Opublikowano 25 czerwca 201410 l Ja nie mam pojęcia, ale podejrzewam, że skoro to nowa gra, to nie będzie. Tak samo z Banished.
Opublikowano 25 czerwca 201410 l kupilem Rogue Legacy, od tak o. Kumpel mial zamiar ale go uprzedzilem (sharing). Dawno zadna gra mnie tak nie zassala, wczoraj od 22 do 2 w nocy non top lazilem po tym zamku zmieniajac co chwile bohatera ;]. Jezeli przymkniesz oko na grafike ktora z czasem jednak az tak bardzo nie przeszkadza i lubisz co chwile rozpoczynac gre od nowa to polecam. K.vrwa kupilbym vite dla tej gry :E Uzbieralem euro z kart i teraz czekam na ponowna obnizke Spelunky Edytowane 25 czerwca 201410 l przez __bercik07
Opublikowano 25 czerwca 201410 l Ja nie mam pojęcia, ale podejrzewam, że skoro to nowa gra, to nie będzie. Tak samo z Banished. Domyslam sie ze to takie wrozenie z fusow. Uwielbiam civke i hirosow wiec kij tam, skusze sie.
Opublikowano 25 czerwca 201410 l Jeśli masz ogromne ciśnienie to bierz, na koniec chyba mogą być jeszcze obniżki. Żeby nie było, że przeze mnie, ja po prostu jestem lekko zawiedziony obecnym SSS .
Opublikowano 25 czerwca 201410 l A ja jestem zadowolony Miałem nic nie kupować, a jednak wyszło na to, że za kasę z kart kupiłem Skyrima, za kolejną kasę + już trochę własnej kupiłem tego bundle castle crashers+battleblock theater, kupie jeszcze Rayman Origins i styknie
Opublikowano 25 czerwca 201410 l Ja nie mam pojęcia, ale podejrzewam, że skoro to nowa gra, to nie będzie. Tak samo z Banished. Domyslam sie ze to takie wrozenie z fusow. Uwielbiam civke i hirosow wiec kij tam, skusze sie.Bierz genialna gra.
Opublikowano 25 czerwca 201410 l Dzisiejsze promki troche mnie zawiodły wsumie, liczyłem na coś ciekawszego - z tego co jest to kusi FFVII i Batman Arkham Origins, ale sie chyba wstrzymam.
Opublikowano 25 czerwca 201410 l Banner Saga jest super ale ta cena jest słaba (gra i tak jest warta full price'a ale mamy cebulowy sezon więc - NIE). Dzisiaj jest jakaś porażka jeżeli chodzi o ceny Może Batek jedynie.
Opublikowano 25 czerwca 201410 l ee tam wole zapłacić 11 euro za banner saga niż 5 za batmana Origins to kupa mam na steamie i przeszedłem dostałem razem z kartą graficzną kod i tylko dlatego nie żałuję ;D Polecam też endless space jak ktoś lubi strategie w kosmosie taka civilizacja w kosmosie Edytowane 25 czerwca 201410 l przez blantman
Opublikowano 25 czerwca 201410 l A ja raz jeszcze przypominam o ofertach Amazona. Większość rzeczy, które sprzedają na Steam po kilku godzinach pojawiają się na amerykańskim amazon w dolarach. Banner Saga też jest w ofercie, więc pewnie będzie za niecałe 13$ za parę godzin.
Opublikowano 25 czerwca 201410 l A ja raz jeszcze przypominam o ofertach Amazona. Większość rzeczy, które sprzedają na Steam po kilku godzinach pojawiają się na amerykańskim amazon w dolarach. Banner Saga też jest w ofercie, więc pewnie będzie za niecałe 13$ za parę godzin. Klucz na allegro 35zł, warto.
Opublikowano 25 czerwca 201410 l Klucze Allegro niewiadomego pochodzenia. Mimo wszystko wolę dopłacić i mieć z pewnego źródła. Co do samego Banner Saga, nie twierdzę, że nie warto, ale i tak w to grać teraz nie będę, więc nie widzę sensu brać za 50% dla zasady. Będzie -75%, bundle, lub ja będę miał ochotę grę ruszyć, to wtedy kupię. Nadal mnie rozczarowują te promocje. Czekam na stoły do Pinball FX2 i nic. Rise of the Triad bym przygarnął, najlepiej -80% jak było zimą, ale też nic. BlazBlue czy King of Fighters przegrały Community's Choice a ani w Daily ani we Flashu ich nie widać. Pewnie kwestia czasu i prędzej czy później wszystko się pojawi, ale mimo wszystko irytuje to trochę, kiedy widzę, że niektóre tytuły były już kilkukrotnie w daily/flash/community, a inne wcale.
Opublikowano 26 czerwca 201410 l Oczywiście że tak zagłosowałem. /e: ale nic to nie dało... Na gogu Divinity 2 za 13 zł jeszcze 10 min - ja właśnie kupiłem Edytowane 26 czerwca 201410 l przez _mike
Opublikowano 26 czerwca 201410 l No oczywiście, że pakiet z dark souls i star warsami wygrał... Co z tego, że gry była pierdyliard razy sprzedawane za grosze - fani i tak zagłosują raz jeszcze. Kolejny dzień bez szału.
Opublikowano 26 czerwca 201410 l A o co chodzi z tym glosowaniem? Kupilem gierke z promocji i nie jestem w zadnym z teamow, a kolega jest. --- Dishonored chyba sie opyla za te trzy euro. Edytowane 26 czerwca 201410 l przez grzybiarz
Opublikowano 26 czerwca 201410 l Zeby byc w zespole trzeba craftnac odznake albo kliknac odpowiedni guzik na http://store.steampowered.com/promotion/summer2014faq/ (mozesz tez wejsc tam przez klienta Steam, kliknij na stronie sklepu obrazek plazy) Edytowane 26 czerwca 201410 l przez kubicz
Opublikowano 26 czerwca 201410 l Dishonored sie opyla nawet za full price na release. Gra roku.... tak na prawdę. A nie ze co 3 miesiące nowe GOTY. ŻYDOWSKA CEBULA MODE_ON Jako że ostatnimi czasy mocniej bawię się w Compendium od DOTY odnośnie TI4... jak by ktoś dostał z crafta Summer Badge Summer Reward Dota item i miał ochotę się go pozbyć, byłbym WIELCE zobowiązany gdyby pomyślał o mnie Edytowane 26 czerwca 201410 l przez Kazuun
Opublikowano 27 czerwca 201410 l Panowie nie chcial by sie ktos wymienic kartami z summer sale? Mam na wymiane karte nr.1 potrzebuje 2,3 lub 10 Wymieniona z Adi. Edytowane 27 czerwca 201410 l przez Zaqair
Opublikowano 27 czerwca 201410 l Panowie, powiedzcie mi króciutko, o co chodzi z tymi kartami? Bo ciągle o nich piszecie, gry za nie dostajecie...