkie wcześniej nie pokazuj się
July 7, 200915 yr nie wiedzialem gdzie to napsiac to walne tutaj... patrzcie co maja angole.... my oczywiscie mozemy pomarzyć tylko.... real life gathering hall!
July 7, 200915 yr O_O. Prawdziwa nerdownia, ale co tam . Chętnie bym tam poszedł i zobaczył (jakbym mieszał w Anglii), w jakim to konkretnie mieście jest?
July 7, 200915 yr e tam nerdownia, ostanio byla jakas akcja w cd-projekcie z wyprzedażą itp, polazłem kupic jakies tanie gierki i okazalo sie ze ejst wielka kolejka itp, i to dopiero tam była nerdownia , 80% ludzi wyglała jak kompletne nolife'y az mi bylo glupio tam stac xD albo chude pryszczate, albo grube otłuszczone itp naprawde masa stereotypowych graczy tam sie zebrałą ;p ci na fotce wygladaja w miare normalnie w porownaniu z tamtymi ;p nie wiem w jakims miescie, pewnie w londynie
July 7, 200915 yr hahaha zajebisty GH No Ty PiT to faktycznie bys sie ucieszył z Coffe shopa z wbudowanym gathering Hall ;]
July 8, 200915 yr ja odwrotnie ;p musze byc bardzo trzezwy zeby grac w MH, nawet 1 piwo juz zmniesza zdolnosci i powoduje lagi ;p
July 8, 200915 yr Jak informuje firma Capcom, Monster Hunter Freedom Unite oraz Monster Hunter Freedom Unite The Best (odpowiednik naszej platyny) od swojej premiery w kraju kwitnącej wiśni sprzedała się już w 3,5 miliona kopii. Sprzedane kopie dotyczą wyłącznie Japonii. Pierwsze wyniki sprzedaży z wersji dopiero co wydanych na terenie Ameryki Północnej i Europy nie zadowalają. W Wielkiej Brytanii króluje FIGHT NIGHT ROUND 4, zaś MHFU zajmuje dopiero 28 miejsce w zestawieniu. mozna sie bylo spodziewac ze nic sie nie zmieni jesli chodzi o ilosc sprzedanych kopii, moze to ostatni mh wydany po za japonia
July 8, 200915 yr nie kracz dopiero tydzien po premierze, nie nalezalo sie spodziewac ze ludzie sie na to rzucą jak na gry w stylu GOW, tekken, itp, to gra ktora w japonii jest mega hitem ale u nas jest praktycznie niczym, i capcom dopiero zaczyna ją promowac, hype'u sie nie udalo zrobic wiec nie ma co liczyc na ogormny skok popularnosci w tydzien, oby capcom nie zrezygnowal z promocji i z czasem moze wiecej ludzi sie zreflektuje btw ilu z was ma orginał ?
July 8, 200915 yr nie bylo by zbyt dobrze jesli seria mialaby nie wychodzic juz poza KKW ;/ no ale jak dotad pomimo slabej sprzedazy wszystkich czesci wychodza kolejne odslony MHF na innych kontynentach wiec jestem dobrej nadziei PS ja mam oryg MHF i MHF2 a unite czekam az stanieje
July 9, 200915 yr Yano - zajebiscie sie w to gra po paleniu. Ja zawsze lapie takiego wkreta ze chuj. "O fuck jaki wielki, ale mu najebie! GHAAAAAAAAA!!!". Ogolnie wielka wczuwa i wio. Zamiast "jestem hardcorem" mozna by rzec: "JESTEM HUNTEREM!" ;D
July 9, 200915 yr Ja mam oryginał MHF2 No wczuta zawsze jest nieziemska PiT 19 lipca jade do Anglii i zajde do tego Gathering Hall'a napewno
July 17, 200915 yr skoro tu są pogawędki to pomyslalem ze tutaj ponazekam na swoją gałke ;p znowu sie zaczela psuc i ciągnać w dół kiedyś chyba Cotai poradzil mi zeby odrkecic kawalek obudowy i odchywlic tak zeby kałka na chwile straciła łacznosc z resztą, dzieki temu sie resetuje i naprawia, wtedy to rzeczywiscie pomogo, i okolo 2 tygodnie bylo spoko , ale dziś znowu zaczela sie kaszanic , zrobilem to samo i mam nadzieje ze pomoże jesli nie to sie wkurze
July 17, 200915 yr analog z tego co na allegrow idziałem to wydatek ~25 zł, poza tym gdzieś tam widziałem jakieś programiki do centrowania czy coś takiego. ale IMo to uszkodzenie mechaniczne musi juz byc - to samo mam niestety, zeby grac to podpinam sie PSP do pc + pad od PS3 + remotejoylite XD
July 17, 200915 yr spora kombinatoryka xD mam nadzieje ze moj analog jeszcze troche pociągnie ;p edit grrrrr dupa. pogralem troche po tym połowicznym rozkręceniu i wydawalo sie ze znowu zadziałało ale ejdnak nie, co prawda jest o wiele lepiej ale znowu zdarza sie ze ciagnie w dół.. Edited July 17, 200915 yr by Yano
July 17, 200915 yr załóżcie temat o ulubionych broniach z ankietą (ja nie wiem jak się robi albo nie mam takich możliwości na forum ;p)