m0rr0s 3 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Red Dead Redemption. Świetna gra. Bałem się, że klimat westernowy mi się nie spodoba, ale nie jest źle. Genialne misje poboczne i losowe eventy. Cytuj Odnośnik do komentarza
BartIrlandia 2 Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Po paru dniach przerwy zaczynam od Metro 2033 i Need For Speed Hot Pursuit. W piatek dodam do tego Bulletstorm Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Bulletstorm - katuje codziennie . Czasem troche TDU2. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 AC:B ,RDR +DLC , Dante's Inferno ,Darksiders ...... ale czasu to mam max 2 h dziennie na to fuck Cytuj Odnośnik do komentarza
Witwiki 9 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Cały czas AC :B Cytuj Odnośnik do komentarza
Finally 1 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Dead Space 2, oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 GoW I w co-opie. Poza tym wracam do Burnout Revenge bo naszło mnie na szybką jazdę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Vanquish pękło teraz katuję Bulletstorm. Solidna produkcja + 120% Fun'u Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Batman Arkham Asylum, przegenialna gra. Musze sie zebrac zeby dokonczyc AC2 i niedlugo dolaczy Dead Space 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 ponownie przechodze GTA IV moze w koncu uda mi sie zrobic 100% mecze sie zeby ukonczyc fear 1 bo 2 siedzi na polce a wiekszosc czasu i tak pochlania multi black ops glownie hardcore tdm i hardcore s&d Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Fable2, przyjemna gierka tylko łatwa, a w kolejce czeka 3 część. Cytuj Odnośnik do komentarza
haloogen 5 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 W oczekiwaniu na DSi - Bad Company 2...nieustannie:thumbsup:. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bandi 5 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Bulletstorm - kampania ukończona, teraz tryb ECHO a następnie znowu kampania Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Wszystkie save'y poszły się przejść... Dead Space chyba ostatnia gra na tej konsoli, jak mi podejdzie klimat to kupie jeszcze drugą część przed sprzedażą konsoli...po 2 mile spędzonych latach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Powrót do RDR po necie, a do tego sobie tak tam podszczypuję Midnight Club: LA i Brutal Legend. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 W mordę, dawno tu nie byłem. Aktualne GTA Episodes of Liberty City (TBoGT), ale szczególnie mnie nie jara. 100% jak przy GTA IV nie będzie, ile można... Muszę coś nowego sobie zakupić, bo nachodzą mnie myśli, czy skubanego nie sprzedać O_O (tak mi się moja kolekcja już opatrzyła). Cytuj Odnośnik do komentarza
Usagi 77 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 kierwa właśnie w nic nie pogrywam ostatnio gier od h.uja a ja popyrkuje 2 godz w tyg o ile w ogóle . OStatnio był Kane Lynch 2 na tapecie , klimat jest , choć na extreme na pierwszy strzał zniechęcająco trochę Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 (edytowane) Od piątku dziś wieczór będę grał w DA2 , a na razie na przekór tytułowi tematowi i nieprzyznającym się fanbojom gram w kozackiego Killzona3 Edytowane 9 Marca 2011 przez TheBesTia Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Jako, że kupiłem kinect'a, z córką wywijamy przy Adventures (po godzinie zdycham a ona chce jeszcze), no i od wczoraj pogrywam w Dragon Age 2, który wywołuje u mnie pozytywne ale mieszane uczucia (jest godnym następcą jedynki, czy jednak jest to tylko dobra produkcja). Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwirz 0 Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Z pudełkowych to zaczynam mam za dużo zaległości. Obecnie wpadłem w rozgrzebywanie... Borderlands od czasu do czasu, zaczynam grać w RDR. Przymierzam się do SC: Conviction i Bayonetty. W ramach relaksu: Torchlight, SP:LTWP. Choć gier do ogrania mam o wiele więcej, a czeka już Dragon Age 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Pomykam trochę w FIFE11 na multi , w miedzy czasie Dante's Inferno , RDR sporadycznie .Do ogrania jeszcze Borderlandsy z nowym dodatkiem .... ale jakoś to wszystko mdłe . Brakuje mi porządnego shootera na multi Cytuj Odnośnik do komentarza
m0rr0s 3 Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Miało być Red Dead Redemption, ale odłożyłem na rzecz drugiego przejścia Mass Effect. Po przejściu dwójki jest dużo bardziej pasjonujący niż za pierwszym razem. Potem wrócę do RDR. Trochę się zawiodłem. Jako fan GTA oczekiwałem 99 % za(pipi)istości od RDR a otrzymałem grę na tylko 9-. Cytuj Odnośnik do komentarza
krusejder 1 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Zaplanowałem sobie ukończenie w następującej kolejności: 1. GTA IV + Epizody 2. FFXIII 3. ME & ME 2 Pewnie trochę to potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Odpalam gry za punkty - obecnie Transformers War For Cybertron - i o ile na poczatku szalu nie ma, to z kazda minuta wciaga coraz bardziej. Pozniej moze w koncu skoncze Just Couse 2. Dla 2 graczy polecam Marvel Vs Capcom 3 - najlepsza tlucznia 2D od lat ! szczegolnie, jak jestescie laikami i nie chcecie posiwecac godzin na nauke sterowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
gregormax 1 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 GTA Episodes from Liberty City zaliczam, jakoś mnie zmuliło GTA IV i dopiero teraz postanowiłem zaliczyć "całość" Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi