Opublikowano 14 lipca 201311 l dzisiejszy rzut znakomity - najpierw System Shock 2, który zwrócił się w minutę po zakupie, bo wypadła folia - teraz F3 i Vegas kupione za cenę, którą chciałem dać za samego F:NV i za zakup których wypadła kolejna folia - za kilka godzin wejdzie Torchlight II (innej opcji nie widzę - pozostałe gry mają -40%) @Qvstra W F3 i F:NV są powiązania z poprzednimi częściami ale to bardziej niuanse dla miłośników serii - pies, Harold, wspomnienia o Wybrańcu etc.. Można kupować bez znajomości uniwesrum - trochę stracisz ale nie będzie to na zasadzie "w co ja gram? co się dzieje?"
Opublikowano 14 lipca 201311 l jeszcze pytanie apropo tych kart, jak sie je zdobywa?? EDIT: Nevermind Edytowane 14 lipca 201311 l przez Rayos
Opublikowano 14 lipca 201311 l Ostatnie pytanie, te karty sluza wyzszym celom oprocz sprzedazy i odznak ? Edytowane 14 lipca 201311 l przez Rayos
Opublikowano 14 lipca 201311 l Za odznake dostajesz jakieś duperele w stylu emotikonki i tła do profilu. Nic szczególnego.
Opublikowano 14 lipca 201311 l Nic wiecej nie potrzebuje wiedziec, dzieki zarobilem juz 18 eurocentow, moze zbiore cos na jakas gre :potter:
Opublikowano 14 lipca 201311 l ja od kiedy wyszly te karty z bety to uzbieralem na dust elysian tale, puzzle quest 2 i ys 1+2 i zostalo jeszcze 2 euro i z 8 niesprzedanych jeszcze karty tak wiec jak najbardziej sie powinno udac Rayos
Opublikowano 14 lipca 201311 l DLC do Fallout NV trzymają poziom, czy jednak brać bez dodatków? To samo pytanie w sumie dotyczy też Fallout 3.
Opublikowano 14 lipca 201311 l DLC dają radę, problem jest taki, że po przejściu 60-70% podstawki i któregoś z DLC mamy max. level.
Opublikowano 14 lipca 201311 l DLC do New Vegas wszystkie są dobre, z naciskiem na Old World Blues i Dead Money. DLCki do F3 są bardziej nierówne, Point Lookout i The Pitt moim zdaniem najlepsze i najbardziej klimatyczne (Mothership Zeta i Anchorage to liniowe i kiepskie strzelanki). W obu nowych Falloutach warto zainstalować moda spowalniającego zdobywany experience (ja zawsze używałem opcji -25 %).
Opublikowano 15 lipca 201311 l Potrafilem wydac kiedys nawet 300$ na Winter/Summer sales, w tym roku to slabo, brak czasu na gry itp,itd zostalo zakupione tylko to w co mam ochotę zagrać Final Fantasy VII Walking Dead 400 Days DLC To The Moon Tomb Raider
Opublikowano 15 lipca 201311 l O, jakby ktoś chciał 4-paka Torchlight 2 to chętnie bym się złożył na takowy. Mogę nawet ja go kupić, byleby się znalazło jeszcze dwóch chętnych.
Opublikowano 15 lipca 201311 l mamy jeszcze niecale 1.5h. mozecie mnie liczyc wiec potrzeba jeszcze jednej Edytowane 15 lipca 201311 l przez Gattz
Opublikowano 15 lipca 201311 l Za późno się obudziliście : DJuż zdążyłem kupić, ale jak więcej ludzi będzie miało to zapraszam do wspólnej gry cnie
Opublikowano 15 lipca 201311 l Pododbno opinie są mieszanie, ponieważ mocno uprościli i zmienili gameplay (są tylko trzy surowce na przykład). Z tego co wiem, to dla fanów trójeczki jest piąteczka, która w założeniach miała być trójką w 3D.
Opublikowano 15 lipca 201311 l Hirolsy 6 fajne? Spodobaja sie fanbojowi trojeczki? Jestem fanbojem 3 i VI to jakieś popłuczyny w stosunku do 3. Grałem w betę.