Gość Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 A'propo płynności, podczas starcia z Lodowymi Żołnierzami + sub-bossem przy konkretnej zadymie animacja spadła na ryj dławiąc się niemiłosiernie i wyświetlajac mi srednio przyjemny slideshow. Poza tym jednym wypadkiem wszystko jednak na tip-top. Ok, wiekszosc z nas gra juz, badz konczy gre, badz tez nawet skonczylo - a teraz pomylscie ze recenzja gry dopiero ukaze sie w PE - troche kiepsko IMO. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 no niestety tak PE ma plan wydawniczy. co zrobić. a "konkurencja" korzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 @QTF Mam 28 kulek energii. Czyli 26 można normalnie zdobyć i max 2 z importu. Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Pozwólcie,że zacytuje coś z gf Unlock All Powers + 15K Bonus XP in Post Game. Complete the story twice, once with the Hero route and a second time as Infamous or vice versa. After the second play through, after the credits end, a message will come up as the post game becomes available that will say that you have completed both paths in Infamous 2 and have unlocked access to the opposite Karma powers of your current Cole along with the powers of the character you didn't transfer with, you are also granted 15,000 XP to help with paying for them for some extra post game fun. Zabawa w Boga anyone? Musze się wreszcie ogarnąć i przejść jako zły gre. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Już o tym pisaliśmy. I chyba bardziej opłaca się przejść jako zły w drugim przejściu, bo te bonusy za karmę są lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Gra zaliczona jako Bohater. Geniusz. Jedna z najbardziej grywalnych juz serii w tej generacji. Miod sie wylewa, grafika zdecydowanie poprawiona w stosunku do jedynki i ogolnie gra jest technicznie kilka polek wyzej. Potem napisze wiecej, bo wlasnie odpalam 2 przejscie jako nieSławny, z angielskim dubbem, żeby mieć porównanie. Końcówka? Bardzo dobra. Nie podobała mi się co prawda tak jak w jedynce, ale i też jest bardzo dobrze. Podobają mi się zwroty akcji, że Bestią jest John i to jak można to wszystko zakończyć. A śmierć Cola? Niepokoi jeżeli mówimy o 3 części, ale na samym końcu w statek uderzył piorun. Jest nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Gra zaliczona jako Bohater. Geniusz. Jedna z najbardziej grywalnych juz serii w tej generacji. Miod sie wylewa, grafika zdecydowanie poprawiona w stosunku do jedynki i ogolnie gra jest technicznie kilka polek wyzej. Potem napisze wiecej, bo wlasnie odpalam 2 przejscie jako nieSławny, z angielskim dubbem, żeby mieć porównanie. Końcówka? Bardzo dobra. Nie podobała mi się co prawda tak jak w jedynce, ale i też jest bardzo dobrze. Podobają mi się zwroty akcji, że Bestią jest John i to jak można to wszystko zakończyć. A śmierć Cola? Niepokoi jeżeli mówimy o 3 części, ale na samym końcu w statek uderzył piorun. Jest nadzieja No i jak to sobie wyobrażasz, skoro wszyscy z mocami zgineli? Z kim będziemy walczyć, na czym będzie polegać fabuła? Zresztą przejdź jeszcze jako zły i wtedy pogadamy o końcówce Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ok, jak zalicze nieSławnego to omówimy zakończenie Konkret, mało jest gier, w których po przejściu, odpalam od razu 2 przejście Cytuj Odnośnik do komentarza
QTF 8 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 @QTF Mam 28 kulek energii. Czyli 26 można normalnie zdobyć i max 2 z importu. dzieki wielke, no ja tez mam max 28 i chyba wiecej w takkim razie nie mozna. Ja mam wrażenie właśnie że zawsze złe zakończenie to było to prawdziwe i w 2 cześci chyba też tak jest. Ciekaw jestem czy po 3 prejsciu też sie dostaje te bonusy co po 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Kto wymyślił, by pod Kuo głos podkładał dwie aktorki? Matko bosko, zęby zjadam gdy zamiast świetnego głosu Barbary Kałużnej w którym wyraźnie czuć chemię do Cola, słyszymy jakiś jazgot jeszcze gorszy od znienawidzonej Mayi z jedynki. ARGH! Byłem tym tak zniesmaczony, że postanowiłem zmienić wersję językową na oryginalna. I tutaj dostałem jeszcze gorszego plaskacza in the face - jezu, gorzej niż w kreskówkach Cartoon Network. Cole brzmi jak jakiś nastolatek tuż po mutacji... Dobrze, że jest polska, mroczniejsza wersja, bo inaczej nie mógłbym grać w tą wspaniałą grę (Nie sądziłem, że kiedykolwiek to powiem o lokalizacji). Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 832 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ciekaw jestem czy po 3 prejsciu też sie dostaje te bonusy co po 2. Jakie bonusy dostaje się po dwóch przejściach? Na razie przeszedłem tylko raz jako hero i żaden bonus się nie odblokował. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ciekaw jestem czy po 3 prejsciu też sie dostaje te bonusy co po 2. Jakie bonusy dostaje się po dwóch przejściach? Na razie przeszedłem tylko raz jako hero i żaden bonus się nie odblokował. Jak przejdziesz teraz gre jaki inFamous to odblokuja Ci sie wszystkie moce. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Czy moc "Szósty Zmysł" działa tak,że jak nacisnę L3 i gdy dam pauze i wejdę w mapkę to pokażą mi się wszystkie nie zdobyte shardy? Cytuj Odnośnik do komentarza
