Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

dishonored przeszedłem z x360 i dla mnie to takie se było. Co do ryse to film na 5 h więc cena powinna być jak bilet do kina  :)

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 717,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

Nie bierzcie ryse.

Serio, nie bierzcie.

Opublikowano

Właśnie, najpierw pobrałem te 40GB(?), pograłem chwilę i skasowałem. Może w 2008 bym się podjarał Ryse, bo trochę mi przypominało Heavenly Sword na PS3.

Jednak tutaj zmuszałem się, by odpalić. Chodziłem, siekałem przeciwników, nudziłem się w cholerę. Nie kupujcie tej gry nawet na promocji.

Opublikowano

A to mało w sieci darmowych benchmarków?

Opublikowano

Ys 1 i 2 to dosc hardcore retro rodem z nes

PC-88 jak już. Seria ma korzenie pecetowe ale zapewne większość obecnie kojarzy ją z odsłon na PSP/PS2.

Opublikowano

tia tylko jak powiem retro jak z pc-88 to sam nie wiem co to mialoby znaczyc.

a ze te dwie serie byly rok pozniej na famicon to wole porownac do nes

Opublikowano

myślicie, że FNAF będzie jeszcze w większej obniżce? bo trochę słaba jest teraz :<  mówięo całej trylogii, bo jedynie jedynka kosztuje znośnie (1.35 euro)

Opublikowano

wlasnie nie wiem czy osemeczki nie wziac...

Opublikowano

Warto brać Elite Dangerous?

Opublikowano

Elite polecam, ale trzeba szykować wiadro żeby do toalety nie latać. W końcu 100 000 000 000 (to nie pomyłka) systemów gwiezdnych nie odwiedzi się samo :obama: A jeszcze ostatnio wyszedł mini-dodatek z frakcjami oraz walką o wpływy w sektorach. Ja regularnie wracam do gry i bawię się świetnie.

Opublikowano

Właśnie się dowiedziałem, że na pecety wyszło WWE 2015, twórców Smackdowna (tego z PSXa). I przecenili to na 25€ - może kiedyś się kupi, jak potanieje :)

Opublikowano

Jezu, jakie to Valkyria Chronicles jest dobre :fsg:  Gram od kilku dni, czasem misje dają w kość, ale generalnie ta gra jest fantastyczna. Dorzuciłbym jeszcze jakieś inne jednostki niż podstawowe 6 (pięć klas plus czołg), ale w sumie pewnie jeszcze coś się odkryje. Jezu, brakowało mi czegoś takiego.

Opublikowano

No, dzięki za radę, Vel.

Kurde, mam kolejne 5 ojro z kart, kupiłbym fallouta albo skyrima, ale do pełnych wersji z dlc trochę brakuje :/

Opublikowano

Kupiłem tego Elite :obama: za chwilę testy. 5.5gb w 3.5 minuty :newell:

Opublikowano

Prosze o relacje z gierki bo tez sie mocno zastanawiam, ale cena zaporowa :obama:

Opublikowano

Najdroższa gierka jaką kupiłem na steamie chyba, ale już od dłuższego czasu się na nią czaiłem. Opiszę wrażenia jak trochę pogram

Opublikowano

Może kiedyś spotkamy się na jakiejś stacji kosmicznej albo w FSD :lapka:  Dwa małe tipy na start: docking computer jest dla ci.pek a atakowanie anacondy gwarantuje dobrą zabawę.. właścicielowi anacondy :Coolface: