Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 762,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

Jakis koles otworzyl sobie paczke kart na Steam i dostał przekaz od Gabena:

0cda2c861f.png

Opublikowano

MIalem problem z kluczem Dooma kupionym u Pingwinów. Kupiłem drugi, aktywowałem, ale gra pomimo tego, że wyświetla się w bibliotece nie jest widoczna w profilu/wszystkie gry.

Osiągnięcia i aktywność z tej gry także nie są widoczne na moim profiu. Mial ktos kiedys podobny przypadek ?

Opublikowano

Pewnie kupiłeś ruski czy tam brazylijski klucz.i Teraz jest na Steamie coś takiego, że osiągnięcia z innego regionu nie wyświetlają się jak jesteś poza nim. Nie wiem czy tak jest z każdym tytułem ale niektóre gry zakupione poza Polską nie wyświetlają się poprawnie na moim Steamie.

Opublikowano

Nope - klucz World Wide.

Moze problem jakis na samym stemie sie pojawil - napisze do pomocy technicznej.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No to zostaje jeszcze wariant, że nie dodali Dooma do swojej bazy czy coś  tym stylu. Sprawdź, czy osiągnięcia wyświetlają się u kogoś ze znajomych kto ma Dooma. czasem nie dodają wszystkiego w dniu premiery i dopiero po jakimś czasie achievementy pojawiają się na profilu.

Opublikowano

No osiagniecia chyba ogolnie sa - bo w bibliotece z grami widze ze odblokowalem 3 - problem zaczyna sie gdy chce je podejrzec, przechodzi na moj profil, gdzie nie mam tej gry w ogole w aktywnosciach.

Gre o dziwo mam aktywna w bibliotece, ale jak wejde w swoj profil i po prawej GRY, to nie ma Dooma.

EDIT: widze ze nie tylko ja mam taki problem:

https://www.reddit.com/r/Steam/comments/4j89yz/doom_not_showing_on_activity_feed/

Edytowane przez easye

Opublikowano

Summer sale zaczyna sie 23.06

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Znowu będziecie rozdawać sobie gry jak podczas zimowej wyprzedaży? [emoji14]

Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Chyba nie. Raczej tylko na winter sale bedziemy to robic. Ale trzeba zapytac zarzadu ;)

Opublikowano

też myślę że w gwiazdka pasuje do tego idealnie a w lato nie każdy ma czas żeby chociaż kompa uruchomić

Opublikowano

Tez jestem za tym zeby to byla tradycja swiateczna. Tylko w tym roku trzeba zapisy wczesniej i zwiekszyc kwote minimalna ktora pojdzie na gry np. 20€.

Opublikowano

Uwazam, ze nie ma sensu nic organizowac. Swieta i gwiazdka to specjalny okres kiedy taka akcja ma wiekszy sens i moze nie jednemu poprawic humor.

Dodatkowo w lato duzo osob wyjezdza. ale jak ktos chce sobie cos zorganizowac na summer sale to przeciez droga wolna :)

Opublikowano

GOG > Stem :cool::lapka: