Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NINJA GAIDEN SIGMA 2

Poziom trudnosci Trofeow 33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudnosci pucharkow w NGS2?

• Bardzo latwe
      1
    • Latwe
      1
    • Srednie
      1
    • Trudne
      4
    • Bardzo trudne
      26

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

gram z Twoim uczniem, Mirkiem ;) jedynie misji na samolocie (mn4?) nie chce się podjąć, bo złote dziady na końcu są fkurfiające ;) więc tutaj będę się uśmiechał do Ciebie ;)

a co do łącza, to dlaczego mówisz, że kiepsko, masz problem ze swoim? ja mam całe 4mb ;) i dawało radę pograć, czasem się przycięło, ale horror był tylko przy okazji gejshina x3 (2 disconnecty tuż przed rozbiciem ostatniego z piekielnego trio...);

• Odpowiedzi 257
  • Wyświetleń 12,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Polecam najpierw rozgrzać się zdobywając platynę w TTT HD, bo w NG2S jest nieco bardziej wymagająca

• Ja zawsze pomoge wystarczy sie zapytac:D

• UN2 padło, platynka wpadła, po 22 dniach koszmarów. Dzięki Daniel za pomoc przy UN1 i MN4.

Opublikowano

Mam problem z moim laczem:( czasami jest dobre polaczenie a czasami lepiej przemilczec...! Haha Mirek sam sie uczyl ja tylko mu powiedzialem co robil np. ( Zle )

Opublikowano

żartuję sobie ;) kosi aż miło, ale jak to wspólnie ustaliliśmy: różnica mojego poziomu grania i jego jest tak samo kolosalna, jak różnica pomiędzy nim a Tobą :D

swoją drogą - mały ten świat...najpierw wpadliśmy na siebie na serwerze, a potem okazało się, że on grał z Tobą (podobno potrafi twirlować i jeść pierogi jednocześnie :D)

gdyby nie headset i to, że na niego wpadłem, może miałbym z 3 misje zaliczone a zakresu mn i un. a tak to brakuje mi tylko trzech

Opublikowano

To nie Mirek tylko Seba Hahaha zrobil Cie w Ciula:D z Seba meczylem wszystkie misje:D ( nauczyl sie grac bo z(pipi).... dostawal:D Daje rade tez Ryu ale brak mu Cierpliwosci:D Szybko sie wkur.... :D

( 4 ) Dni 1h 17m

Edytowane przez DaniDevil

Opublikowano

nie zauważyłem - nawet jak po kilka(naście/dziesiąt) razy konaliśmy na MN1 to spokojnie cisnął dalej; Ty byłeś o wiele bardziej nerwowy przy okazji MN4 :P (musimy to (pipi) dziś zrobić i spróbujemy na 2 x Ryu - tylko to mnie dzieli od platyny :/)

Opublikowano

Ha ha ha... No wiesz ile mozna Patrzec jak twoj partner ginie zart:D lol:D ( byl grzeczny tylko dlatego ze krotko Cie zna:D ha ha ha:D )

A Tak na serio ja zawsze jestem Troche poruszony zaistniala sytuacja jaka ktos mi zaoferuje lol:D

Bo ta plansza mnie Wkurza:D dlatego ze sa tam DragonsGolds jeden fireball i masz zgona:D

Opublikowano

cienki jestem jak sik pająka, wiem; przejście master ninja w tej grze nic nie znaczy ;) najgorsze jest to, że jak czytałem posty ludzi w temacie o NGS2 w stylu "mam platynę, ale nie umiem w to grać" traktowałem to jako takie kokietowanie, jak dziewczyny w szkole po sprawdzianie, płaczące, że będą jedynki, a przy wynikach zawsze 4/5; tymczasem widzę, że tutaj są trzy poziomy umiejętności:

1) nie umiem nic - po przejściu Story Mode poziomu trudności Warrior (o akolicie nie rozmawiamy nawet :))

2) coś tam potrafię - przejście Chapter Chellange na Master Ninja i zrobienie większości Team Mission z zakresu Master Ninja i Ultimate Ninja; to poziom, jaki w większości gier uzyskujemy po skończeniu trybu Normal (lub Hard, jeśli jest jeszcze Very Hard); zadziwiające jest, że można zaliczyć całą grę na tak hardcorowo wykręconym poziomie trudności i dalej być tu Noobem (coś jak ja :D)

3) na grze zjadło się zęby, zna się na pamięć układ ruchów do uniknięcia poszczególnych ataków każdego bossa, wie się jak i kiedy należy wyprowadzić atak, a tłum przeciwników ninja, wzbogacony o magów i psy nie robi większego wrażenia; po prostu - jest się cholernym Danielem :)

tak czy inaczej - 9 rozdziałów Chapter Chellange Warrior (pikuś: 20-30 min na chapter) + Team Mission Master Ninja 4 i punkt drugi powyższego stwierdzenia będę miał skompletowany :)

Opublikowano

Hahaha pewnie sie bal Ciebie lol :D Ja zawsze jestem poruszony gra i tym co widze na ekranie i jesli jeszcze moj partner czesto ginie musi dostac zje.... Moze motywator sie zmieni:D Zapytaj sie Sebastiana Ile razy dostal zje...... Hahaha :D I nie bylem nerwowy tylko troche poruszony zaistniala sytuacja:D

E:

Powiem Ci tak wszystko wychodzi na Master ninja i Ultimate ninja tak jak kto gra:P Zjadlem zeby na Master ninja 3 Siedzialem online tylko i gralem z ludzmi patrzylem jak graja i sam probowalem grac:D Troche wiedzy zdobylem od ludzi z ktorymi gralem ale to jest tylko moze 20% tego co umie. Reszte kminilem proba bledow. Powiem Ci ze mialem prawie wszystkich ogarnietych bossow tylko jeden Volf mi dawal w kosc. W jego attaki trzeba dokladnie robic uniki jak sie spoznisz albo za szybko zrobisz to masz zgona:D

Kurde sory za post pod postem lol znowu mnie zmulilo Ha ha ha

Edytowane przez Old_Kyo

Opublikowano

a ja nadal nie wiem, jak spowodować, by Zednionius na MN3 nie wzniósł się w górę - ludzie na onlinie widze, ze UT zaczynają zanim on sie respi, ale mi to coś nie wychodzi.

A jak sie wzniesie to se tak tam wisi i fireballe puszcza do znudzenia :) Ktoś ma patent na to?

Opublikowano

Szacun za platyne i w oogle siedzenie przy tej grze. Bylem fanem jedynki, ale 2 nie moglem strawic....

Opublikowano

@luck1985 a możesz napisać, w czym 1ka tak Ci sie podobała vs 2ka? Wiele osób ma odwrotnie, stąd też moje pytani - ja lubie obie wersje, obie mają "pazura"

Opublikowano

ha! mam komplet misji druzynowych :P

Daniel, dupa jestes - z Sebastianem-Miroslawem zrobilem to ponizej dziesieciu prob :D

a tak na powaznie, Daniel, bardzo dziekuje za pomoc w tej grze, tak slowna, jak i w dwoch etapach ktore mi zrobles i tym, ktorego ze mna nie dalo rady :)

ide walnac kilka misji z chapter chellange i bedzie meta. wynik czasowy zamknie sie w okolo 195h.

masakra.

Opublikowano

a ja nadal nie wiem, jak spowodować, by Zednionius na MN3 nie wzniósł się w górę - ludzie na onlinie widze, ze UT zaczynają zanim on sie respi, ale mi to coś nie wychodzi.

A jak sie wzniesie to se tak tam wisi i fireballe puszcza do znudzenia :) Ktoś ma patent na to?

Zed zaczyna odrywac nogi od podlogi wciskasz..

kwadrat + x, Trojkat,

mozna tez tak

kwadrat + x,Trojkat,R2,Trojkat..

Ps.. Mr_Pepeush gratuluje:D moze miales lepsze polaczenie widziales co psy robia jak jest slabe:D

Opublikowano

właśnie nie. tak jak na ogół ładnie mi i Sebie gra chodzila, tak wczoraj było mnóstwo lagow i gra chodziła ogólnie w slow motion ;)

zmusił mnie do pracy karabinem i poszło ;)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Jaki jest najlepszy sposob z dwoma mieczami na Elize? Chce sie tak nauczyc ja rozwalac, w tym ze to ona rozwala mnie. Jeszcze jedna rzecz mnie zastanawia, podczas takiej samej akcji raz Elizie zadaje obrazenia, a raz nie. O co chodzi? Tak ma byc, czy poprostu jestem tak uposledzony, ze nie moge jej dobrze trafic? Sa jakies 100% zagrania na odebranie tej szm@cie energii?

Opublikowano

Daniel zaraz napisze Ci to samo, co ja tłukę na prv'ie - gra jest f ch00y zabugowana i przez to "oszukuje" co czyni ją bardzo, ale to bardzo nieobliczalną;

w niedzielę, po czterech miesiącach bez konsoli, znów złapię i za pada i chyba jako pierwsze odpalę właśnie NGS2 żeby zobaczyć, czy coś zostało ;)

Opublikowano

gra ma dropy dlatego unikaja ciosow.. Najlepszy sposob na zabieranie tej szmac.. zycia jest 360+trojkat dwoma mieczami bo po wykonaniu tego spadajac jestes niesmiertelny:P A najlepiej zobacz sobie na Youtube filmiki...

Mr_pepeush pewnie zostales bez skilla:P ha ha :D

Opublikowano

nie wiem, nie przekonam się... w sb miałem mieć(kufa, jak to brzmi...) konsolę, ale jeszcze do mnie nie dojedzie... nowy termin: wtorek prawdopodobnie... :/

Opublikowano

Oglądnąłem filmik jak kolo walczy tą kombinacją 360+/\, dla mnie to jakaś abstrakcja. Całe szczęście udało mi się ją ubić po lamersku, kosą...

mr_pepeush szkoda, miałem nadzieję, że w weekend pozaliczamy parę plansz. Daniel na ciebie można liczyć w niedalekiej przyszłości jak co? Tylko od razu piszę lamer ze mnie... :(

Opublikowano

Szczerze mówiąc to gdyby nie Daniel to nikt z nas by tutaj platyny nie miał. : D

Opublikowano

lista polskich graczy, którzy zdobyli platynę w NGS2

1) Daniel (53 platyny)

koniec

;)

(Ubol, jutro będę miał konsolę... od środy może zawitam na NGS2, żeby sobie pociorać chwilę, ale nie wiem czy się od Mass Effect 3 na PC oderwę bo mi kokosy zmiażdżyła ta gra... ;))

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja sie zniechecilem 2 miesiące temu potym jak za kazdym razem mnie psy powalaly, kiedys ta platyne wbije i tak, a co do platyny rodakow w tej grze na bank jest wiecej