Skocz do zawartości

Spartacus: Blood and Sand

Featured Replies

• Odpowiedzi 307
  • Wyświetleń 28,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość kad2
    Gość kad2

poprawione

• Jestem gdzies tak w połowie 2 sezonu i w sumie coraz bardziej wkurzający ten serial sie robi ....  Typowa hollywoodzka papka, Spartacus orator na poziomie Cycerona co chwile prawiący morały o wolnośc

• https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m2EGLjRcbsQ

Opublikowano

Tez z poczatku mialem podobne odczucia, a potem sobie pomyslalem - znajac Ashura uzyje baby, zeby upokarzac inne Ludus obama

Bedzie git, nie moge sie doczekac.

Opublikowano

Spartacus skończył się z Andym Whitfieldem. No dobra, drugi sezon z Gannicusem też był spoko. A Ashur nie żyje więc co to jest?

Opublikowano

Alternate universe, gdzie nie zginął.

Na IMDB jest lista jeszcze 4 rzeczy, które musiały się wydarzyć inaczej, żeby powstały warunki do fabuły tego nowego serialu.

In the original series, the character Ashur was killed by Naevia on Mount Vesuvius prior to Spartacus' victory over Glaber. In order for this story to be told, at least one of three things must occur. (1) Ashur helps ensure Spartacus' defeat and is rewarded with Batiatus' Ludus as he'd envisioned. (2) Ashur kills Naevia in their dual but is allowed to leave with his life only to later escape from Glaber in the confusion of his losing battle. (3) Ashur turns on Glaber before Lucretia betrays him and leaves Vesuvius with his men.

kekw

Opublikowano
15 godzin temu, mcp napisał(a):

Spartacus skończył się z Andym Whitfieldem. No dobra, drugi sezon z Gannicusem też byał spoko. A Ashur nie żyje więc co to jest?

Mam tak samo, lepiej by tą kasę wsadzili w odświeżenie oryginału, bo obecnie momentami efekty już kuleją.

Opublikowano

Oglądałem całkiem niedawno i nie ma się czego wstydzić.

Opublikowano

Było jaranko do momentu ujawnienia murzynki :(

Baby w spartacusie to były od pokazywania cyców a nie bitki