mats360 0 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 W Krakowie w Saturnie ma jutro byc za 189zl,tak mi dzisiaj powiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Ultima ma mieć nocną premierę BO. moze anglik będzie wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Ja jutro z rana lecę do Media(Lublin) i mam zamiar dostać swoją kopię...oby oby Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 God of War Duch Sparty, jest gdzieś w MM ? bo w moim mieście tylko w bundlu z PSP, a samodzielnie nie ma do kupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Assphalt 17 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 BO w Saturnie w Porcie Łódź ma być podobno jeszcze dzisiaj. Jeśli chodzi o cenę to gość wspominał o 199 zł, ale nie był pewien na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Miało być w allgame i jeszcze innym sklepie dziś a tu dupa, od jutra dopiero, w tesco i saturnie (Katowice) nawet jescze nie dostali i nawet nie wiedzą o której jutro wystawią, na pewno nie rano powiedzieli w saturnie, w obu według gazetek ma być po 179zł. A jutro cholera zajęcia od 8 do 19 a w tych zakichanych marketach pewnie po kilka sztuk dostaną, więc będzie się trzeba z archiwoznawstwa zerwać Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 A nie wiesz jak w MM w Chorzowie? Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 nie interesowałem się bo tam ma być po 199, a ja w centrum Katowic po 184 wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 A nie wiesz jak w MM w Chorzowie? W MM w Chorzowie będzie jutro. A od której - to zależy od dostawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Allgame mi już wysłał (zamawiałem poprzez allegro) więc prawdopodobnie jutro będę grał. Jakby ktoś kupił w allgame na allegro to mógłby dzisiaj grę odebrać Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Allgame mi już wysłał (zamawiałem poprzez allegro) więc prawdopodobnie jutro będę grał. Jakby ktoś kupił w allgame na allegro to mógłby dzisiaj grę odebrać nie mógł,wiem bo sam miałem taki zamiar Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Sugerowałem się datą podaną na allegro: "Odbiór osobisty lub wysyłka 8 listopada" Cytuj Odnośnik do komentarza
PawciosS 5 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Allgame mi już wysłał (zamawiałem poprzez allegro) więc prawdopodobnie jutro będę grał. Jakby ktoś kupił w allgame na allegro to mógłby dzisiaj grę odebrać nie mógł,wiem bo sam miałem taki zamiar Tzn. nie można było jeszcze dziś odebrać, ale gry wysłali, czy nie można było odebrać i nie wysłali bo jeszcze nie mają? Pytam bo też u nich zamawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 (edytowane) ja się sugerowałem tym i mailem w którym także tak pisali, ale zadzwoniłem jak już miałem iść i okazało się że jutro, cóż ich strata bo jutro to ja gdzie indziej kupię. Gry kurierem dziś wysyłali, tak mi baka przez telefon powiedziała Edytowane 8 Listopada 2010 przez xbor Cytuj Odnośnik do komentarza
Kukles 8 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Szkoda tylko że allgame ma wersje PL. Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Ok więc tak-w Łodzi w sklepach typowych z grami dupa, mają mieć jutro, to samo tesco. Kumpel wybrał się jakąś godzinę temu do Portu więc jeśli tam będzie w Saturnie to dam znać. Peace. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Poszedłem dzisiaj do Media(Lublin) i nie ma Powiedzieli, że jutro ma być na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza
CritiCalz 5 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 W Tesco masakra, mają mieć dopiero w piątek... Cóż, trzeba będzie wydać te 20 zł więcej w MM Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 W Tesco masakra, mają mieć dopiero w piątek... Cóż, trzeba będzie wydać te 20 zł więcej w MM Jakie Tesco? W łódzkich zapewniali,że jutro na 100% będzie a nie chce mi się lecieć po nic. btw: w saturnie dupa Cytuj Odnośnik do komentarza
CritiCalz 5 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Koszalinskie Tesco. Jutro jeszcze sie przejdae i sam sprawdze jak to jest z dostepnoscia... No ale jak w gazetce mieli wyraznie napisane ze premiera 9.11.10r. to chyba musza jutro miec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oziek 10 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 byłem przed chwilą w tesco - scc k-ce ... echo , wpadnę jeszcze przed zajęciami o 9-10 może wtedy już będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 byłem przed chwilą w tesco - scc k-ce ... echo , wpadnę jeszcze przed zajęciami o 9-10 może wtedy już będzie Dziwne,zeby w Tesco mieli gre o 00:00, no prosze Cie;) MW2 mieli dopiero kilka dni po premierze, a też zapewniali, że w dzień premiery na pewno bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oziek 10 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 wracałem ze squasha to wpadłem , dzwoniłem o 9 ... nic nie wiedzą i wątpią żeby była dzisiaj ... więc dupa Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 (edytowane) God of War Duch Sparty, jest gdzieś w MM ? bo w moim mieście tylko w bundlu z PSP, a samodzielnie nie ma do kupienia. up, ja wiem że premiera CoD fajnie, ciesze się waszym szczęściem itd. ale widział ktoś GoW nowego gdzieś w sklepie typu MM ? Edytowane 9 Listopada 2010 przez balon1984 Cytuj Odnośnik do komentarza
mats360 0 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 W Krakowie nie ma w Empiku,Saturnie ani w MM,nigdzie nie wiedza kiedy bedzie, ale raczej dzisiaj juz nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi