Skocz do zawartości

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

Featured Replies

Opublikowano

Nawet ten opening nie brzmi zle, wokalnie jest bardzo podobny do japonskiego :D

btw: ssbss gogeta bedzie fajną opcja jezeli zobaczymy go w kinowce, ale na widok tego bym miał mokro 

latest?cb=20180527040814

Edytowane przez Redmitsu

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 573,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kto waszym zdaniem by wygrał naprawde? Goku czy Supermen?   http://www.youtube.com/watch?v=0Je1ESpZpME

• Pomimo zakończenia sagi Super, Ja też nie mogłem w spokoju rozstać się z bohaterami Dragon Ball i przez ostatnich kilka dni układałem.   Co to?      Odpowiedź    

Opublikowano

Nareszcie! Trochę im to zajęło, ale efekt jest mega! I ten cover na końcu jest taki śliczny! Motywacja Gohana i jego rozmowa z 16 podobała mi sie bardziej niz w oryginalnej Ztce. Miala więcej sensu dla Gohana i jego motywacji. 

https://itunes.apple.com/us/album/day-fate-spirit-vs-spirit-feat-paolo-cuevas-ani-djirdjirian/1434938640?i=1434938645

Opublikowano
  • Autor

Świetny odcinek, a do tego scena transformacji w SSJ2 wrzuca ciareczki jak zawsze. Ciekawe czy do 2030 skończą całe DBZ xd

Do czego to doszło, że bardziej wyczekuję fanowskich przeróbek DBZ (Mega64, TFS) niż oficjalnych odcinków.

Opublikowano

No nie wiem czemu jest to tak słabe, ale jako dodatek promocyjny do gierki nawet spoko. Następny odcinek chyba pod koniec września.

Opublikowano

Źródła Geekdoma zwykle są prawdziwe.

Spoiler

Gogeta pojawi się w najnowszym filmie z Brolym (Nie wiadomo czy jako SSJB czy UI)

Opublikowano

No szoker nie spodziewałem się ;) Co do formy to SSB tak, a UI zapewne z dupy nie.

Opublikowano

Sezon 4 potwierdzony :)

Spoiler

Piosenkę My way odsłuchałem już z 10 razy i dalej nie mam dosyć,  to się nazywa odejście ze stylem, Takahata101 rządzi, najpierw Nappa, teraz Cell :)

Opublikowano

Myślę, że zanim w ogóle zaczną S4, to trochę minie. Prędzej bym się spodziewał Movie 9, może na święta.

Opublikowano

akurat do 2:30 jest streszczenie pierwszej części. Potem nawet da się oglądać, a końcówka całkiem z jajem :lapka: