Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 313 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale jajca.   Ultima rozłożyła Gram.pl!   Killzone 3 Edycja Kolekcjonerska - GRAM.PL - 259.90 zł http://www.gram.pl/sk1_8QfeHeC4_Killzone_3_Edycja_Kolekcjonerska_PL_ANG.html   Killzone 3 Edycja

• Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: Jeszcze nie gralem.   EDIT: W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac !  

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

Ludzie az tak google gryzie? sprawdźcie gazetki w waszych miastach, w warszawie od 23 lutego startuje.

Opublikowano

Crysis 2 media markt bydgoszcz 199PLN wszystkie wersje[podstawowa i limitowana na ps3 i x360]

w saturnie w bydgoszczy stał dzisiaj kartonowy stojak na pudełka z crysisem, a ludziki z obsługi mieli kilka kartonów z różnymi nowymi grami i pakowali je do tych plastikowych kondomów zgaduje że jutro będzie można kupić crysisa

Opublikowano

W gazetce Media Markt Shift 2 za 148 zł od 01.04, oby to nie był żart prima aprilisowy ;]

Opublikowano

W skrzynce pocztowej ;] Oferta na 8-lecie firmy. Nie wiem czy w całym kraju czy tylko u mnie w Opolu.

Opublikowano

Było by niezmiernie grubo jakby rzeczywiście mieli taką cenę :thumbsup: Jak dzisiaj dzwoniłęm do MM w Krakowie to mieli po 189zł. Ale jeśli tamto info się potwierdzi to czekam do piątku

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na muve.pl ze zniżką 50% (na Pchlim Targu w Promocjach napisałem co trzeba zrobić) + 2 DLC

Opublikowano

Ja będę miał do sprzedania dwie kopie Mortal Kombat z Reptile DLC jak będziecie chcieli i taniej niż w Ultimie :potter:

Opublikowano

Polowanie czas zacząć... informujcie jeśli gdzieś będzie Socom4 czy MK.

Opublikowano

Mail z Ultimy:

Szanowni Klienci.

W dniu 20.04 spodziewamy się dostawy gry Mortal Kombat, której premiera zaplanowana jest na 22.04.

Cholera, myślałem, że może już jutro będą wysyłać ;/

Opublikowano

podobno sklep ps3site wysyła już portal2, dosyc szybko zaczeli, czy ktoś zna jeszcze inne skelepy ktore sprzedaja wczesniej portala? (najlepiej w wawie)

edit: dzownilem do ultimy, powiedział że może beda dziś mieli okolo 16-17

Edytowane przez Yano

Opublikowano

kiedy realnie mozna sie spodziewac mortala w empiku/media? w czwartek (21) czy moze szybciej? :woot:

Opublikowano

Znajomy ze sklepu growego (grajtanio.pl) będzie miał już we środe, podobno w MM gra pojawić się ma w czwartek. Ja tam i tak atakuje już jutro telefonicznie opolski i wrocławski MM, być może będą mieli już jutro?:)

Opublikowano

gdyby kogoś ciekawilo to kupiłem dziś portal 2 w saturnie w arkadii