Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Od kilku dni tylko i wyłącznie MW2 multi ,ale już zaczyna mnie ta gra denerwować ,a mapy się nudzą .Więc zabieram się za dokończenie Darksiders :)

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 191 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ostatnio grałam w "Tomb Raider", nawet mnie wciągnęło,a tak nawiasem mówiąc, grywacie tylko w gry darmowe,czy płatne? te ostatnie są ciekawsze - wiadomo,  a jeśli przyjdzie Wam  płacić za grę, czy gry

• Assassin's Creed's Revelations nuda i powtarzalność wręcz wylewa się z tej gry, dodatkowo całkowite zbędne ficzery w stylu tworzenia bomb (komu to potrzebne?) i najgorzej wykonanym tower defence w his

• Właśnie skończyłem  Brothers: A Tale of Two Sons, piękna, baśniowa przygoda - gra inna od wszytskiego w co grałem, mimo swoich minusów (proste i powtarzające się zagadki, czasami problemy z kamerą) po

Opublikowano

ja za to kupiłem Halo 1 i Halo 2 i przechodzę całą trylogię od początku. Narazie jedynka zaliczona - jestem pod dużym wrażeniem że gierka sprzed 9 lat tak się broni, nie nudzi, jest całkiem ładna a gameplay mocno wciąga. Gdybym w to zagrał 9 lat temu to też bym się zakochał z miejsca w tym uniwersum.

w międzyczasie sobie odpalam BF BC2.

Opublikowano

Odpaliłem dziś Forzę 3 i ... wsiąkłem !!! Ta gra jest lepsza od GT . Wszystkie pomoce na off tylko skrzynia automat i jazda !!! Choć gram na na padzie hehe . A tak wogóle to kończę Resident Evil 5 . Gra się świetnie ale to nie to samo co najlepsza czwórka . Przeszedłem 0,1,4 na gacku i teraz piątkę i według mnie najlepiej wypada część czwarta !!! A piątka to już jakby nie to , choć wciąga bardzo . Taka tam gierka na 9 :)

Opublikowano

Kończe GTA: LaD i z nudów czalendżesy w Batmanie AA.

Edytowane przez Spyker

Opublikowano

Czekając na Mafię 2 ciupię w Limbo, dodatki do Fallouta 3 i próbuję zrobić najtrudniejsze osiągnięcia w Dead Rising.

Opublikowano

Bad Company 2 - ta gra się nie nudzi :)

dodatkowo męczę Trials HD - niektóre trasy są przekombinowane w (pipi) ale jakoś daje rade.

Opublikowano

Call of Duty 4 - zawsze wracam do multi, mogę się obrazic na pare miesięcy, ale zawsze wrócę :thumbsup: .

Opublikowano
  • Autor

Splinter Cell Conviction i Operation Flashpoint Dragon Rising wyrwane z Game w sumie za 30euro :)

Opublikowano

Splinter Cell Conviction - męczę i męczę i nie mam dość headshotów. Sam jest świetnie zarysowany choć...za młodo wygląda względem wcześniejszych części.

Opublikowano

Alan Wake czasem wieczorkami i FIFA SA za dnia

Opublikowano

viking w oczekiwaniu na l4d 2 i borderlands, a w multi mw2 oraz gow2

Opublikowano

Tomb Raider: Underworld i GTA IV

Opublikowano

Mirror's Edge, BioShock 2 i Fable 2 = Mega Fun <ok>.

Opublikowano

Mafia 2. Inne gry idą na urlop.

Opublikowano

Już nie pamiętam od kiedy ale ciągle zagrywam w MW2 na multi S&D i pochłania to 98% mego czasu pzred konsolą

A do ogrania mam :Darksiders + multum Arcadówek : SHANK,LARA C , SC do skończenia ,Gwars2 ..... ehhhhhh i gdzie na to czas znaleść .

A już nie długo FIFA 11 , CoD :BO :teehee:

Opublikowano

Aktualnie Far Cry 2 i przed chwilą trial Limbo (swoją drogą polecam).

Opublikowano

Zacząłem Just Cause 2 i... zatkało mnie. W drugiej misji zapragnąłem wbiec na wielka górę, która było obok, czy zeskoczyć na autostradę. Oddaliłem się nieco i gra ucięła moje sandboxowe marzenia ostrzeżeniem i w rezultacie restartem. Czy ta gra oferuje później normalne sandboxowe zwiedzanie świata?

Edytowane przez No5o

Opublikowano

No5o - tak potem możesz robić co chcesz, producenci limitują cię tylko przez pierwsze misje.

Opublikowano

Dziękuję. :)

W sumie to piąty (chyba) raz zabierałem się do Metro 2033. Jestem w trzecim rozdziale, a gra chyba dzisiaj wyląduje na Allegro...

Opublikowano

w oczekiwaniu na condemned2 i cod4 rypię w doom2 - ta gra w ogole sie nie zestarzała, więcej zabawy niz przy takim legendary jest.