Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

dzisiejszy rzut znakomity

- najpierw System Shock 2, który zwrócił się w minutę po zakupie, bo wypadła folia

- teraz F3 i Vegas kupione za cenę, którą chciałem dać za samego F:NV i za zakup których wypadła kolejna folia

- za kilka godzin wejdzie Torchlight II (innej opcji nie widzę - pozostałe gry mają -40%)

@Qvstra

W F3 i F:NV są powiązania z poprzednimi częściami ale to bardziej niuanse dla miłośników serii - pies, Harold, wspomnienia o Wybrańcu etc.. Można kupować bez znajomości uniwesrum - trochę stracisz ale nie będzie to na zasadzie "w co ja gram? co się dzieje?"

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 715,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

jeszcze pytanie apropo tych kart, jak sie je zdobywa?? 

EDIT:

Nevermind

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Grasz w gry, które je mają. Wypadają z czasem. Tak ok. 2h na 4 karty. 

Opublikowano

Ostatnie pytanie, te karty sluza wyzszym celom oprocz sprzedazy i odznak ?

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Za odznake dostajesz jakieś duperele w stylu emotikonki i tła do profilu. Nic szczególnego.

Opublikowano

Nic wiecej nie potrzebuje wiedziec, dzieki :) zarobilem juz 18 eurocentow, moze zbiore cos na jakas gre :potter: 

Opublikowano

ja od kiedy wyszly te karty z bety to uzbieralem na dust elysian tale, puzzle quest 2 i ys 1+2 i zostalo jeszcze 2 euro i z 8 niesprzedanych jeszcze karty tak wiec jak najbardziej sie powinno udac Rayos

Opublikowano

DLC do Fallout NV trzymają poziom, czy jednak brać bez dodatków? To samo pytanie w sumie dotyczy też Fallout 3.

Opublikowano

DLC dają radę, problem jest taki, że po przejściu 60-70% podstawki i któregoś z DLC mamy max. level.

Opublikowano

DLC do New Vegas wszystkie są dobre, z naciskiem na Old World Blues i Dead Money.

DLCki do F3 są bardziej nierówne, Point Lookout i The Pitt moim zdaniem najlepsze i najbardziej klimatyczne (Mothership Zeta i Anchorage to liniowe i kiepskie strzelanki).

W obu nowych Falloutach warto zainstalować moda spowalniającego zdobywany experience (ja zawsze używałem opcji -25 %).

Opublikowano

Potrafilem wydac kiedys nawet 300$ na Winter/Summer sales,

w tym roku to slabo, brak czasu na gry itp,itd zostalo zakupione tylko to w co mam ochotę zagrać

Final Fantasy VII

Walking Dead 400 Days DLC

To The Moon

Tomb Raider

Opublikowano

O, jakby ktoś chciał 4-paka Torchlight 2 to chętnie bym się złożył na takowy. Mogę nawet ja go kupić, byleby się znalazło jeszcze dwóch chętnych.

Opublikowano

szkoda ze dopiero teraz mowicie bo kupilem przed wyjsciem do roboty

Opublikowano

Za późno się obudziliście : D

Już zdążyłem kupić, ale jak więcej ludzi będzie miało to zapraszam do wspólnej gry cnie

Opublikowano

To znajdujcie jeszcze jednego i kupujcie, bo warto!

Opublikowano

Hirolsy 6 fajne? Spodobaja sie fanbojowi trojeczki?

Opublikowano

Pododbno opinie są mieszanie, ponieważ mocno uprościli i zmienili gameplay (są tylko trzy surowce na przykład). Z tego co wiem, to dla fanów trójeczki jest piąteczka, która w założeniach miała być trójką w 3D.

Opublikowano

Hirolsy 6 fajne? Spodobaja sie fanbojowi trojeczki?

Jestem fanbojem 3 i VI to jakieś popłuczyny w stosunku do 3. 

Grałem w betę.