Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano

joł, chce zlozyc preorder na mgs hd. premiera jest w piatek 3 lutego i licze po cichu, ze moze gdzies beda wysylac juz 2, zeby kurier przed weekendem przyslal. cos polecacie?

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 298 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale jajca.   Ultima rozłożyła Gram.pl!   Killzone 3 Edycja Kolekcjonerska - GRAM.PL - 259.90 zł http://www.gram.pl/sk1_8QfeHeC4_Killzone_3_Edycja_Kolekcjonerska_PL_ANG.html   Killzone 3 Edycja

• Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: Jeszcze nie gralem.   EDIT: W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac !  

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

Ludzie az tak google gryzie? sprawdźcie gazetki w waszych miastach, w warszawie od 23 lutego startuje.

Opublikowano

na gram.pl maja planowaną wysyłkę 2

Opublikowano

SSX ?? po obejrzeniu gameplay'u lista must have powiększyła się o ten właśnie produkt ? czy wiadomo coś o jakiejś rozszeżonej edycji ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ma ktoś namiar gdzie nabyć steelbox preorderowy z finala13?

Byłem w empiku w Czeladzi i patrzyli na mnie jak na kosmite.

Opublikowano

Szukam nowych trzech gier MGS HD Collection, Batman Arkham City PL i Saints Row Third PL w jakim sklepie w sieci najtaniej je znajdę ?

Edytowane przez Mencelbdg

Opublikowano

Gry możesz już kupić za około 150 zł ,choć są to przeważnie sklepy wysyłkowe,np.Ultima,ale z reguły trzeba liczyć wysyłkę ok 10 zł,natomiast w zwykłych sklepach ceny wahają się od 180zł do około 219zł.W każdym razie najtaniej powinno być właśnie wysyłką.

Ma ktoś namiar gdzie nabyć steelbox preorderowy z finala13?

Byłem w empiku w Czeladzi i patrzyli na mnie jak na kosmite.

Chyba o to chodzi:http://muve.pl/playstation-3/role-playing-rpg/final-fantasy-xiii-2-preorder-edition-ps3/3868

Edytowane przez darkgamer

Opublikowano

Może ktoś widział gdzieś The Darkness 2 we Wrocku? lub jest w posiadaniu informacji czy jakiś sklep już dzisiaj realizuje wysyłkę?

Opublikowano

jutro premiera Catherine, gdzie dostać ? Gdańsk . . . . . . . .

FUCK, już po premierze w sklepach typu :saturn (media) , empik, gram.pl nie ma :confused:

a nie lubie zamawiać przez internet, bo wtedy oczekiwanie na grę strasznie mi się dłuży :P

Edytowane przez Grez

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzie najtańszy preorder na Jak and Dexter HD Collection? Wszędzie po 149, może da radę wyrwać coś taniej..

e; dobra, złożyłem w ultimie.

Edytowane przez schab0795

Opublikowano

Wysłała Ultima komuś email, że wysłała Jak and Dexter HD Collection ?

Opublikowano

Mi nie. Powoli zaczyna mnie to wkurzać, bo zachowują się tak jakby poza Vitą nie było nic innego. Mam nadzieję że nie zapomną i wyślą jutro...

Opublikowano

No i niestety Ultima dopiero Jak & Daxter HD będzie wysłać w środy. Już mnie te vita wk@!#$ia :) Może ktoś ma cynk gdzie dostanę już dziś ?

Opublikowano

nie wiem jak Ultima ale w sklepie psx'a Jak niby premiere ma dopiero 29

Opublikowano

w EU ma 22, w Ultimie też tak miał, ale dziś mi powiedzieli, że Sony im później dostarczy, tzn. w piątek. Co do sklepu PSX to... :)

Opublikowano

e; no już zaczaiłem :D

nie, niestety nie wiem czy mają gdziekolwiek już ;/

Edytowane przez schab0795

Opublikowano

Tak w piątek będą wysyłać. Masz gdzieś namiar, że już mają ?

Opublikowano

Sorry za post pod postem, ale widział już ktoś gdzieś do kupienia Jak & Daxter HD ?

Opublikowano

Jeżeli chodzi o J & D HD to nawet w SCEP nie wiedzą kiedy będzie premiera w PL, tak mi powiedział miły Pan na call center i kazał monitorować ich www :)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o J & D HD to nawet w SCEP nie wiedzą kiedy będzie premiera w PL, tak mi powiedział miły Pan na call center i kazał monitorować ich www :)

dzwonilem do sklepu psx'a i na dzis maja dostac Jak'a, ale jeszcze nic pewnego bo dostawa bedzie pozniej ;)

Opublikowano

Jeśli ktoś będzie widział SSX'a w Empiku, Saturnie lub MM w Katowicach to piszcie.

Opublikowano

Jeśli ktoś będzie widział SSX'a w Empiku, Saturnie lub MM w Katowicach to piszcie.

przeciez do Saturna MM mozesz dzwonic i przelacza Cie na dzial i sie dowiesz wszystkiego