Opublikowano 12 lutego 20178 l Ktoś powie, czy to był jeden dziennik, czy połączenie kilku? A tu, nawet nie wiedziałem, że Duke, przemówił po polsku:
Opublikowano 13 lutego 20178 l To raczej tragiczne niz wesole, ale jakby ktos kiedys zamawial przez internet gierki na Wii U to lepiej zachowac szczegółna ostrożność:
Opublikowano 13 lutego 20178 l Nunchuck o ile dobrze zapamietalem, albo wiimot. Kazdy bundle tak wyglada :(
Opublikowano 13 lutego 20178 l co za melepety mam nadzieję, że im to jakoś zgłosiłeś prawilnie, że zyebali kilka/naście gierek? Edytowane 13 lutego 20178 l przez Rayos
Opublikowano 15 marca 20178 l Gdyby ktoś pytał, to tutaj można kupić :) https://www.ihl-shop.com/collections/smokeey-smoke-ring ps. foto nie moje, wiadomo.
Opublikowano 17 marca 20178 l To raczej tragiczne niz wesole, ale jakby ktos kiedys zamawial przez internet gierki na Wii U to lepiej zachowac szczegółna ostrożność: Co za zbrodnia. Ty to wypatrzyłeś/Twoje zdjęcie?