Skocz do zawartości

The Big Bang Theory

Featured Replies

Opublikowano

Ten serial nie mia złych momentów, dalej jest taki jaki byl, zabawny

• Odpowiedzi 606
  • Wyświetleń 48,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• podbijam, bo obejrzeniu jednego odcinka mialem ochote zabić wszystkich którzy przyłożyli rękę do stworzenia czegoś takiego. Chyba nic bardziej nie-smiesznego nie da sie zrobic, chryste.

• Lubie ten serial, ale bez Sheldona byłby 100 razy lepszy

Opublikowano

Oba nowe odcinki ZAYEBISTE, (pipi)a jak ja tęskniłem za tymi poyebami, a Sheldon jak zwykle rozdaje.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odcinek halloweenowy to według moich obliczeń jeden z najlepszych odcinków w historii tego show

Opublikowano

Zacząłem 4 sezon. Jak na razie jest to chyba najsłabszy ze wszystkich. I czemu w 6 odcinku nie było Penny :( ?

Opublikowano

Akurat bbt trzyma sie świetnie, zawsze jak ogladam nowy odcinek ( bez nastawiania sie ) to zawsze jestem zaskakiwany.

Opublikowano

Odcinek halloweenowy to według moich obliczeń jeden z najlepszych odcinków w historii tego show

Prawda, był mega :)

Właśnie to jest najlepsze w tym serialu, 5 sezon a nadal trzyma super poziom.

Opublikowano

No właśnie mnie się ten helołinowy średnio podobał, z sucharami jakimiś wyskoczyli :sleep:

Opublikowano

To fakt, najgorsza postać

Opublikowano

Jak jest jej z minuta na odcinek to może być.

Ale jak było o niej pół epa (chyba 4ty tego sezonu to był) to moje zirytowanie sięgnęło zenitu.

Do tego 'zayebisty' 'żart' w wąsami pechowiec.gif

Ahahahaha, patrzcie jaki jest opis dzisiejszego (wczorajszego) odcinka -

Amy is crushed when Bernadette and Penny go shopping for wedding dresses without her.

XD

Edytowane przez Masorz

Opublikowano
:D Dzisiejszy (wczorajszy) ep chyba najlepszy z całego sezonu.
Opublikowano

Zgadzam się, dzisiejszy odcinek najlepszy z całego, obecnego sezonu :) Sheldon bardziej niż zwykle ostatnio przegina, a i fajnie iskrzyło między Penny I Leonardem.

Opublikowano

ładny ten blue jack :3

Blue Jay. No i ładny, fakt.

Opublikowano

Te miłosne podchody mnie niszczą xD

Takie nie pasujące do serialu czy Sheldona, ale takie....nie wiem, urocze :D

ep świetny

Opublikowano

No jak na razie sezon roxuje.

Już czuję jakie akcje będą wychodzić z okazji oficjalnego związku Sheldona i Amy xD