Opublikowano 20 czerwca 20159 l Miałem nic nie kupować, ale One Finger Death Punch jeszcze nie był za tak mało. No i się nie zawiodłem, gra jest przeza(pipi)ista (najwieksze ratio pozytywnych recenzji na steam, tak tylko dodam )
Opublikowano 20 czerwca 20159 l Z ciekawości sprawdziłem, co to za gra. Okazuje się, że mam ją od prawie roku. Get help. Tej opcji mi potrzeba.
Opublikowano 20 czerwca 20159 l Ok, finał promocji i dwie gierki, które chciałem wpadły do kolekcji. Homeworld Remaster Collection i Metro Redux Bundle. Oprócz tego na początku kupiłem Avadon 2. Nic więcej nie planuję już kupować. Sumując na obecnej promocji wydałem 23 euro za 3 gry. taki dobry. Edytowane 20 czerwca 20159 l przez ireniqs
Opublikowano 20 czerwca 20159 l Steam Refund szybko działa... Kupiłem Ikaruga i po 30min stwierdziłem, że choć gra jest genialna, to nie będę w stanie w nią grać przez strasznie wysoki poziom trudności. Za stary jednak jestem, żeby się frustrować przy gierkach i powtarzać pierdyliard razy to samo, żeby kiedyś może jakoś ukończyć level. A że szkoda mi jednak było tych 4 Euro, to zgłaszam chęć refundu. Nawet w komentarzu podałem, że gra jest za trudna. Po kilku godzinach dostaję maila, że ticket został zaakceptowany, a w przeciągu siedmiu dni kasa wróci w całości do steamowego portfela. Nieźle. A wyprzedaż dla mnie słaba. Nie żeby brakowało dobrych ofert, ale z gier, które akurat ja bym chciał kupić, to mało co się pojawiło w sensownej obniżce. A tak z innej beczki, polecam rozważyć zakup Divinity: Dragon Commander - http://store.steampowered.com/app/243950/ Edytowane 20 czerwca 20159 l przez Suavek
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Dziwny ten Encore sale, niektore gry maja inne (wyzsze) ceny niz mialy pierwotnie. Niektore paczki gier tez maja zawyzone ceny i bardziej sie opaca kupic oddzielnie niz caly bundle. Warto zwracac na to uwage.
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Jutro już koniec promocji ta? Szkoda bo przelewy nie idą w niedziele a jeszcze mortala chciałem dokupić
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Ktoś chętny na Half Minute Hero the Second Coming w 4-paku? 7 euro za 4 gierki. Ja mogę wyłożyć.
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Ja sie pisze, przypominaja sie stare dobre czasy skladek na PS3 edit: Gierki przecenione na 97% ktore maja dropy kart: Why so evil Why so evil 2 Robotex Escape Machines Edytowane 21 czerwca 20159 l przez Velius
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Dziwny ten Encore sale, niektore gry maja inne (wyzsze) ceny niz mialy pierwotnie. Niektore paczki gier tez maja zawyzone ceny i bardziej sie opaca kupic oddzielnie niz caly bundle. Warto zwracac na to uwage.To nie jest powtórka wszystkich wyprzedaży, tylko te najpopularniejsze. @Raven, i tak nie zagrasz ;>
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Dziwny ten Encore sale, niektore gry maja inne (wyzsze) ceny niz mialy pierwotnie. Niektore paczki gier tez maja zawyzone ceny i bardziej sie opaca kupic oddzielnie niz caly bundle. Warto zwracac na to uwage.To nie jest powtórka wszystkich wyprzedaży, tylko te najpopularniejsze. @Raven, i tak nie zagrasz ;> To dlaczego Life is Strange jest na glownej stronie z -20% na epizod 1, a 3 dni temu bylo -50% na epizod 1?
Opublikowano 21 czerwca 20159 l To dlaczego Life is Strange jest na glownej stronie z -20% na epizod 1, a 3 dni temu bylo -50% na epizod 1?Ja tam widzę -50% na Ep.1 i -20% na pozostałe. http://store.steampowered.com/sale/life-is-strange/
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Jak mame kocham, patrzylem wczoraj o 1 w nocy i bylo 20%. FF IV bundle tez kosztowal zamiast 11 euro to 17 euro i bardziej sie oplacalo oddzielnie kupic.
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Ach ten summer sale, nie mam w co grać Kiedyś u jakiegoś jutubera podpatrzyłem jak miał na pulpicie wielkie ikony. Spodobało mi się to. Tyle, że gość miał może z 5 gierek, a mi się już nie mieszczą w rzędzie:/ Edytowane 21 czerwca 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Już nie pamiętam kiedy ostatni raz miałem ikony gierek na pulpicie. Tak to wszystko z poziomu Steam/GoG puszczam.
Opublikowano 21 czerwca 20159 l ok witam po przerwie zastanawiam się nad hyperdimension neptunia i reckettear lub Trials in the sky Co lepsze ? stać mnie na 2 lub jedną bo nie chce już gabenowi dokładać spoza portfela
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Recettear i trails in the sky zdecydowanie Recettear to mala nie doceniona bestia warta kazdych pieniedzy, dla mnie duze zaskoczenie. Trails to jeden z najlepszych jrpg z nuta staroszkolna, gralem tylko 10h bo mi sie psp popsul, ale mam zamiar wrocic na steamie teraz do tego. Jak lubiles rpgi z ps one to ten Cie nie zawiedzie. Edytowane 21 czerwca 20159 l przez Velius
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Hahahaha już klikam kup na steam trials in the sky i jakaś lampka mi się zapaliła. Wchodzę na ps store i okazuje się że mam tą grę na ps vita kiedyś w promo kupioną. Ja (pipi)e zamieniam się w grzybiarza (smutny rayos) Edytowane 21 czerwca 20159 l przez blantman
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Ja wole wersje PC ze wzgledu na jakosc tekstur, poprawki i achievementy
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Wiesz, możemy się tak licytować. Lepsza jest wersja na Vite bo ma dodane lepsze tekstury oraz głosy dla całej gry.
Opublikowano 21 czerwca 20159 l jak mówicie że to taki dobry rpg to go sobie na vite ściągnę w lato. A teraz kupiłem to recettear bo tematyka mnie zainteresowała
Opublikowano 21 czerwca 20159 l ale jak sobie pomyślę, że muszę zasilanie do kompa ciągnąć, konfigurować pada czy co tam jeszcze. . Nie we wszystko da się grać na padzie... To, w co chciałbym to tylko klawa+mycha. sprzecznosc lvl konsolowy janusz? bo nie rozumiem czemu od grania w cos "tylko klawa i mycha" odrzuca cie min konfigurowanie pada na pc. Może i faktycznie jestem już konsolowym Jankiem i nie tylko, bo nie wiem co piszę... Przyjmijmy, że to drugie jest poprawne, bo po przejrzeniu gier możliwych do ogrania na moim lapku to tylko klawiatura i myszka wchodzi w grę.