Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano

Dzisiejszy mail od Ultimy.

Miło nam poinformować, że gra Heavy Rain jest w drodze do nas.

Dostawy spodziewamy się we wtorek (23.02). Dołożymy wszystkich starań, aby zamówienia zrealizować tego samego dnia.

Uwaga! Edycja kolecjonerska jedzie do nas w dwóch dostawach. Druga dostawa wersji kolekcjonerskiej pojawi się względem pierwszej o 1-2 dni później. Nie jesteśmy w stanie poinformować Państwa do której dostawy wersji kolecjonerskiej Państwa zamówienie się zakwalifikuje - będzie decydować czas złożenia pre-orderu (im wcześniej - tym większa szansa na realizację w pierwszej dostawie).

Pozdrawiamy ,

ULTiMA.PL

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 313,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale jajca.   Ultima rozłożyła Gram.pl!   Killzone 3 Edycja Kolekcjonerska - GRAM.PL - 259.90 zł http://www.gram.pl/sk1_8QfeHeC4_Killzone_3_Edycja_Kolekcjonerska_PL_ANG.html   Killzone 3 Edycja

• Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: Jeszcze nie gralem.   EDIT: W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac !  

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

Ludzie az tak google gryzie? sprawdźcie gazetki w waszych miastach, w warszawie od 23 lutego startuje.

Opublikowano

U mnie za to odmienna sytuacja. Jednak nie jest pisana mi ta wersja z sklepu gry on-line :)

"Witam,

W związku z problemem z dostępnością gry Heavy Rain w Edycji Kolekcjonerskiej na polskim rynku, z przykrością muszę poinformować, że nie będziemy w stanie zrealizować zamówienia. W ramach rekompensaty możemy zaproponować edycję standardową w niższej cenie 179 zł, a tym samy zwrot różnicy w cenie. Proszę o informację czy jest Pan zainteresowany taką opcją czy też wolałby Pan całkowity zwrot kosztów i rezygnację z zamówienia."

Dzwoniłem do Media mają mieć 22-23 luty, więc może szybciej sobie zagram a dodatki kupie osobno.

Ta gra wzbudza nawet emocje jeżeli chodzi o kupno, już drugi raz mi pre-ordera anulują :)

Opublikowano

Jakby ktoś coś wiedział, na temat dostępności i ceny EK HR w Katowicach to niech da znać. Proszę. :)

Opublikowano

Kumpel z Wrocławia donosi, że tamtejszym Saturnie HR ma być już w środę.

Opublikowano

Kumpel z Wrocławia donosi, że tamtejszym Saturnie HR ma być już w środę.

W środę to HR powinien być wszędzie, wszak 24 to dzień premiery w Polsce ;).

Opublikowano

media markt nowy sacz

hr bedzie 1 marca

ewntualnie prosze zadzwonic jutro po 14, bo ma byc jeszcze jedna dostawa i moze przyjdzie

zostaje jeszcze empik, ktory bardzo lubi sie spozniac z premierami, a potem juz tylko allegro

Opublikowano

Edycja kolekcjonerska, dostępna w empiku w Gorzowie Wlkp. 249 zł - 4 szt. Zaraz zrywam się z pracy i kupuje :)

Opublikowano

rozumiem że dostaniesz od ręki? czy masz może znajomych w obsłudze sklepu?

Opublikowano

Nie mam znajomych w tym sklepie. Dzwoniłem na info do sklepu.

Opublikowano

wielkie dzieki balonie

wlasnie dzwonilemm i do godziny dwoch powinni miec

niby do empiku mam 10 minut, ale wlasnie wyszedlem z wanny i ta zwloka jest mi na reke

gosc powiedzial, ze to maja byc ek po 249zl o dyche drozej niz zwykle

Opublikowano

W Katowickim empiku (Silesia) jest Heavy Rain w edycji kolekcjonerskiej w cenie 249zł ale nie wiem czy już sprzedają. W magazynie jest na 100% (mam znajomego w empiku).

Opublikowano

To dobra wiadomość, ja natomiast zamówiłem na stronie Empiku i czekam na paczkę z grą. Podobno już wysyłają więc może jutro/środa będzie.

Opublikowano

Mi anulowali w sklep.gry-online.pl kolekcjonerkę akurat dziś eh, wziąłem zwykłą edycję.

Opublikowano

wielkie dzieki balonie

wlasnie dzwonilemm i do godziny dwoch powinni miec

niby do empiku mam 10 minut, ale wlasnie wyszedlem z wanny i ta zwloka jest mi na reke

gosc powiedzial, ze to maja byc ek po 249zl o dyche drozej niz zwykle

łohoho już mają, ale sprzedadzą dopiero w środę, proszę przyjść z samego rana

łohoho z samego rana to ja bede w pracy, a dzisiaj i jutro mam akurat wolne

z drugiej strony moze to znak, by poczekac z tydzien i za to 250zeta kupic zwykla wersje i do tego ratcheta

Opublikowano

Mi anulowali w sklep.gry-online.pl kolekcjonerkę akurat dziś eh, wziąłem zwykłą edycję.

Mi też anulowali ale na w (pipi)ie kazałem aby oddawali kasę. Opłaciło się bo dziś EK w Empiku kupiłem.

Właśnie odfoliowałem :).

Mimo wszystko łudziłem się, że będzie OST na osobnej płycie.

Opublikowano

W Dąbrowie Górniczej w Pogorii w Empiku też jest już za 249 zł kolekcjonerska, ale Pani była nieugięta i nie chciała sprzedać.

Opublikowano

W Dąbrowie Górniczej w Pogorii w Empiku też jest już za 249 zł kolekcjonerska, ale Pani była nieugięta i nie chciała sprzedać.

Wrocław to samo, jest ale trzeba czekać do środy. Tyle się czekało więc te 1,5 dnia to pan pikuś ;)

Opublikowano

Yaaay :teehee:

w sklepie Game Over (Łódź) już jest do kupienia - 199zł

w Empiku w Galerii Łódzkiej mają ale nie chcą sprzedać

Edytowane przez black mamba

Opublikowano

Ja kupiłem w empiku we Wrocku. Ktoś wyżej pisał że nie chcieli sprzedać ale w Futura Park już stoi na pólkach. EK mnie jednak trochę zawiodła. Na stronie empiku pisali że metalowe pudełko a tu kartonowe pudełko. OST na jednej płycie z grą. No ale trudno, mogłem poczekać dwa dni i kupic 50 taniej zwykła, troche żałuje.

Opublikowano

a czy ktoś się orientuje jak w media markt wygląda sytuacja z dostępnością/ceną heavy rain?

Edytowane przez Onikage.

Opublikowano

Ja kupiłem w empiku we Wrocku. Ktoś wyżej pisał że nie chcieli sprzedać ale w Futura Park już stoi na pólkach. EK mnie jednak trochę zawiodła. Na stronie empiku pisali że metalowe pudełko a tu kartonowe pudełko. OST na jednej płycie z grą. No ale trudno, mogłem poczekać dwa dni i kupic 50 taniej zwykła, troche żałuje.

Ja byłem tylko w Rynku i Renomie ale widocznie w FP się wyłamali. Teraz to się sam zastanawiam czy opłaca się EK bo jutro BlackGames ma mieć zwykłą <_<

Edit: OST podobno dostępne przez Vidzone więc jednak kupuję zwykłą.

Edytowane przez lesheq

Opublikowano

Ja byłem tylko w Rynku i Renomie ale widocznie w FP się wyłamali. Teraz to się sam zastanawiam czy opłaca się EK bo jutro BlackGames ma mieć zwykłą <_<

Edit: OST podobno dostępne przez Vidzone więc jednak kupuję zwykłą.

Nie podobno, tylko na pewno:/ Masakra, naprawde. Jedynie co mi się w tej edycji podoba to to że złożyłem origami i stoi na ps3 (idealnie pasuje w otwory od wentylatora). No i tyle.

Mogłem kupić zwykłą i bym miał pewność że szybko pudełko się nie zepsuje a to zaraz będzie poobdzierane na brzegach.