Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

Featured Replies

Opublikowano

Wiadomo, Mr.Satan sila dorownuje Son Goku........ gdy ten mial 12 lat. :woot:

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 600,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kto waszym zdaniem by wygrał naprawde? Goku czy Supermen?   http://www.youtube.com/watch?v=0Je1ESpZpME

• Pomimo zakończenia sagi Super, Ja też nie mogłem w spokoju rozstać się z bohaterami Dragon Ball i przez ostatnich kilka dni układałem.   Co to?      Odpowiedź    

Opublikowano

Szatan Serduszko- tłumaczenie mistrz :)

Opublikowano

Jest albo będzie coś po DB GT?

Opublikowano

Nah, GT nie bylo Toriyamy tylko przy jego wspolpracy. Jedyne co to mogloby cos byc po Z, ale nie bedzie ;) Poza 1 odcinkiem i teraz KAIem, ale to to sama historia caly czas.

Opublikowano

GT to bylo najgorsze anime jak w zyciu widzialem, nigdy do tego nie wroce, tylko opening i ending dawaly rade

Opublikowano

Zawsze najbardziej lubiłem Dragon Balla. Świetna, zabawna przygodówka, której zwieńczeniem była walka z Piccolo. Z to zupełnie inna bajka. O ile przygody na Namek dało się oglądać, a przemiana Goku była faktycznie epicka, tak wszystko co nastąpiło potem było kompletnie niepotrzebne. Fabuła właściwie przestała istnieć a tytułowe kule stały się tylko dodatkiem do długich i nudnych walk. Saga z Buu to już dno. Techniki wyciągane z tyłka, jedna głupsza od drugiej.

"Zetka" jest dla mnie przykładem w jaką stronę nie powinny iść shouneny.

Opublikowano

Jak dla mnie to seria moglaby sie skonczyc na sadze z ''Komorczakiem'' no ale nie powiem by nastepujaca po tym saga z Buu byla az tak zla. Fakt, troszke sie ciagla, a ciagle przemiany rozowego dziwaka zaczynaly troszke irytowac, ale jako calosc to nie byla az tak zla.

Opublikowano

Nie mogloby sie skonczyc na Cellu, bo malo kto (poza mna :D) przebolalby fakt, ze Gohan bylby najwiekszym kozakiem ;) No i polowa ludzi bylaby dead, czyli zle.

Opublikowano

Nie mogloby sie skonczyc na Cellu, bo malo kto (poza mna :D) przebolalby fakt, ze Gohan bylby najwiekszym kozakiem ;) No i polowa ludzi bylaby dead, czyli zle.

No w sumie to o tym nie pomyslalem. Nie zobaczyloby sie rowniez Vegito ^^

A Gohan to czasem ''jaj nie mial'' po prostu, pod koniec Zetki to juz w ogole super uczniak, a nie super saiyan...

Opublikowano

Koniec mial byc po sadze Freezera, ale fani chcieli wiecej ;p

Opublikowano

Najsilniejsza postać kanoniczna, to bez wątpienia Gohan Ultimate (vel Unlimited, vel El Kai Unlock Potencial)

Opublikowano

Nie latwiej powiedziec - Gohan po zabawie z Mieczem Z? ;P

Opublikowano

Ja jestem znawcą.

Opublikowano

spam i offtop

wracając do serii Z to od pojawienia się Truksa zaczyna robić sie ciekawie, na początku Cyborgi i nagle pojawia sie Komórczak co już nie jest takie porywające. Dużo emocji wywołał też turniej przed sagą Buu, losowanie zawodników i już w pierwszej rundzie wielki szok. Vegeta vs Songo, podobnież pojawienie sie Vegety w czasie walki z C19

Ostatecznie po zakończeniu sagi Z w ostatnim jej odcinku gdy songo znowu znika, widz jest już tym wszystkim przesycony.

Opublikowano

W sadze Buu było wszystko naćkane, gdybym miał sobie teraz przypomnieć kto był od kogo silniejszy, to nie byłbym w stanie tego wszystkiego powtórzyć w głowie.

Opublikowano

Wystarczy ,ze wymienisz wszystkie formy Buu i bedziesz kozak ;o

Opublikowano

Kid Buu

kidbuu.jpg

Fat Buu

476FatBuuSitting.jpg

Evil Buu

Evilbuuinfo.jpg

Super Buu

Super%20Buu.JPG

Super Buu (Absorpcja Piccolo)

Super+Buu+Piccolo.jpg

Super Buu (Absorpcja Gotenks' a)

majinbuu4.jpg

Super Buu (Absorpcja Gohana)

Gohan+buuu.jpg

Jestem kozak?

Opublikowano

kid buu byl na koncu :geek:

Opublikowano

to jego pierwsza i jednoczesnie ostatnia forma, najsilniejsza chyba :geek:

Edytowane przez Siwy_

Opublikowano

Najsilniejszy był z absorpcją Gohana. Jednak nawet bez żadnych dopalaczy, Buu po prostu bardzo się wzmocnił dzięki walce z sayanami. A po za tym, był nie do zmordowania dzięki regeneracji.

Opublikowano

Jestem pod wrażeniem. Teraz jeszcze tylko wymień wszystkie formy Freezera, a będzie Cię można oficjalnie nazwać pierwszym znawcą Dragon Ball'a na forum Psx Extreme.