Opublikowano 30 października 20195 l Jak dla mnie fejk, nie słyszałem o emu na "swoich, zaufanych" stronach. A ktoś będzie wyciągał swój klucz, programik to zuploaduje i klucz taki pewnie służy do grania online na spiraconej konsoli, albo unbana.
Opublikowano 30 października 20195 l Tak jak piszecie - wygląda to zbyt pięknie żeby było prawdziwe. Ktoś może zbierać dane o konsolach i kontach psn np.
Opublikowano 1 listopada 20195 l Jako że kupiłem sobie nowego proca, to na nowo bawię się emulacją nowszych systemów, jak Yuzu i RPCS3. Będę edytować post dodając nowe testy. Edytowane 4 listopada 20195 l przez Kornolio
Opublikowano 6 listopada 20195 l Dawno nie odpalałem nic na epsxe, a naszła mnie ochota na Drivera dwójeczkę. Pamiętam, że menu świrowało i trzeba było na ślepo włączać. Naprawili już kompatybilność gry? @grzybiarz?
Opublikowano 6 listopada 20195 l Dawno nic tam nie odpalałem, ale pewnie wszystko da się ustawić, w zależności od wtyczki graficznej. W sumie myślę, by użyć po prostu retroarcha do emulacji wszystkiego. Na minikonsolkach mam już go rozpracowanego, a pamiętam, że na PC mnie przerażał swoją złożonością. No, ale oni go chyba codziennie aktualizują, jak już się pogrzebie to chyba chyba najlepsza opcja. http://psxdatacenter.com/games/P/D/SLES-02993.html tutaj przykładowe pluginy + ustawienie
Opublikowano 9 listopada 20195 l Ech... chcę sobie z PSX mini zrobić maszynkę do emulacji, no i mam tego retroarcha, ale nie widzi mi wszystkich gier. Ja pierdziele, da sie je odpalić ręcznie, ale chcę mieć playlistę z tymi wszystkimi grami. Jak to ręcznie pododawać? Ktoś robił takie coś? Dobra mam: https://www.marcrobledo.com/retroarch-playlist-editor/ czyli psc zostawiam do emulacji sprzętów 8, 16, 32 bit, chociaż i niby Dreamcasta idzie odpalić, chociaż to bardziej jako ciekawostka. Edytowane 9 listopada 20195 l przez grzybiarz
Opublikowano 26 grudnia 20195 l Gdzie mogę znaleźć dokładna instrukcje instalacji i ustawienia opcji emulatora Gamecuba i Wii? Zależy mi na tym zeby korzystać z Pro Controllera Nintendo Switch na moim MacBooku a najbardziej o ogranie Metroidow
Opublikowano 26 grudnia 20195 l To bedzie Metroid Prime dopakpwany graficznie w UHD na MacBooku z Pro Controlerem
Opublikowano 14 stycznia 20205 l Jeśli emulatory to tylko Retroarch. Świetne GUI (zrzynka z dashboardu PS3), wsparcie dla kontrolerów, wszystkie emulatory w jednym, łatwość konfiguracji, RETROACHIEVEMENTS (dodali nawet do gier z PSX ). Nic tylko odpalić na TV i grać.
Opublikowano 14 stycznia 20205 l Retroarch dopiero poznałem na PlayStation Classic. To jest świetny zbiór emulatorów, połączony w jedno, ale pierwsza konfiguracja wymaga dość zaawansowanego grzebania - na PC wieki temu mnie odrzuciło. No i plus dla nich za ciągłe wsparcie. Edytowane 14 stycznia 20205 l przez grzybiarz
Opublikowano 15 stycznia 20205 l Nie jest trudne, w opcjach z menu możemy wybrać i pobrać każdy dostępny emulator - tzw. Core. Jeśli ktoś korzysta z Linuxa, instalacja jest jeszcze prostsza - jedną komendą można zainstalować Retroarch oraz wszystkie dostępne Core dla niego.
Opublikowano 15 stycznia 20205 l Używam czterech emulatorow i wygodniej mi zarządzać każdym oddzielnie. Właśnie ta skomplikowana konfiguracja odpycha mnie od Retroarcha.
Opublikowano 15 stycznia 20205 l Konfiguracja Retroarch to 10 minut, zupełnie nie rozumiem problemów. Aktualizacje wychodzą bardzo często, być może macie doświadczenie z dużo wcześniejszych wersji. Polecam spróbować raz jeszcze
Opublikowano 15 stycznia 20205 l ja obecnie mam x emulatorów, a wszystko odpalam tym: wydałem ponad 2 paki na pełną wersję. A zasysa mi okładki, artworki, screeny, nawet filmiki - pierwsze 30 sekund gameplaya. Czegośtakiego szukałem od lat - polecam wszystkim maniakom emulacji. Niby cena trochęboli, ale jakby się tak zastanowić, to więcej godzin spędziłem tutaj niż na PS4 w 2019 roku.
Opublikowano 16 stycznia 20205 l Launchbox wygląda zacnie, przyznam, że wcześniej o nim nie słyszałem. Przez brak wersji na Linuxa, zostanę jednak na Retroarch
Opublikowano 9 kwietnia 20205 l Zarzuci ktos jakims poradnikiem jak skonfigurowac RetroArch na Mac OS z obsluga Pro Controllera?
Opublikowano 31 maja 20204 l Rujinx, daję radę ostatnio lepiej niż YUZU. Edytowane 31 maja 20204 l przez Kornolio
Opublikowano 31 maja 20204 l Mozna latwo wszystko skonfigurowac na Mac OS i podlaczyc Pro Controller? Ogral bym MGS:TTS w koncu na normalnym padzie plus MPT w UHD
Opublikowano 3 czerwca 20204 l Wciągnąłem się w Xenoblade, mimo że jakość emulacji dość mocno kuleje.
Opublikowano 3 czerwca 20204 l Jak to kuleję? Grałem w to x lat temu na dolphinie i było git.Sama gra mnie nie porwała, nie przeszedłem nawet.Chyba że mówisz o nowej części.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 3 czerwca 20204 l 43 minuty temu, Schranz1985 napisał: Jak to kuleję? Grałem w to x lat temu na dolphinie i było git. Dwa posty wyżej zerknij. Wysłano z muszli klozetowej POOP Mi20+
Opublikowano 19 czerwca 20204 l https://store.steampowered.com/app/1147940/3dSen_PC/ w koncu wyszło, ale widzę płatne i na steam. https://steamcdn-a.akamaihd.net/steam/apps/256759817/movie480.webm?t=1573222458 ale trzy dyszki mozna zaplacic. jest tez wersja vr
Opublikowano 24 czerwca 20204 l Zarzuccie jakimś linkiem jak skonfigurować jakiś dobry emulator Gamecuba na Mac OS z obsługa Pro Controllera od Nintendo