Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Pogrywam w Tekken Tag Tournament 2 jak akurat mam luźną godzinkę :P

Same here

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 191,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ostatnio grałam w "Tomb Raider", nawet mnie wciągnęło,a tak nawiasem mówiąc, grywacie tylko w gry darmowe,czy płatne? te ostatnie są ciekawsze - wiadomo,  a jeśli przyjdzie Wam  płacić za grę, czy gry

• Assassin's Creed's Revelations nuda i powtarzalność wręcz wylewa się z tej gry, dodatkowo całkowite zbędne ficzery w stylu tworzenia bomb (komu to potrzebne?) i najgorzej wykonanym tower defence w his

• Właśnie skończyłem  Brothers: A Tale of Two Sons, piękna, baśniowa przygoda - gra inna od wszytskiego w co grałem, mimo swoich minusów (proste i powtarzające się zagadki, czasami problemy z kamerą) po

Opublikowano

Właśnie dostałem przesyłkę z Dark Souls, dzisiaj albo z początkiem weekendu się biore.

Opublikowano

PES2013 i dzisiaj maja Borderlandsy 2 dojsc :D

Opublikowano

PES 2013 i Borderlands 2 na splicie, ktore przyszly dzisiaj rano.

Opublikowano

Po krótkiej odskoczni w postaci Blood Stone, zacząłem FFXIII-2. Póki co pierwsze 2h i jestem pod dużym wrażeniem. Na dniach jeszcze przyjdzie Blue Dragon, ale dwóch jRPGów na raz nie pociągnę:)

Opublikowano

oczywiscie Borderlands 2, byłem w piatek po swoja kopie w tesco i ledwo dorwałem ostatnie pudełko.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ogrywania zaległości ciąg dalszy: Crysis 2. Następne w kolejce Forza4 i Halo: Reach

Opublikowano

U mnie tak samo ogrywanie zaległości - Rayman Origins i Deus Ex: Human Revolution. Najgorsze, że tych zaległości na półce leży z 10 pozycji, a w przeciągu miesiąca prawdopodobnie dojdzie dużo nowości :P

Opublikowano

Kończę Assasin's Creed II i od razu ładuję do czytnika Brotherhood, po dwojce zero znużenia i niesamowita chęć kontynuacji historii. Ubi ciągle uczy się na błędach, za co olbrzymi plus dla nich.

Pytanko, animowaną historię Ezio można obajrzeć przed Brotherhood i Revelations?

Opublikowano

Chodzi ci o Assassins Creed Embers? To nie,lepiej obejrzec po ukończeniu Brotherhooda i Revelations

Opublikowano

Kończę Assasin's Creed II i od razu ładuję do czytnika Brotherhood, po dwojce zero znużenia i niesamowita chęć kontynuacji historii. Ubi ciągle uczy się na błędach, za co olbrzymi plus dla nich.

Do ci gwarantuje ze po Brotherhood bedziesz mega znużony i rozczarowany ... mogli sobie darować tą część naprawdę .

Dorwałem Borderlands 2 i nie jest źle :) szkoda ze czasu na grę bardzo mało :(

Opublikowano

Do ci gwarantuje ze po Brotherhood bedziesz mega znużony i rozczarowany ... mogli sobie darować tą część naprawdę .

Brotherhood ma bardzo fajne multi, zwlaszcza jesli masz znajomych do grania;) Natomiast fabuła dużo gorsza niż ac2

Opublikowano

Kończę w kóncu Wiedźmina i RDR 60%.w tym drugim tytule jak gram z dysku to dźwięk mi się traci po paru min grania, granie z płyty w grę Rockstar na tym ich silniku= doczytywanie textrur :/

Opublikowano

no to cos masz z(pipi)ane, u mnie smiga wszystko elegancko, sprobuj wyczyscic chache :) w oczekiwaniu na halo 4 zabieram sie za ponowne skonczenie max payne 3 tym razem na old schoolu :)

Opublikowano

U mnie tak samo ogrywanie zaległości - Rayman Origins i Deus Ex: Human Revolution. Najgorsze, że tych zaległości na półce leży z 10 pozycji, a w przeciągu miesiąca prawdopodobnie dojdzie dużo nowości :P

Doszło jeszcze X-Com: Enemy Unknown.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Dopadła mnie trochę klęska urodzaju, tak to jest, jak się na raz dorwie kilka długo wyczekiwanych gier :). Biłem się w myślach, za co się zabrać: Mass Effect czy Fallout 3. Padło chyba na to drugie.

Po drodze przegryzam sobie jeszcze Dragon Ball Z Ultimate Tenkaichi (bardzo filmowa, ale system walki jest cholernie płytki. Wszystko wygląda dużo bardziej widowiskowo niż w BT3 na PS3, ale mamy malutką swobodę podczas walki, w przeciwieńśtwie właśnie do BT3, gdzie jeśli mieliśmy zdolności i kreatywność, to mogliśmy kleić walki niczym z anime) oraz PES 2013. KONAMI chyba pierwszy raz od początku generacji zaserwowało prawdziwie next-genowego PES-a i w tym roku nie jestem w stanie już napisać, że "jak zwykle FIFA zarządziła", jak to robiłem od 2009 roku :P.

Opublikowano

Obecnie staram się ogarnąć C&C: Red Alert 3. Jak na RTSowego laika przystało idzie mi kiepsko, gra jest cholernie rozbudowana i zagmatwana niczym ślimak na karuzeli, ale powoli się wczuwam.

Opublikowano

Ogrywania zaległości ciąg dalszy: Crysis 2. Następne w kolejce Forza4 i Halo: Reach

zmiana planów, teraz leci L.A. Noire, oraz NFS: Shift 2

Opublikowano

Koncze Halo: Reach (zostaly mi 3 misje) i Forza Horizon

Opublikowano

Dishonored na razie numer 1, max payne czeka na swoja kolej ale po swietach dojdzie fifa 13 wiec max poczeka..:)

Opublikowano

Każda wolna chwila ( za wiele ich nie ma ) Borderlands 2 świetna gierka przechodzę po raz drugi i cieszy jeszcze bardziej niż za pierwszym przejściem .

W planach Darksiders 2 /BO2 ale to może na święta :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Sleeping Dogs ... zan(pipi)ista gierka z bardzo fajnym klimacikiem .... takie GTA w HongKongu ...mam nadzieję ze gra nie znudzi tak jak GTA IV .

W kolejce Darksiders 2 czeka ... no i dzisiaj powinien dojść do mnie jeszcze Dead Islands :)

Opublikowano

Le Mass Effect 3: Omega, le Hitman: Absolution :P

Opublikowano

manhunt, gta4, xcom i nfs most wanted. ten nfs totalnie burnoutowy. w sumie to nie zadna niespodzianka ale wydaje mi sie, ze przy hot pursuit od criterona nie bylo az tak ostro.