Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano
Ile daliście?:>

W MM na Krakowskiej w Warszawie - 139 zł z kamerką.

Kutwa to u mnie kapa - nie dość, że gry nie ma to zestaw z kamerką będzie kosztował ~170zł :confused:

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 298,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale jajca.   Ultima rozłożyła Gram.pl!   Killzone 3 Edycja Kolekcjonerska - GRAM.PL - 259.90 zł http://www.gram.pl/sk1_8QfeHeC4_Killzone_3_Edycja_Kolekcjonerska_PL_ANG.html   Killzone 3 Edycja

• Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: Jeszcze nie gralem.   EDIT: W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac !  

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

Ludzie az tak google gryzie? sprawdźcie gazetki w waszych miastach, w warszawie od 23 lutego startuje.

Opublikowano

wczoraj kupiłem w galerii grunwaldzkiej (saturn)

Też dorwałem zwierzaczka na grunwaldzie, Saturn w Mongolii ma już tylko zestaw z kamerką. W MM bieda :)

Ile daliście?:>

99 zł wersja solo

Opublikowano

gdzie bedzie mozna nabyc tekkena 6 na ps3 przed premiera? jak najszybciej?

Opublikowano

A może ktoś wie czy DJ Hero będzie dostępny gdzieś przez piątkiem?

Opublikowano

Podobno w MM maja mieć już dzisiaj?

Dzwoniłem do MM (Al. Pokoju - Kraków), ma być podobno dzisiaj ale jeszcze nie było, jest opcja, że będzie magazyny przyjmują u nich towar do 17 (wiem dziwne - tak mi koleś powiedział), mam dzwonić o 17 czy dotarł, jak nie dzisiaj to jutro ma być, ale nie wiadomo jeszcze czy będą go mogli wystawić na półki przed 30 - "nie wiedzą jeszcze czy im wydawca/producent nie zabroni" :) Mowa oczywiście o tekkenie.

Opublikowano

ps. Incognitos, wersja z UK jest zlokalizowana?

bo ja sie troche pobawie tym wynalazkiem, siostra i dziewczyna tez, ale glownie celuje w dzieci (4 i 5 lat) wiec bez polskiego jezyka ani rusz

Nie wiem. Dołączam się do pytania :)

Dzisiaj do mnie doszła gierka i mogę potwierdzić, że w grze z UK jest polski język :)

Opublikowano

wiadomo coś z tekkenem?

w Bydgoskim Media Markt 249 zl..........................

Opublikowano

Witam !

Gdzie najlepiej zamowic Modern Warfare 2 - aby dostac w dniu premiery.

Ps: takie sklepy jak Empik, MM, Carefour beda miec na 100% 10 listopada w dniu premiery?

Opublikowano

Modern Warfare 2 ma być w rtv euro agd za 199 zł, myślę, że cena przyzwoita, ale nie wiem czy będą mieli w dniu premiery. Uncharted 2 na pułki rzucili dzień później, jak będzie teraz - nie wiem. Odnośnie MM, pewnie jak w przypadku innych "głośnych" premier będą mieli w dniu premiery lub dzień wcześniej. Odnośnie rtv euro agd, potwierdza się to co powiedział mi koleś gdy kupowałem U2 (swoją drogą świetna cena za limitkę - 199), a mianowicie - ich sieć dopiero teraz na poważnie wchodzi na rynek z grami. Biorąc pod uwagę dużo większą dostępność ich sklepów, niż na przykład MM, może to być dobre posunięcie dla nich i dla nas - klientów. Oby tylko nie szaleli z cenami.

Opublikowano

kupowałem U2 (swoją drogą świetna cena za limitkę - 199)

taka sama byla od poczatku w empikach

W empiku U2 miał premierę 20 października, więc nie do końca od początku

Opublikowano

Elo. Jakieś dobre sugestie odnośnie God of War Collection? Prócz Allegro.

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Elo. Jakieś dobre sugestie odnośnie God of War Collection? Prócz Allegro.

Sklep psx extreme ma w ofercie za całkiem rozsądną cenę.

Opublikowano

No racja - rozsądna. Thx :)

Opublikowano

Kupuj taniej w tesco :biggrin:

http://download.tesco.pl/promocje/gazetki/wyprz-36_31645772/36-katalog/pliki/HM-gazetka/05.11-18.11.2009/gazetka-05.11-18.11.2009.swf

Strona 2 gazetki - to co nas najbardziej interesuje jest napisane drobnym drukiem.

Taniej niż na allegro :biggrin:

Edytowane przez Look4z

Opublikowano

dziś widziałem w empiku DJ Hero lecz niestety nie sprawdzałem ceny, ale możesz lecieć do Empiku bo tam kupisz