December 11, 200915 yr I tak gwiazdą wieczoru jest polsat emitujący ponad 20-minutowe reklamy oraz pokazujący podczas walki w okienku na dole Mroczka Się odechciewa...
December 11, 200915 yr Ale te MMA jest nudne. Opiera się na tym, kto kogo mocniej przytuli. nuda, nuda, nuda. no i reklamy przez kilkanascie minut <ok>. Edited December 11, 200915 yr by Figaro
December 11, 200915 yr Ale te MMA jest nudne. Opiera się na tym, kto kogo mocniej przytuli. nuda, nuda, nuda. no i reklamy przez kilkanascie minut <ok>. No jak ktoś nie ma pojęcia o walce w parterze i ogólnie tym sporcie to może to tak odbierać Mnie poziom walk pozytywnie zaskoczył, wszystkie pojedynki bardzo emocjonujące i ciekawe.
December 11, 200915 yr Ale te MMA jest nudne. Opiera się na tym, kto kogo mocniej przytuli. nuda, nuda, nuda. no i reklamy przez kilkanascie minut <ok>. MMA nie jest nudne tylko te całe KSW. Spiker ubrany jak MC Hammer, tona reklam, i morda mroczka rzesz (pipi)a. Obejrzyj K1 albo UFC to zmienisz zdanie.
December 11, 200915 yr http://www.hqtv.com.pl/pudnaj/ <- wygląda na dobry stream, lepsze od tego gówna justin.tv
December 11, 200915 yr dawaj na rink (pipi) jak się rzucił xdd ahah jeszcze mu pocisnął po walce Edited December 11, 200915 yr by NerkoWiktor
December 11, 200915 yr Kupa kasy za parę sekund walki, ale ch.uj tam. Wpie.rdolił się w Najmana, tak jak miał to zrobić. Ps. Mógł sędzia puścić jeszcze, by Pudzian oderwał nogę Najmanowi i zrobił mu fatality Quan Chi z MK 4.
December 11, 200915 yr puree:D może być ciekawy zawodnik jak potrenuje, może nie na skale światową, ale powalczy.
December 11, 200915 yr 4 low kicki takim kopytem i najman stać nie mógł.Pudzian tak jak mówił,tak zrobił - lokomotywa się z maluchem spotkała.
December 11, 200915 yr O kurde... tyle USEROW w jednym topicu to ja dawno nie widzalem . 2H czekania, by zobaczyc 30s sponiewierania Najmana ...
December 11, 200915 yr jak ta walka potrwa dłużej niż 30 sekund to będę rad . Pudzian mimo wszystko pokona Najmana czy jak mu tam słaba walka Pudzian po pierwszym strzale od najmana wpadł w szał po koksach nie mógł się opanować walka jak pod remizą na zabawie wiejskiej . Podsumowując niektóre poprzednie walki miały większe emocje .
December 11, 200915 yr Dosłownie takiego obrotu sprawy chciałem, PIĘKNIE Szkoda, że mu nogi nie połamał. Jak ja tej ku.rvy Gejmana nie lubię edit: Pewnie tylu kozaków na jakimś disko napadało na Pudziana i dosłownie tak samo wpie.rdol dostawali, tylko, że nie było sędziego - Pudzian go chyba w pół chciał złamać (sędziego), tak go złapał Edited December 11, 200915 yr by Oran
December 11, 200915 yr "wie ktos po ile hajsu dostali obaj?" Pudzian 200 klocków, a Najman 50 Edited December 11, 200915 yr by Yakubu
December 11, 200915 yr wie ktos po ile hajsu dostali obaj? Pudzian 200 k zlotych, Najman 50 k zlotych.