Skocz do zawartości

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 572,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kto waszym zdaniem by wygrał naprawde? Goku czy Supermen?   http://www.youtube.com/watch?v=0Je1ESpZpME

• Pomimo zakończenia sagi Super, Ja też nie mogłem w spokoju rozstać się z bohaterami Dragon Ball i przez ostatnich kilka dni układałem.   Co to?      Odpowiedź    

Opublikowano

Dokładnie, ogólnie mocno liczę że po zakończeniu arcu dostaniemy w końcu jakieś info o wznowieniu anime. Lubiłem ten niedzielny poranek z kawusią pod kocykiem i nowym odcinkiem superki :rayos:

Opublikowano

no te walki w tym arcu mógłyby super wyglądać. Problem tylko ze tutaj to tak strasznie zapierdala... Brakuje i dłuższych, bardziej rozbudowanych historii bo tutaj lecimy od walki do walki po prostu :/

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jutro chyba nowy chapter, trafiłem na spoilery, Goku znowu okazał sie (pipi)anym kretynem.

Opublikowano

Rehash każdej sagi w jednym chapterze. (pipi)ie gównem ten Super...

Opublikowano

Jak tylko zobaczyłem pierwszy kadr to było wiadomo co się wydarzy. Ale wygląda na to, że w następnym rozdziale powinno się skończyć.

Opublikowano

Nie wygląda na tyle. Niech się tam trzyma w najlepsze aby jak najdłużej podkładać głosy.

Opublikowano
W dniu 24.10.2020 o 17:27, Figuś napisał:

Gdzies tam wygrzebałem, ta babka to jest mistrz modulacji głosu:

Opublikowano

Nadrobiłem sagę Moro od 40 zeszytu gdzie kończy się Turniej i zaczynają wydarzenia w kosmosie. Nigdy wcześniej nie czytałem mangi Dragon Ball i czytając dalsze wydarzenia nie czułem żadnych emocji związanych z nowym przeciwnikiem. Nie wiem, może popełniłem błąd czytając Mangę i zapoznając  się z wydarzeniami po turnieju. Sagę z Samasu pokazali w anime i wyszło to średnio, dopiero później turniej fajniej wyszedł. I mam wrażenie że jeśli wznowią anime i opowiedzą wydarzenia z Mangi które właśnie poznałem to popsułem sobie wszystko. 

A tak na marginesie to ta Saga z Moro przypomina mi to co już widziałem wcześniej. :/ Schemat ten sam. Jednak mam nadzieję że ten Ultra Instynkt Goku przyda się konkretnie po sadze z Moro. 

Opublikowano

Tyle czekania na nowe odcinki anime...

Jestem na głodzie. :frog:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No ale mi Michałek drgnął gdy Beerus :obama:

Spoiler

oznajmił że musi interweniować. 

Opublikowano

Ciekawe co Uubem dalej, całego GT nie przekreślili jak widać.

Opublikowano

no i znowu fajne momenty  i

Spoiler

nterwencja Beerusa, Oob dokładający energię do "Genki damy" 

przeplatane głupotami typu

Spoiler

[spoiler] Goku w trybie jinchurikii czy ki (pipi) [/spoiler]

są jakieś leaki co czeka w następnym arcu?

EDIT:
dzięki Shen, co za s(pipi)iałe tagi

Edytowane przez Kalel

Opublikowano

dla mnie osobiście chyba tylko historia z blackiem jakoś tam trzymała napięcie jak w starych zetkach. Caly turniej pic na wodę zrobiony, postać freezera jako chłopca do bicia jest tragiczna. Koleś za to co zrobił w zetce powinien mieć jeszcze gorsze miejsce w piekle niż Hitler. 

• 2 tygodnie później...