Opublikowano 14 października 200915 l jak grasz multi mozesz sę lansować ze złotymi klamkami no i metalbox ładnie się prezentuje między reszta plastików Czyli według mnie kompletnie nie warto kupowac limitek...
Opublikowano 14 października 200915 l Jedyne co mnie skłania do limitki, to że gra jest swietna, ale nie wiem czy lepiej się prezentuje od zwykłej.
Opublikowano 14 października 200915 l Uncharted 2 mozna kupić najtaniej...w UK ~35 funtów (~158zł) http://www.thehut.com/games/platforms/ps3/uncharted-2-among-thieves/10049920.html użyć kodu HWalk do rabatu
Opublikowano 14 października 200915 l Jedyne co mnie skłania do limitki, to że gra jest swietna, ale nie wiem czy lepiej się prezentuje od zwykłej. oczywiście, że prezentuje się lepiej. warto, ja wolałem dopłacić 35zł i mieć ten śliczny metalowy box plus jakieś pierdoły.
Opublikowano 14 października 200915 l Opłaca się brać limitkę ? Oczywiście że się opłaca, jeżeli cena jest w granicach dobrego smaku. Ja dałem 189zł a to przecież tyle co co wersja standardowa. Za edycje limitowaną U2 opłaca się dać +30zł Dawanie jednak 340zł (tyle kosztuje najtańsza LE Tekkena 6) to już przesada
Opublikowano 14 października 200915 l NO ja niewiedze w ogóle powodu aby kupować limitki, po co mi metalowe pudełko ?? ehh
Opublikowano 14 października 200915 l Zostałem wydymany przez kieleckie sklepy, MM, Empik, Tesco, RTV AGD... Wieś, wieś, wieś. Zaraz zamawiam z ultimy. Mam nadzieję, że na piątek dojdzie bo inaczej się nerwicy nabawię.
Opublikowano 14 października 200915 l Ja ostatni raz z ultimy cos zamówiłem leca w kulki jak zwykle denny sklep 3 razy dali dupy o 3 razy za duzo.
Opublikowano 14 października 200915 l A jak Wrocław?? U2 we Wrocku jest w MM - 199 zł, Empik będzie miał przed 20 (okolice amerykańskiej premiery) za 230 zł (ale w "przedsprzedaży" możliwe że i za 169 zł, gra będzie w wersji specjalnej, chyba chodziło o metalowe opakowanie), najtańsza opcja jaką znalazłem to Gekon (Nowy Targ) za 189 zł (mają też "limitke") Edytowane 14 października 200915 l przez the_m
Opublikowano 14 października 200915 l Dzisiaj dokładnie o 15.41 kupiłem limitkę w Centrum Sony Altus w Katowicach.Cena 219zł Nocka zarwana na bank
Opublikowano 14 października 200915 l Autor A tak każdy pisze o mm, saturn, empik a wszyscy zapomnieli chyba o Sony Centre. Każda grę mają w premierę. Ja jutro tam się przejadę. Yeah miałem racje. Kupiłem po 10:00 swoją kopię i to jeszcze limitkę metal-box za 219zł, tak jak wyżej napisał zalef88.
Opublikowano 14 października 200915 l Pojechałem do Legnicy i okazało się że wszystko wyprzedane.Trochę się wkurzyłem,ale zadzwoniłem do Saturna w Lubinie i dorwałem gierkę za 199zł ...Zaraz biorę się za granie
Opublikowano 14 października 200915 l A w olsztyńskim MM U2 za 219zl. Ale wiadomo że północno-wschodnia Polska to najbogatszy region to i ceny wyższe. A co.... :
Opublikowano 15 października 200915 l Kupiłem wersję limitowaną w Centrum Sony w Gliwicach za 219zł. duzo mieli tam tych limitek?
Opublikowano 15 października 200915 l Wczoraj ok 15.00 mieli jeszcze 7 sztuk. Najlepiej zadzwoń i sobie zarezerwuj.
Opublikowano 15 października 200915 l Ja właśnie nabyłem limitkę za 199 zł :biggrin: w rtv euro agd. Tu macie link do sklepu internetowego - można tam zamówić, a odebrać w sklepie: http://www.euro.com.pl/gry/naughty-dog-uncharted-2-among-thievies-limited-edition-ps3.bhtml?area=polecamy Na tej stronce możecie sprawdzić w jakich sklepach są na stanie. Udanych łowów. Ja idę grać :biggrin: Edytowane 15 października 200915 l przez Look4z
Opublikowano 15 października 200915 l Ja zamówiłem przed premierą U2 w sklep.gry-online.pl i dziś tzn 15.10.09 jeszcze nie mają gry, normalnie mnie już chce potargać. Najgorsze jest to że nie moge anulować zamówienia, gdyż już dawno przelałem kase na ich konto. Jestem załamany ;/. Grę dostanę pewnie tydzień po premierze o ile jutro wyślą . Odradzam zakupów w tym sklepie już nigdy pre-orderów.
Opublikowano 15 października 200915 l Ktoś wie gdzie w warszawie można dorwać limitkę i za jaka cene? (coś czytałem o EURO RTV ale nie napisano w którym).
Opublikowano 15 października 200915 l Ktoś wie gdzie w warszawie można dorwać limitkę i za jaka cene? (coś czytałem o EURO RTV ale nie napisano w którym). Wejdź na ich stronkę - tam możesz zobaczyć w którym aktualnie jest dostępna. Cena 199 zł za limitkę w rtv euro agd jest ogólnopolska