Opublikowano 24 września 201113 l Ten serial nie mia złych momentów, dalej jest taki jaki byl, zabawny
Opublikowano 25 września 201113 l Najlepszy. Obejrzyj sobie je od nowa i sam do tego dojdziesz. 3 ma słaby początek.
Opublikowano 25 września 201113 l Oba nowe odcinki ZAYEBISTE, (pipi)a jak ja tęskniłem za tymi poyebami, a Sheldon jak zwykle rozdaje.
Opublikowano 30 października 201113 l Odcinek halloweenowy to według moich obliczeń jeden z najlepszych odcinków w historii tego show
Opublikowano 1 listopada 201113 l Zacząłem 4 sezon. Jak na razie jest to chyba najsłabszy ze wszystkich. I czemu w 6 odcinku nie było Penny ?
Opublikowano 1 listopada 201113 l Akurat bbt trzyma sie świetnie, zawsze jak ogladam nowy odcinek ( bez nastawiania sie ) to zawsze jestem zaskakiwany.
Opublikowano 1 listopada 201113 l Odcinek halloweenowy to według moich obliczeń jeden z najlepszych odcinków w historii tego show Prawda, był mega Właśnie to jest najlepsze w tym serialu, 5 sezon a nadal trzyma super poziom.
Opublikowano 3 listopada 201113 l No właśnie mnie się ten helołinowy średnio podobał, z sucharami jakimiś wyskoczyli
Opublikowano 3 listopada 201113 l No mówienie, że BBT trzyma cały czas ten wysoki poziom, to niezły rodzynek.
Opublikowano 5 listopada 201113 l Jak jest jej z minuta na odcinek to może być. Ale jak było o niej pół epa (chyba 4ty tego sezonu to był) to moje zirytowanie sięgnęło zenitu. Do tego 'zayebisty' 'żart' w wąsami Ahahahaha, patrzcie jaki jest opis dzisiejszego (wczorajszego) odcinka - Amy is crushed when Bernadette and Penny go shopping for wedding dresses without her. XD Edytowane 5 listopada 201113 l przez Masorz
Opublikowano 11 listopada 201113 l Zgadzam się, dzisiejszy odcinek najlepszy z całego, obecnego sezonu Sheldon bardziej niż zwykle ostatnio przegina, a i fajnie iskrzyło między Penny I Leonardem.
Opublikowano 18 listopada 201113 l Te miłosne podchody mnie niszczą xD Takie nie pasujące do serialu czy Sheldona, ale takie....nie wiem, urocze ep świetny
Opublikowano 20 listopada 201113 l No jak na razie sezon roxuje. Już czuję jakie akcje będą wychodzić z okazji oficjalnego związku Sheldona i Amy xD