Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Też mi wczoraj przyszło! Gorzej, że nie zagram, bo właśnie się zbieram na samolot i przez 2 tygodnie mnie nie będzie, ale nic to. Rozgrzebany Resident 9 boli jeszcze bardziej XDEdit, bo nie chcę drugiego posta godzinę po pierwszym: @smoo , a dokopałeś się do polskiego fanowskiego dodatku z Ayą Breą z Parasite Eve? Kurde kozak! https://www.gry-planszowe.pl/viewtopic.php?t=85368 Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Szwed
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. @Szwed tak widziałem tego posta, fajny pomysł! Gość chyba też jeszcze inne postaci przygotowuje.Mam nadzieję, że jednak w przyszłości będzie druk 1 sezonu i kolejnych. Inaczej trzeba będzie kombinować z angielską wersją.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Gdzie kupiłeś? Bo tak przejrzałem i wcale łatwo nie jest dostępne (tylko podstawa izi) .
Opublikowano 54 minuty temu54 min @XM. Na stronce dytrybutora: Final Girl Sezon 2 – Lucky Duck GamesTyle że w ubiegłym tygodniu było mega promo 50% off na wszystko, teraz już po normalnych cenach.Figurki znalazłem na amazonie.Sezon 1 tylko z drugiej ręki obecnie i ogólnie ciężki temat.