Jump to content

Featured Replies

Najman to bokser, ale bez przesady, to nie będzie raczej walka Fedora z Rogers'em, tylko królika z koniem.

Może raczej Dawida z Goliatem, a wiadomo kto wtedy wygrał :P

Obstawiam Najmana, mimo że typa nie lubię. Pudzian to tylko masa+siła a to nie wystarcza, przecież on kondycyjnie nawet 1 rundy nie wytrzymuje, no chyba że się uwali na Najmana i będzie go ugniatał jak plastelinę.

• Replies 3.2k
  • Views 349.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Na początku miałem nie odpisywać na posta Mierzeja, ale widzę, że ludzie to plusują. Ten wklejony komentarz tego „eksperta” co to ogląda walki ufc i strikeforce raczej nie ma zbyt wielkiej wagi meryt

• Guest Ofsajd
    Guest Ofsajd

:rofl2: :rofl2: :rofl2:

• Jeden z bardzo dobrych komentarzy: "Ludzie! Wam sie chyba z zawisci mozgi polasowaly. Ogladam wszystkie UFC i Strikeforce i jestem przekonany, ze tam tez Pudzian by wygral. Thompson nie zrobil nic poz

troche za bardzo bawicie sie w jasnowidzów. przypominam że Ci kolesie mają niewiele wspólnego z mma więc gdybanie kto jak bedzie walczył jest nie na miejscu.poczekamy, zobaczymy. ja liczę na wygraną Pudziana. chłop ma warunki ale za krótko siedzi w mma żeby uważać go za 100% faworyta. mam tylko nadzieję że pokażą jakiś skill a nie klepanke jak w sobote po imprezie w barze.

pokażą jakiś skill a nie klepanke jak w sobote po imprezie w barze.

Ta jasne, pokażą skilla jak Lesnar z Mirem :lol:

Akurat Pudzian kondycyjnie jest bardzo dobrze przygotowany, i jest szybki - jest jednym z szybszych strongmanów. To nie będzie Gołota, tylko pędząca ciężarówka. Jedynie na nogi musi uważać, i nie dać się jakoś pechowo trafić na początku. Mam nadzieję, że nie weźmie go jakaś dziwna trema i nie zacznie kombinować. Ma wparować w Najmana tak, żeby nie było co po nim zbierać.

Z garda tez tragedia, ale to i tak wystarczy na Najmana moim zdaniem.

No ta, po całym dniu trenowania na wieczornym sparingu to przecież każdy jest rześki i wypoczęty.

Jaki jest to zobaczymy dzisiaj, się (pipi)a doczekać nie mogę :D

Też, też.

20:40 zaczyna się gala na polsacie, a 21:20 na polsat sport i hd.

STS-y obstawione, jak by wygrał Najman (hehe) to bym się wzbogacił o kilka złoty.

Tak sobie myślę żeby Pudzian za szybko nie skończył walki. Chciałbym zobaczyć jak znęca się nad Najmanem hihi.

O 21:45 wg. telemagazynu, zaraz po Ace Venturze na Polsacie startuje gala. Na PS nie wiem o której.

Będzie transmisja w internecie? Nie mam polsatu.

Dobra, już wiem. Nie bedzie

Edited by gekon

O 21:45 wg. telemagazynu, zaraz po Ace Venturze na Polsacie startuje gala. Na PS nie wiem o której.

Gala? Raczej sama walka Pudziana, czyli 10 minut gadki, 1 minuta walki i po transmisji. Cala gala na polsacie sport.

edit: a nie sorry poje balo mi sie. HEHE.

Nie no totolotek jeszcze chyba o 10tej jest, no nie? Więc pewnie potem 10 minut gadki i dopiero walka.

Podobno jest 10 walk zarezerwowanych na dzisiejszy wieczór + "POLSKA WALKA STULECIA". Tylko w Polsce odbywają się dwie "POLSKIE WALKI STULECIA".

<reklama> i tylko w Polsacie </reklama>

Specjalnie dali na 21:45, na wypadek gdyby TVN przypuscil kontratak z filmem z Seagalem jak co piatek o 20:00.

<reklama> i tylko w Polsacie </reklama>

Specjalnie dali na 21:45, na wypadek gdyby TVN przypuscil kontratak z filmem z Seagalem jak co piatek o 20:00.

Dziś wyjątkowo Batman i Siedem na tvn :).

Akurat Pudzian kondycyjnie jest bardzo dobrze przygotowany, i jest szybki - jest jednym z szybszych strongmanów. To nie będzie Gołota, tylko pędząca ciężarówka. Jedynie na nogi musi uważać, i nie dać się jakoś pechowo trafić na początku. Mam nadzieję, że nie weźmie go jakaś dziwna trema i nie zacznie kombinować. Ma wparować w Najmana tak, żeby nie było co po nim zbierać.

Akurat tak się składa,że gdyby to był sam boks a nie walka w formule mma to mam dość duże "obawy",że Andrew nawet w formie z walki z Adamkiem załatwiłby zarówno Pudziana jak i Nejmana.

Tak samo jak Andrew w formie z walk z Bowe by zabił Górala miesiąc temu.Ale to takie gdybanie.

Co do dzisiejszej walki-im dłużej będzie trwała i im dłużej będą stać na nogach to tym większe szanse ma ten głupek Najman.Pudzian powinien od rano położyć się na Najmanie i go tam potraktować należycie w przeciwnym razie może dojść do sensacji a tego Mariuszkowi nie życzę.

ps.wogóle jak wyglądają rundy? 3 razy 5 min?choc i tak w 1 się wszystko rozstrzygnie...

Edited by Ficuś

Wygra Pudzian. W innym wypadku walka jest nieważna.

Oni się biją 2x5min? czy Polsat wymyślił jakieś ultra zasady z uwagi na reklamy i kondycje zawodników i będzie np 10x1min?

Edited by Ficuś

ps.wogóle jak wyglądają rundy? 3 razy 5 min?choc i tak w 1 się wszystko rozstrzygnie...

W KSW jest 2x 5min. W razie remisu dogrywka 3 min.

Wygra Pudzian. Najman może iść do domu.

jak ta walka potrwa dłużej niż 30 sekund to będę rad . Pudzian mimo wszystko pokona Najmana czy jak mu tam