Opublikowano 15 czerwca 20159 l dishonored przeszedłem z x360 i dla mnie to takie se było. Co do ryse to film na 5 h więc cena powinna być jak bilet do kina
Opublikowano 15 czerwca 20159 l Właśnie, najpierw pobrałem te 40GB(?), pograłem chwilę i skasowałem. Może w 2008 bym się podjarał Ryse, bo trochę mi przypominało Heavenly Sword na PS3. Jednak tutaj zmuszałem się, by odpalić. Chodziłem, siekałem przeciwników, nudziłem się w cholerę. Nie kupujcie tej gry nawet na promocji.
Opublikowano 15 czerwca 20159 l Ys 1 i 2 to dosc hardcore retro rodem z nes PC-88 jak już. Seria ma korzenie pecetowe ale zapewne większość obecnie kojarzy ją z odsłon na PSP/PS2.
Opublikowano 15 czerwca 20159 l tia tylko jak powiem retro jak z pc-88 to sam nie wiem co to mialoby znaczyc. a ze te dwie serie byly rok pozniej na famicon to wole porownac do nes
Opublikowano 16 czerwca 20159 l myślicie, że FNAF będzie jeszcze w większej obniżce? bo trochę słaba jest teraz :< mówięo całej trylogii, bo jedynie jedynka kosztuje znośnie (1.35 euro)
Opublikowano 16 czerwca 20159 l Elite polecam, ale trzeba szykować wiadro żeby do toalety nie latać. W końcu 100 000 000 000 (to nie pomyłka) systemów gwiezdnych nie odwiedzi się samo A jeszcze ostatnio wyszedł mini-dodatek z frakcjami oraz walką o wpływy w sektorach. Ja regularnie wracam do gry i bawię się świetnie.
Opublikowano 16 czerwca 20159 l Właśnie się dowiedziałem, że na pecety wyszło WWE 2015, twórców Smackdowna (tego z PSXa). I przecenili to na 25€ - może kiedyś się kupi, jak potanieje
Opublikowano 16 czerwca 20159 l Jezu, jakie to Valkyria Chronicles jest dobre Gram od kilku dni, czasem misje dają w kość, ale generalnie ta gra jest fantastyczna. Dorzuciłbym jeszcze jakieś inne jednostki niż podstawowe 6 (pięć klas plus czołg), ale w sumie pewnie jeszcze coś się odkryje. Jezu, brakowało mi czegoś takiego.
Opublikowano 16 czerwca 20159 l No, dzięki za radę, Vel. Kurde, mam kolejne 5 ojro z kart, kupiłbym fallouta albo skyrima, ale do pełnych wersji z dlc trochę brakuje
Opublikowano 16 czerwca 20159 l Prosze o relacje z gierki bo tez sie mocno zastanawiam, ale cena zaporowa
Opublikowano 16 czerwca 20159 l Najdroższa gierka jaką kupiłem na steamie chyba, ale już od dłuższego czasu się na nią czaiłem. Opiszę wrażenia jak trochę pogram
Opublikowano 16 czerwca 20159 l Może kiedyś spotkamy się na jakiejś stacji kosmicznej albo w FSD Dwa małe tipy na start: docking computer jest dla ci.pek a atakowanie anacondy gwarantuje dobrą zabawę.. właścicielowi anacondy
Opublikowano 16 czerwca 20159 l Mnie dalej korci Final XIII , chciałem skończyć XIII bo na konsoli nie miałem weny do tej gry.