Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumowy Versacze

Featured Replies

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 706
  • Wyświetleń 61,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wieś jak c*uj to facet w obszczanych, dresowych spodniach. To skarpety do sandałów. To niedopasowany krawat do koszuli. To workowate koszule/spodnie do garnituru. To różowe, obcisłe rurki. To za krótk

• Czy bluza ma oryginalny znaczek Carrefoura ?

• wy mi tu jakieś pedlastwa pokazujecie . Chinosy i inne nazwy ubrań . no (pipi)a wy baby jesteście czy faceci ? dla mnie są spodnie i bluza , koszulka i sweter . jakieś wyszukane ciu.lstwa pokazujecie

Opublikowano
4622791190_fc538e3786.jpg

ciekawe ktory jest zona w ich zwiazku :potter:

2 fota od gory moze byc.

w sumie ostatnia tez, i pierwsza pod warunkiem, ze opusci te (pipi)ane nogawki :rolleyes:

Edytowane przez scuff

Opublikowano

Oj nie jaram się, bzdurne...

Zresztą w Polsce to nie przejdzie :D Każdy będzie myślał że masz spodnie jeszcze od komunii :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam chukkasy w identycznym kolorze, tylko na trochę innej podeszwie.

BTW - podwinąłem ostatnio chinosy - nie wygląda to aż tak źle, może się przekonam :D

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

wy mi tu jakieś pedlastwa pokazujecie . Chinosy i inne nazwy ubrań . no (pipi)a wy baby jesteście czy faceci ? dla mnie są spodnie i bluza , koszulka i sweter . jakieś wyszukane ciu.lstwa pokazujecie , teraz widzę moda na wode w piwni jest i jeszcze buty "ze mszu" . niech ten świat się kończy już

Opublikowano

ok idę to uczynić a ty idź się przebierz w kolejnego fiuta dzisiaj

Edytowane przez Usagi

Opublikowano

Aha, więc to co wrzucił banny w poście #614 jest słabe? Typowa zaściankowość, facet ma jakąś torbę, luksusowy zegarek, porządny pasek do spodni albo modne okulary i od razu spedalony. A jak ma jeszcze wystylizowaną fryzurę to w ogóle. Polecam ruszyć dupsko do większego miasta niż Wypi.dowo :)

Opublikowano

tu miasto nie ma nic do rzeczy , te w którym mieszkam liczy ponad 250 tyś . tu chodzi o jakąś oh.ujałą mode z kolorowych teledysków i kolorowych pism . nie ubrałbym się tak jak wy tu pokazujecie ni hu hu . niebawem pokażę jak się noszę pospolicie i

Opublikowano

@usagi

No po tym twoim zdjęciu z PST to może oszczedź nam męczarni.

Opublikowano

Aha, więc to co wrzucił banny w poście #614 jest słabe? Typowa zaściankowość, facet ma jakąś torbę, luksusowy zegarek, porządny pasek do spodni albo modne okulary i od razu spedalony. A jak ma jeszcze wystylizowaną fryzurę to w ogóle. Polecam ruszyć dupsko do większego miasta niż Wypi.dowo :)

Mnie zastanawia dlaczego te osobniki na zdjęciach występuj tylko w towarzystwie innych spedalonych facetów??

Dla mnie to pedalstwo i wieś jak c*uj.

Usagiprzynajmniej jeden normalny facet na forum,popieram cię i mam takie samo zdanie odnośnie męskiego ubioru.

Opublikowano

Poka chętnie zobaczę ;) Pewnie adidaski, czarna koszulka i dresik, zgadłem? Przyznaję, że niektóre dzieciaki ubierają się dziwnie, ale to co podał banny to ładne, z małymi wyjątkami, ubrania, w których nie wstydziłbym się pokazać na ulicy.

Opublikowano

Mnie zastanawia dlaczego te osobniki na zdjęciach występuj tylko w towarzystwie innych spedalonych facetów??

Dla mnie to pedalstwo i wieś jak c*uj.

Usagiprzynajmniej jeden normalny facet na forum,popieram cię i mam takie samo zdanie odnośnie męskiego ubioru.

Wieś jak c*uj to facet w obszczanych, dresowych spodniach. To skarpety do sandałów. To niedopasowany krawat do koszuli. To workowate koszule/spodnie do garnituru. To różowe, obcisłe rurki. To za krótkie koszulki. To uje.bane buty. Ale wiochą nie jest facet, który ubiera się jak z żurnala. Według mnie jesteś po prostu zazdrosny, bo mijasz takich gości na ulicy albo widzisz ich na zdjęciu, nerwowo zaciskając zęby na kabanosie za 2,40 za kilogram i plując żółcią w monitor. Spójrz prawdzie w oczy, przejdź się do własnej garderoby, jeśli takową posiadasz i zrób zdjęcia, wrzuć tutaj. Ciekawe, czy będziesz w stanie obronić swoje własne ciuchy.

Mam teorię, że to wszystko wina I i II wojny światowej, podczas której wyginęła polska inteligencja. Wtedy to było nie do pomyślenia, by skrytykować czyjś ubiór, oczywiście jeżeli ten ktoś ubierał się stylowo. A jeżeli ktoś skrytykował takiego kogoś, to najprawdopodobniej był zwykłym wsiórem. Naprawdę, porównując ówczesną modę i dzisiejszą, znajduję wiele podobieństw, ale jest coraz więcej zwykłych wieśniaków, którzy nie umieją się ubrać, nie mówiąc o poprawnym wysławianiu.

Aha, myślisz, że na kogo ogarnięta, młoda, inteligenta dziewczyna zwróci uwagę: Na kogoś chodzącego w bluzach i sztruksowych spodniach, czy może na kolesia ubranego jak ci z postu banny'ego ?

Edytowane przez Rębajło

Opublikowano

gq-milan8.jpg

gqparis-20.jpg

gqmilano34.jpg

gqmilano10.jpg

/ogolnie to juz raczej to co bym napisal zostalo napisane wyzej, wiec nie bede komentowal

Milan_Vukmirovic_BalmainJeans.jpg

Milan_Vukmirovic_Camouflage.jpg

milanvukmirovic_YSLBelt.jpg

TommyTonsStreetStyleGQ-MilanVukmirovic1.jpg

boss

Edytowane przez banny