Opublikowano 16 września 201410 l mam nadzieję, że dżony ją wreszcie rzuci i znajdzie sobie kogoś lepszego.
Opublikowano 17 września 201410 l No nie wiem, dla mnie wygląda ostro https://www.youtube.com/watch?v=KfDIVbvLtzQ&list=UUlzCn8DxRSCuMFv_WfzkcrQ Edytowane 17 września 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 23 września 201410 l bardzo fajne oba odcinki. beka ze stuarta i pani wolfowitz . Edytowane 23 września 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 23 września 201410 l Nie wiem co Wy chcecie od Penny, wygląda jeszcze lepiej! Ale widać ogólnie, że jak to mawia Masorz pjerdolnął ich rydwan czasu.
Opublikowano 23 września 201410 l nie no Peny z długimi włoskami wyglądała dużo lepiej! "Sherlock Holmes wciągał kokaine aby poprawić koncentracje"
Opublikowano 23 września 201410 l W pierwszym epie nowego sezonu non stop brechtałem xD Drugi tez zły nie był,ale jednak powrót Sheldona i jego rozmowa z policjantem mnie roz(pipi)ały Ciekawe w którym epie zamoczy
Opublikowano 24 września 201410 l e tam ucząca się o tabletkach na wzwód w białym tank-topie była HOT zwłaszcza, że teraz już wiem co się pod tym tank-topem kryje :potter:
Opublikowano 24 września 201410 l Dobre odcinki, serial znów jest śmieszny <ok>Fryz Kaley słaby, ale i tak jest hot.
Opublikowano 25 września 201410 l Obczajcie sobie pilota po tych latach, tam dopiero jest kopciara, paua sama twardnie.
Opublikowano 25 października 201410 l Woooow Ona od zawsze mnie jarała w serialu. Odkąd pamiętam kręcą mnie kujonki i jeszcze te cyce Kończę właśnie 7 sezon i może ze dwa odcinki ( ten z zagadką Radża i wyborem konsoli) były bekowe. Reszta c h u j o z a. Przydałby się restart i jakiś nowy nastoletni nerd w tym serialu.
Opublikowano 27 października 201410 l Melissa Rauch/Bernadette jest zaje.bista i niewiele osób zdaje sobie sprawę, że na co dzień jej głos też nie brzmi tak, jak w serialu:
Opublikowano 9 listopada 201410 l Odcinek z Billym Bobem rewelacyjny, nareszcie. Szkoda, że takich odcinków jak ten było może z 10 przez ostatnie 3 sezony. "I just cheated on my wife" po zobaczeniu oryginalnego terminatora obstawiamy w którym odcinku penny i leonard zerwą zaręczyny. Coś się nie zanosi na to.
Opublikowano 12 listopada 201410 l A to uj z nią, bo ją ze 2 razy pokazali grubaskę jak gdzieś w kuchni przemykała. Najważniejsze, że jej głos ciągle żywy