Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 412 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Boze, przeciez ta gra kosztowala ostatnio 80 groszy.

• W wnoym androidzie zmienili kilka emoji: Okej, sałatka nie ma jajka, no bo vege jest mniejszością i pewnie zmienili dla nich Rodzina, która nie ma płci, nie widać czy to baby czy faceci

• tak nawiązując do wielkiej wojny patentowej apple VS reszta świata  

Opublikowano

Czy jest jakiś sposób na przycebulenie na grach Google Play? :cebula:

Opublikowano

Rozważam zakup FF Tactics.

Opublikowano

Tactics akurat niedawno był w promocji. Brakuje takiego powiadamiania jak steam, masz na wishliscie i dostajesz maila, że akurat promka. Szkoda. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

https://www.gsmarena.com/sony_mobile_exec_hints_that_the_xperia_compact_line_has_been_axed-news-35037.php

Być może nie będzie już Compactów od Sony.

No cóż, tym bardziej jestem zadowolony z zakupu XZ2C. Ciekawe, czy ktoś wypełni niszę, czy też segment mniejszych flagowych Androidów umrze zupełnie.

Opublikowano

Android ogarnął się coś przez te lata? Proponują mi w sieci telefon i myślę o Galaxy S9 by odetchnąć od IOS. Ostatnio obcowałem z androidem na galaxy s4 i po czasie system działał jak gufno osiurane.

Edytowane przez SpacierShark123

Opublikowano

Ogarnął 

Opublikowano

Na szałomi nadal zapyerdala :cool:

Opublikowano

z ostatnich moich androidów po czasie muliła tylko xperia XZ, bo jest je,banym gównem. a reszta w porządku, z s8 i śajomi na czele.

Opublikowano
21 godzin temu, SpacierShark123 napisał:

Android ogarnął się coś przez te lata? Proponują mi w sieci telefon i myślę o Galaxy S9 by odetchnąć od IOS. Ostatnio obcowałem z androidem na galaxy s4 i po czasie system działał jak gufno osiurane.

Brać s9 i nie marudzić. Pomiędzy s4 a s9 będzie przepaść poza tym ekran i kolory samsunga. :banderas:No ale powiedzmy szczerze - nawet s9 potrafi zamulić co pewnie na ios się nie zdarza. Aczkolwiek jeśli chcesz odpocząć od apple to dobry IMO wybór.

Opublikowano

Czy w mapach Google idzie jakoś ustawić żeby przy wyliczaniu trasy nie bral pod uwagę korków? Jeśli nie to czy chociaż można wyłączyć automatyczna zmiane trasy na szybsza?
Chce to wyłączyć bo z nawigacji korzystam na motocyklu, wiec korki sobie omijam między autami. Anulować zmiany trasy też nie mogę bo mam rękawice i nie mam jak obsłużyc telefonu.

Opublikowano

Od dziś Google assistant działa po polsku. Rollout jest w fazach więc potrwa parę tygodni. No ale w końcu będzie można powiedzieć "ok Google, otwórz redtube" bo ręce zajęte. 

Opublikowano

Jeśli masz taką możliwość to mniejsze ryzyko błędów. Najlepiej przed i po. Jest z tym dużo lepiej niż kiedyś ale ja np dalej tak robię. 

Opublikowano

Ogrywam na epsxe Resident evil 2 - coś niesamowitego, minęło 21 lat od kiedy katowałem to na szaraku z neo i opisem w rękach. Sentyment mam po dziś dzień. Uchwyt zamontowany na ds2 i jazda na słuchawkach. Dużo pozapominałem, musiałem się od początku nauczyć sterowania bo statyczne ujęcia i manewrowanie pomiędzy zombie? :D Anyway - wspaniała gra.

64029157210611591755.jpg

84715096829568236996.jpg

:banderas:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Galaxy Fold, pierwszy szajsung z rozkładanym ekranem. 4,5 cala złożony, 7,3 cala rozłożony

2 tysiące dolarów xdddddddddd

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ktoś musiał zacząć, pewnie 2-3 lata i będzie to na tyle dopracowane, że stanie się standardem. Jeżeli mógłbym wziąć mojego s8 i sobie go rozłożyć robiąc z niego 8 calowego tableta, no panie, rewelacja.

Kibicuję. Ten Fold to oczywiście ciekawostka dla entuzjastów, ale szacun że robią coś nowego.

Jeszcze będziemy brać Śajomi Mi24 z takim ekranem.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ja bardziej czekam na P30 bo podobno będzie optyczny zoom i to całkiem dobry. Składane telefony pewnie przez jakiś czas będą poza moim zasięgiem, nie dam więcej niż 3k zł. Tak swoją drogą te prezentacje zawsze są takie dziwne i mało naturalne xd

Edytowane przez Ukukuki