November 30, 200916 yr http://www.vg247.com/2009/11/30/prince-of-persia-the-forgotten-sands-announced-for-may-2010-launch/#more-69622 Chyba oszaleli, premiera już w maju, a fabuła powraca do tej z Piasków Czasu, WTF ?
November 30, 200916 yr Oby się zrehabilitowali. Udało im się w przypadku AC2, to może tu też dadzą radę .
November 30, 200916 yr IMO najbardziej możliwy scenariusz, to że gra ta tworzona jest na podstawie filmu, który to z kolei bazuje na oryginalnych Piaskach.
November 30, 200916 yr Moze byc fajne, grajac w 'tomb misje' w ac2 wlasnie zatesknilem troche do takiej typu rozgrywki, ale w miedzy czasie mam jeszcze do zagrania tego PoPa nowego, choc podobno zbyt latwy
December 3, 200916 yr Gram aktualnie w next-genowego PoPa i dla mnie to jest DNO - jestem mega zażenowany tą grą. Ni to ładne ni to przyjemne. Biegnę przez cel-shadingowe krainy w jednym kolorze (w 3 po ożywieniu), naciskam A i słucham pierdół o Arymanie od Eliki. Sands of Time na PS2 było moją ulubioną grą o księciu, ja poproszę więcej czegoś takiego. Szkoda tylko, że samo bieganie po ścianach już się przejadło - to było świeże w 2003 roku, teraz to już tak średnio.
December 3, 200916 yr W sumie spełniło się jedno z moich branżowych życzeń, bo po poczytaniu opinii w necie, zobaczeniu filmików i przede wszystkim z powodu designu nie zamierzałem tknąć current genowego PoPa. A tu proszę, zapowiadają nową część i to wracającą do korzeni. Mi się bieganie po ścianach jeszcze nie znudziło Liczę tylko na obłędną oprawę av, długi czas gry, jakieś sekrety do odblokowywania i wyśrubowany poziom trudności by calak w tej grze coś znaczył
December 3, 200916 yr Nie śpieszmy się tak z oceną, że ta gra będzie świetnym powrotem do korzeni, bo IMO jeśli to będzie filmówka (a zapewne będzie) to liczę bardziej na crap, aniżeli hicior.
December 4, 200916 yr To bedzie dodatek do filmu,coś jak popcorn :)Ergo crap po prostu.W najlepszym razie coś co powinno być popychane jako DLC a nie pełnoprawna gra.Ja tam bym się tym podniecał.
December 4, 200916 yr Ta, też mnie zastanawia jaki jest w zasadzie SENS robienia gry na podstawie filmu na podstawie gry ? : | To nie może być kolejna h**owa adaptacja !
December 4, 200916 yr Skąd wiecie, może będzie to pełnoprawna gra, fabularnie tylko nawiązująca do filmu albo sequel/prequel. Skoro tak zapowiadają i mają w pamięci dość surowe oceny ich ostatniej gry z serii PoP to pewnie wiedzą, że jeśli spróbują wydać jakiegoś crapa na licencji filmu (na który sami licencje dali ) to fani zjadą ich potwornie. PoP to jedna z legendarnych serii gier, coś jak Final Fantasy dla gier platformowych/action adventure więc powinni to wziąć do serca i się postarać.
December 4, 200916 yr Mam nadzieję, że obejdzie się bez cyfrowej podobizny Jake'a Gyllenhaal'a. W ostatniego Pop'a pykałem 2 godzinki u znajomego, IMO lepiej się w to grało od takiego The Two Thrones.
December 13, 200916 yr Widać, że wrócili do tego bardziej zawadiackiego wyglądu Prince'a z Warrior Within.
December 13, 200916 yr Widać więcej walki i akcji nawiązującej do prawdziwego PoPa, ale i zarazem lekkie podobieństwo do Assassin's Creed, co mi osobiście bardzo pasuje
December 13, 200916 yr Filmowy Prince tez ma taki ubior ala WW, sadze ze to moze byc jakies prequel jak np. Avatar, pokazuje "fabule" czy gre przed akcja w filmie
December 14, 200915 yr To bedzie dodatek do filmu,coś jak popcorn :)Ergo crap po prostu.W najlepszym razie coś co powinno być popychane jako DLC a nie pełnoprawna gra.Ja tam bym się tym podniecał. I na to niestety wygląda http://www.gamikaze.pl/Aktualnosci/PoP_The_Forgotten_Sands_-_nowe_info.aspx To ma być "nowa" część druga (akcja po pierwowzorze, przed Warrior Within) i z wątkami z filmu. Jaka bieda...
December 14, 200915 yr Po filmwce mozna spodziewac sie jednego - cienkiej gry ale moze po czesci grywalnej.
March 10, 201015 yr Nie wiem co to będzie miało za bardzo wspólnego z filmem. Chyba tylko premierę obydwu tytułów. Na srebrnym ekranie i LCD. http://www.gamersyde.com/stream_prince_of_persia_the_forgotten_sands_gameplay_first_look-14536_en.html ja jestem zgotowany, czekam. Takiego chciałem księcia na tej generacji. Edited March 10, 201015 yr by IKIR4TOS
April 20, 201015 yr http://konsolowisko.pl/?t=news&id=5804 Nowy gameplay, wygląda bardzo podobnie do trylogii, co dla mnie jest plusem.
April 21, 201015 yr Dla mnie troche za bardzo podobnie do trylogii... Temat PoP zdaje sie juz nieco wyeksploatowany... Chcę nowe marki, świeże pomysły jak Alan Wake, ... upss no i to wszystko . Z PS3 nie lepiej... Jedyna gra, na którą czekam (z utęsknieniem ) to The Last Guardian
April 21, 201015 yr http://konsolowisko.pl/?t=news&id=5804 Nowy gameplay, wygląda bardzo podobnie do trylogii, co dla mnie jest plusem. Dla mnie to minus niestety. Z trylogii dobra byla tylko jedynka ;] No i glupio troche wyglada skakanie po tej sikajacej wodzie.