Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Steam wprowadził nowe ograniczenia w handlu i aktywacji gier z zablokowanych regionów.Teraz nie tylko aktywacja ale i granie w taką grę będzie wymagało VPN. 

Wstecz to oczywiście nie działa? Kupiłem MW3 kilka lat temu VPN i działa jak na razie.

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 762,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

Koleś mówi, że u niego w Dishonored, pojawił się napis (RU) obok. Musi pobierać gierkę, by sprawdzić, czy faktycznie gra się nie odpali.

Opublikowano

Koleś mówi, że u niego w Dishonored, pojawił się napis (RU) obok. Musi pobierać gierkę, by sprawdzić, czy faktycznie gra się nie odpali.

Ja to miałem od początku.

A mi sie pojawilo dopiero teraz.

Opublikowano

Ja Dishonored kupilem akurat via Steam Sale...

Zadnych stronek z kluczamim, wiec troche dziwi mnie, ze RU wyskoczylo przy nim :P

Konto od zawsze mam na polske.

Opublikowano

To kiedy jakas wypasiona wyprzedaz na steamie?

Opublikowano

Może będzie jakaś wiosenna wyprzedaż od pierwszego dnia wiosny (20ego?), ale już dzisiaj o 20:00 rusza HumbleBundle. Obczaj tutaj jakie wcześniej dawali gierki:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Humble_Bundle

Przeważnie, to co u nich jest w bundlu, ląduje potem w "Plusie". Kiedyś dali pełno gierek EA, możnabyło za chyba 4 dolce kupić Mirrors Edge, Burnouta, Battlefileda, Simsy, Dead Space 1 i 3. To był megabundel. Ludzie też kupują te paczki i sprzedają na Allegro z zyskiem :/

Opublikowano

To kiedy jakas wypasiona wyprzedaz na steamie?

Wiosenna wyprzedaż może zaatakować jeszcze w Marcu. 

Ale jak chcesz dopaść gierki bardzo tanio, to polecam te stronkę - http://lowcygier.pl/

Codziennie aktualizują o najciekawsze promocje ;) 

Opublikowano

steam id: DaveCzezky

Opublikowano

steam id: DaveCzezky

To nie jest steam id a ksywa. Nie masz ustawionego steam id.

Opublikowano

Jak nie? Dostalem zaproszenia.

Opublikowano

Jak napiszecie DaveCzezky oddzielnie to znajdzie bez problemu. :)

Opublikowano

Jak nie? Dostalem zaproszenia.

To kliknij na nia w i zobacz co ci wyskoczy.

edit:

Tak wiec wasze Steam ID, to nie jest wasza ksywa (chociaz moze nia byc, jezeli nikt wam takiego id nie zajal), tylko slowo, ktore wpisaliscie w czasie edycji profilu w punkcie "Custom URL". Slowo to znajduje sie w adresie waszego profilu gdy wchodzi sie na niego przy uzyciu przegladarki. U takiego grzybiarza poprawne ID to grzybiarz ( http://steamcommunity.com/id/grzybiarz ) a nie altlyser.

Edytowane przez kubicz