Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bany na PSN

Featured Replies

Opublikowano

To jak to jest w końcu z tym całym Game Sharingiem?

Bo jakoś nie chce mi się wierzyć w to, że Sony wprowadza możliwość aktywacji pobranej z PSS gry na 5 systemach wyłącznie ze względu na to, że bierze pod uwagę możliwość, iż użytkownikowi zepsują się 4 konsole:D

Edytowane przez Hal Emmerich

• Odpowiedzi 112
  • Wyświetleń 11,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• z tego co gdzies poislyszalem mozna obecnie skladac po 3 osoby na gre. jesli ta liczba zostala przekroczona i uzytkownik udostepnial masowo konto to nie ma co sie dziwic., no ale coz wspolczuje tobie

• chyba zobaczy czy da sie cos zrobic ;p

• Może trochę offem rzucę, ale mam do przekazania bardzo ważną wiadomość do wyżej wymienionych panów:     (pipi)nijcie się młotkiem kilka razy w głowę ok?   Gry to nie jest jedzenie, czy ubranie. M

Opublikowano

Bo jakoś nie chce mi się wierzyć w to, że Sony wprowadza możliwość aktywacji pobranej z PSS gry na 5 systemach wyłącznie ze względu na to, że bierze pod uwagę możliwość, iż użytkownikowi zepsują się 4 konsole:D

Jak tak robię w gronie znanych mi osobiście osób i jeszcze mnie nie zamknęli. Inna sprawa, że tego za często nie robię hehe.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dziwna sprawa. Ja właśnie dostałem bana za obrażanie innych użytkowników. :/ Tyle, że nikomu wiadomości nie wysyłałem. Jak już to przez headset.W każdym razie ban jest na tydzień i już teraz wiem, że nie będę się w ogóle odzywał do hamburgerów czy innych, bo napisali mi, że za kolejne wykroczenie zbanują mnie na miesiąc a potem na stałe. :/

Pytanie mogę założyć jakieś nowe konto i przez ten tydzień grać sobie online czy nie warto ryzykować?

Opublikowano

A ty wolałbyś potem oddawać pieniądze klientowi kiedy mu konsola padnie? Ciekaw jestem co będzie za np. te 10 lat (PS3 średnio żyje 2-3 lata ;]), jak zachowa się Sony po tych 5 aktywacjach.

Opublikowano

Dziwna sprawa. Ja właśnie dostałem bana za obrażanie innych użytkowników. :/ Tyle, że nikomu wiadomości nie wysyłałem. Jak już to przez headset.W każdym razie ban jest na tydzień i już teraz wiem, że nie będę się w ogóle odzywał do hamburgerów czy innych, bo napisali mi, że za kolejne wykroczenie zbanują mnie na miesiąc a potem na stałe. :/

Pytanie mogę założyć jakieś nowe konto i przez ten tydzień grać sobie online czy nie warto ryzykować?

To więc istnieje jakiś system zgłaszania zażaleń? Chyba ktoś musiał na Ciebie donieść c'nie? Ja bym nie ryzykował i bym poczekał.

Opublikowano

Chyba istnieje, ja dostałem kare za "Image is offensive" a odnotowali to 6 sierpnia.(bana przyznali 9)Dzwoniłem do oddziału Sony w Polsce i jakaś Pani wytłumaczyła mi, że musiałem kogoś obrazić/źle się zachowywać i odradziła mi kłócenie z jakimiś Anglikami itp.

BTW Dowiedziałem się też, że Sony może zbanować nawet za obraźliwy login !

Edit: Tabelka, która pokazuje za co idzie dostać bana na PSN:

http://us.playstation.com/support/answer/index.htm?a_id=1260

Edytowane przez agst

Opublikowano

Trudno mi ocenić czy w Twoim wypadku to było uzasadnione, ale uważam, że takie bany to dobra rzecz. Za dużo hejtów w necie jest.

Opublikowano

Pewnie, że potrzebne. Jestem tylko ciekaw czy ten co mnie zaraportował też dostał bana, bo przecież bez powodu go nie obraziłem. Po 1 sam zaczął, a po 2 też obrażał. Zresztą mniejsza z tym, tydzień to nie tak dużo.

Opublikowano

Za 10 lat będzie Ci się chciał grać w takiego DeathSpanka? Wątpię

W Death Spanka to akurat niekoniecznie, ale w coś na pewno. Po za tym *zapłaciłem*, więc żądam abym mógł *dożywotnio* z tego korzystać. ;]

Nie wydałem kilkuset zł za dzierżawę...

Opublikowano

Tar jak dla mnie to Berion nie dostał bana, tylko pisze czysto teoretycznie ;)