lothronik 254 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Czy moc "Szósty Zmysł" działa tak,że jak nacisnę L3 i gdy dam pauze i wejdę w mapkę to pokażą mi się wszystkie nie zdobyte shardy? Nie, po naciśnięciu L3 pokazuje się po prostu na radarze najbliżej położony, niezdobyty shard. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Czy moc "Szósty Zmysł" działa tak,że jak nacisnę L3 i gdy dam pauze i wejdę w mapkę to pokażą mi się wszystkie nie zdobyte shardy? Nie, po naciśnięciu L3 pokazuje się po prostu na radarze najbliżej położony, niezdobyty shard. A ok dzięki wielkie,a gołębie też się pokazują? Przyda mi się ta moc bo zostało mi tylko 8 shardów do zdobycia(o dziwo bez korzystania z mapek zebrałem te 297 shardów ) Ale tak się zastanawiam po co gdy wchodzimy na mapę to w legendzie pojawia się odłamek z wybuchu? Edytowane 14 Czerwca 2011 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Żebyś wiedział co to za niebieska kropka na mini-mapce. Gołębie się nie pokazują. Aha, jeden gołąb jest całkiem nieźle ukryty: trzeba się wrócić tam, skąd zaczynaliśmy grę Cytuj Odnośnik do komentarza
dc1982 35 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Skończyłem jako Bohater , wspaniała gra a końcówka śwetna , prawie Superman vs Doomsday więc nadzieja na ciąg dalszy jest heh na bank będzie drugie podejście , gra wypas Edytowane 14 Czerwca 2011 przez dc1982 Cytuj Odnośnik do komentarza
QTF 8 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 robie swoja misje, koncze, zapisuje i staram sie ja przejsc zeby opublikowac i mimo tego ze pokonuje wszystkich misja sie nie konczy> co mam zrobic zeby po wybiciu wszystkich misja dobiegła końca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Warson 1 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Panowie poproszę o Podanie nazwy Piosenki, która leci po zakończeniu gry :-) a tak na podsumowanie to: Chyba 3 części nie będzie Edytowane 15 Czerwca 2011 przez Warson Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Hmmm, jakiś błąd w grze chyba. Powinieneś dostać telefonicznie wiadomość o tym co robić dalej. Spróbuj zrestartować grę, a jak to nie pomoże to zostaje chyba tylko wczytanie poprzedniego sejwa. Możesz też spróbować porobić misje poboczne albo UGC, może to coś pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza
Warson 1 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 dobra , uruchomiłem na nowo konsole i się wczytała misja Zakończenie wypas!! Szkoda tylko że bestie pokonałem w kilkanaście sekund a z takim Bertrandem czy tymi stworami męczyłem się po kilkanaście minut... Wciąż nie moge się nacieszyć końcówką, Zastanawiam się czy przejśc teraz jako Zły czy nie w Sumie to nie lubię być złym Jedynke zostawiłem jako dobry i 2 też chyba zoastawie Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Panowie poproszę o Podanie nazwy Piosenki, która leci po zakończeniu gry :-) Piosenka to: The Black Heart Procession - Fade Away Cytuj Odnośnik do komentarza
dc1982 35 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Bodajże trzeci raz byłem na tej stronie w życiu (choć podobno to duży gracz heh) http://polygamia.pl/Polygamia/1,97394,9785079,nieSlawny__inFamous_2___recenzja.html?bo=1 , dawno się tak nie ubawiłem czytając "recenzji" , która z reguły powinna być obiektywna no ale tutaj redaktorzyna mocno mnie rozbawił , polecam w wolnej chwili . Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Bodajże trzeci raz byłem na tej stronie w życiu (choć podobno to duży gracz heh) http://polygamia.pl/...enzja.html?bo=1 , dawno się tak nie ubawiłem czytając "recenzji" , która z reguły powinna być obiektywna no ale tutaj redaktorzyna mocno mnie rozbawił , polecam w wolnej chwili . Autor recki jest chyba uposledzony ..... Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Można czytać, spoilerów brak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi