lesheq 8 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Ps. moze jest jakis ziomal z Wrocka do wymiany sie info o dostepnosci gry od soboty w gekonie można nabyć codMW2 bez problemu(chyba że wszystko w sobotę pogonili ale wątpię) Wiem, w BlackGames (obok Eureki) też mają od piątku za 219zl ale anglika więc niech sobie.... sami grają. Interesuje mnie wersja PL więc zostaje mi doczekać do wtorku. Ciekawe jak będzie z premierą w Tesco jesli jest otwarty 24h, wykładają towar w nocy czy rano? Cytuj Odnośnik do komentarza
lukke 1 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 (edytowane) tak jak pisałem dostawa w tesco wjedzie we wtorek prawdopodobnie po godzinie 12 (7szt. dla większych marketów i 3szt dla mniejszych) Edytowane 8 Listopada 2009 przez lukke Cytuj Odnośnik do komentarza
Assphalt 17 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 tak jak pisałem dostawa w tesco wjedzie we wtorek prawdopodobnie po godzinie 12 (7szt. dla większych marketów i 3szt dla mniejszych) Co oni sobie w ch*ja walą!? 7 sztuk? Przecież jak wpadnie bydło to się stratują nawzajem... Cytuj Odnośnik do komentarza
lukke 1 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 tak jak pisałem dostawa w tesco wjedzie we wtorek prawdopodobnie po godzinie 12 (7szt. dla większych marketów i 3szt dla mniejszych) Co oni sobie w ch*ja walą!? 7 sztuk? Przecież jak wpadnie bydło to się stratują nawzajem... niestety dystrybutor im tylko tyle przydzielił, pewnie ze względu na zbyt niską cenę Cytuj Odnośnik do komentarza
lesheq 8 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 To o Tesco mogę zapomnieć bo nie mam czasu siedzieć i warować cały dzień, dobrze że obok jest Saturn. Swoją drogą trochę przegina ten LEM. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Panowie... Real cena 159zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Assphalt 17 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Panowie... Real cena 159zł A coś więcej na ten temat? Przyznam, ze mnie to zaintrygowało Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 nie wiem niestety w jakich sklepach to obowiazuje, czy tylko w kilku wybranych, ale tak, w Realu ma byc za 159. http://www.ps3site.pl/modern-warfare-2-jeszcze-taniej/22610/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 (edytowane) nie wiem niestety w jakich sklepach to obowiazuje, czy tylko w kilku wybranych, ale tak, w Realu ma byc za 159. http://www.ps3site.pl/modern-warfare-2-jeszcze-taniej/22610/ Real się tym faktem specjalnie nie chwali - na stronie i w gazetkach nie ma o tej promocji żadnej wzmianki. Ciekawe z jakiego marketu jest to info edit: proponuję przykleić ten temat Edytowane 8 Listopada 2009 przez Look4z Cytuj Odnośnik do komentarza
lesheq 8 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 No ładnie, jeszcze się okaże że ostatecznie kupię za 149zł w Lidlu lub Biedronce Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 No ładnie, jeszcze się okaże że ostatecznie kupię za 149zł w Lidlu lub Biedronce No i dobrze. W końcu wielkie sieci zauważyły nas graczy (i nasze pieniądze :wink: ). Wojny cenowe mile widziane, a gry mogę i w mięsnym kupować jeśli będą w atrakcyjnej cenie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Z Realem to będzie jak zwykle. Zobaczyli jaki hype wokół gry przy premierze, dali promocję, a jak się potem okaże to na półce będą 2-3 gry na chętnych kilku dziesięciu. Szkoda zachodu wg mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Ej, Wy na serio z tą gadaniną, że niby "wielkie sieci zauważyły nas, graczy" ? Weźcie się obudźcie, po prostu kilka sztuk sprzedadzą po cenach hurtowych, a cały ten rozgłos tylko napędza im klientelę. Ilość sztuk w niskiej cenie nie jest ograniczana przez wydawcę, tylko przez zprzedawcę, proste. Cytuj Odnośnik do komentarza
p3r3z 1 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Media Markt ostatnimi czasy szaleje maja dosyc czesto gry przed premiera takze jutro pewnie beda mieli MW2 - jesli chodzi o cene to na kazde MM daja praktycznie inna ja kupilem U2 za 219 mimo tego ze w gazetce pisalo ze jest po 199zl moze dlatego ze dzien przed premiera kupilem... Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 To nie o to chodzi, że nas sieci zauważyły :F Po prostu robią promocję i naciągają sobie klientów - ktoś o tym pomyśleć musi bo jakby np. przecenili przy premierze jakieś Risen czy inny crap nikt by nawet nie zauważył. Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 (edytowane) Ej, Wy na serio z tą gadaniną, że niby "wielkie sieci zauważyły nas, graczy" ? Weźcie się obudźcie, po prostu kilka sztuk sprzedadzą po cenach hurtowych, a cały ten rozgłos tylko napędza im klientelę. Ilość sztuk w niskiej cenie nie jest ograniczana przez wydawcę, tylko przez zprzedawcę, proste. Napisałem, że zauważyły nas i nasze pieniądze. Takie promocje nie są akcją społeczną i tak jak napisałeś chodzi o rozgłos i przyciągnięcie klienta. Chodziło mi o to, że jeszcze kilka miesięcy temu takie akcje były nie do pomyślenia. Ciekawe jak to wyjdzie w praktyce. We wtorek pofatyguję się do reala i tesco w celu weryfikacji. Koniec offtopa ps. słowo sprzedawca piszemy przez S Edytowane 8 Listopada 2009 przez Look4z Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 (edytowane) Tej oferty na www w gazetkach Real'u nie ma - pewnie zdjęcie pochodzi z jakiegoś konkretnego marketu... Edytowane 9 Listopada 2009 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 ps. słowo sprzedawca piszemy przez S Przy napadzie szału, jakiego dostałem czytając Wasze słowa, palec mi się omsknął ;] Nie rozumiem idei przyświecającej osobom kupującym gry w marketach - no sens Cytuj Odnośnik do komentarza
DaX_PL 0 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Wie ktoś kiedy premiera MW2 w MM/łódzkim albo i nie/ bo na stronie już mają a wczoraj jeszcze nie było Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Wie ktoś kiedy premiera MW2 w MM/łódzkim albo i nie/ bo na stronie już mają a wczoraj jeszcze nie było dzwonilem w sobote..mowili ze w poniedzialek beda mieli Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Nie rozumiem idei przyświecającej osobom kupującym gry w marketach - no sens zycia nie znasz i glupoty piszesz. moze wszystkie alternatywy sa 40 minut drogi jazdy w jedna strone i wygodniej przejsc sie 10 minut do takiego tesco i kupic gierke razem z suchym chlebem dla konia? produkt ten sam, cena ta sama lub lepsza wiec co za roznica gdzie kupia. saturn w gdansku twierdzi ze mw2 bedzie dzisiaj po 16 albo jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 (edytowane) Wieści z Gdańska: Byłem w Saturnie (Bałtycka) i koleś potwierdził na 90%, że dziś wieczorem będzie MW2 - wszystko zależy od kuriera. Jak towar dojdzie - to go wyłożą. I z tej okazji mam prośbę - mieszkam dość daleko od Galerii Bałtyckiej, więc czy ktoś mógłby tam się wybrać po godzinie 17-18 i sprawdzić czy gra jest ?! Byłbym meega wdzięczny tej osobie. EDIT: Jeszcze mogę dodać, że w Empiku nikt nic nie wie. Edytowane 9 Listopada 2009 przez Sobies Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 MW 2 za 159 zł w realu Cytuj Odnośnik do komentarza
aleek 0 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 jak bedzie w galeri bałtyckiej to dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Wieści z Gdańska: Byłem w Saturnie (Bałtycka) i koleś potwierdził na 90%, że dziś wieczorem będzie MW2 - wszystko zależy od kuriera. Jak towar dojdzie - to go wyłożą. I z tej okazji mam prośbę - mieszkam dość daleko od Galerii Bałtyckiej, więc czy ktoś mógłby tam się wybrać po godzinie 17-18 i sprawdzić czy gra jest ?! Byłbym meega wdzięczny tej osobie. EDIT: Jeszcze mogę dodać, że w Empiku nikt nic nie wie. Ja będę dzisiaj koło 20, dam znać. Przy okazji do MM podjadę, ciekaw jestem cen. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi