Kmiot 13 545 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Niewidzialne potwory w sumie kiepskie i osłaniają tyły w moim Palahniukowym rankingu. "Pygmy" miał być jeszcze w tym roku podobno wydany po polsku, ale coś cisza na stronie niebieskiej studni. No, ale Krwawy południk klasa. Na pewno do niego jeszcze wrócę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michas 0 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Wojna Zombie zamówiłem na aukcji i musiałem zapłacić więcej niż normalnie kosztuje gdyż w księgarniach internetowych jest niedostępna.Dla fanów zombie lektura obowiązkowa, napisana w formie relacji wydarzeń ludzi z mieszanych klas społecznych pochodzących z różnych narodowości. Kroniki Wardstone narazie 6 części celuje w grupe wiekową 12+ , ale dobrze się to czyta i jest wciągająca.Cykl opowiada historie młodego Toma na terminie u Stracharza który zajmuje się walką z mrokiem ale nie za pomocą czarów lecz w inny sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza
ds 29 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 nowe nabytki Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 kobiety bym przygarnal. jak skonczysz mozemy sie za cos wymienic. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 (edytowane) wczoraj kupiłem jakąś książke za trzy złote w szarlatanie, ale zostawiłem w pubie gdzie przepijałem dobytek. bywa. mówcie mi chinaski. Edytowane 2 Października 2010 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
ds 29 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 <fanboj> Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 McCarthy teraz jest passe, za dużo osób go czyta <snob> Cytuj Odnośnik do komentarza
ds 29 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 racja, na jakie forum sie nie zajrzy to sie pojawia. ale niestety jestem trendwhore, bo 'krwawy poludnik' i 'droga' zrobily na mnie duze wrazenie ('to nie jest kraj dla starych ludzi' mniej, bo najpierw widzialem świetną ekranizacje, ktora okazala sie dosc wierna), 'dziecie boze' plasuje sie na koncu. a ze jest jesien to robie zapasy;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 wczoraj kupiłem jakąś książke za trzy złote w szarlatanie, ale zostawiłem w pubie gdzie przepijałem dobytek. bywa. mówcie mi chinaski. chciałbyś Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 wczoraj kupiłem jakąś książke za trzy złote w szarlatanie, Gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 782 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 @ds - nie zapomnij o podzieleniu się wrażeniami po przeczytaniu "Strażnika Sadu" Jestem bardzo ciekaw jak wypada ta powieść, a opinii o niej znaleźć nie sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Za kilka dni pewnie się pojawią. Też kupiłem dzisiaj, ale musi poczekac na swoja kolej. Cytuj Odnośnik do komentarza
ds 29 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 u mnie tez jeszcze lezy nie smigana i czeka Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Kmiot zbanowany? OCB? Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin_N 61 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 "Kroniki Jakuba Wędrowycza" Andrzeja Pilipiuka. Ogólnie serię znam już od dawna, ale do 1wszej części dopadłem dopiero teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Gdzie? na szczytnickiej, jak jedziesz od tych swoich przedmieść (czy gdzie ty tam teraz mieszkasz) to za pasażem skręcasz w prawo mijasz pizze hut na rogu, turasa i masz księgarnie. co prawda nieposegregowany zbytnio, ale jednak spory zapas używanej literatury in inglisz + czasami dobre rarytasy w naszym ojczystym języku i herbata za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Kur, a byłem dziś na pasażu. :F No nic, będę to obadam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Kupiłem Zieloną Milę oraz Sklepik z Marzeniami. Wszystko w.... Biedronce, 12 zł za każdą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Logan_ Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Kupiłem Zieloną Milę oraz Sklepik z Marzeniami. Wszystko w.... Biedronce, 12 zł za każdą. Ja miałem wziąć (kiedy brat powiedział mi że są) Zieloną milę oraz Bezsenność bo tylko te były ale... nie przepadam za wydaniami kieszonkowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
marjano 161 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 "Miasto i miasto", China Mieville "Under the Volcano", Malcolm Lowry, wersja angielska. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 " Zwrotnik Raka" Henry Miller, " Lęk i odraza w Las Vegas" Hunter S. Thompson, " Polskie złudzenia narodowe" Ludwik Stomma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 " Zwrotnik Raka" Henry Miller" najlepsza ksiązka jaka czytałem w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Możesz napisać, o czym ona jest? Bo opisy w Internecie nic mi nie mówią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 o życiu x kosztuje grosze na allegro/ w bibliotece tez znajdziesz x po pierwszych stronach bedziesz wiedzial o czym mowie Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Czy najlepsza to nie jestem pewny banny, ale na pewno bardzo bardzo dobra Wiem, że nie skończy się na niej moja przygoda z Millerem z tymże nie mogę nigdzie znaleźć drugiej części czyli " Czarnej wiosny". Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi