olej 9 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Sentinel, Liara, Garrus. Liara ma singularity na cooldownie 3sek, ja chodzę z Vindicatorem i Mantisem więc mam +160% do cooldownów. Także każdy przeciwnik to właściwie Singularity + Throw (Throw i warp wyspecowane do dodatkowych obrażeń do eksplozji) i ginie od razu. Powtarzam tak przez całą planszę. Jak się pojawia jakiś z barierą/shield to Garrus albo ja Overloadem zdejmuje ją od razu i potem to co wyżej. Na Armor Warp+Throw. Nawet Harvester padał w ciągu parunastu sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Gdzie odebrac ten profit kredytow na Cytadeli za import sejwa? Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Mi się wydaje,że to jest 25k które dostaje się na początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
olej 9 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Ja dostałem 35k, a Cytadelę obejrzałem co do milimetra parę razy więc sądzę, że to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 To jest profit za sejwa? Ja dostałem przed chwilą 35 000 podczas pierwszej wizyty w Cytadeli, a sejwa nie importowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
olej 9 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 A więc to wygląda na to, że jedyny bonus (poza decyzjami) to zachowany poziom postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 (edytowane) Ok, mam pytanie ktore mnie troche niepokoi, oczywiscie dotyczy Poziomu gotowosci galaktycznej, jest jakis moment w ktorym on wzrasta? Mam 30h gry na liczniku, robie wszelki side-questy, misje n7 mam za soba Comunnication Hub juz , zostaly mi 2 side-questy polegajace na skanowaniu planet i dalej poziom gotowosci sie nie ruszyl (poza tym co nabilem sobie w multi), tak wiec musze dalej nabijac go w multi czy bedzie jakis magiczny moment w ktorym w singlu sam on wzrosnie? Prosze o krotka odpowiedz tylko tak albo nie zeby niepotrzebnie spoilerowac Edytowane 10 Marca 2012 przez BoryzPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 W singlu nie wzrośnie. I tak wystarczy, żebyś miał pasek zasobów wojennych w pełni na zielono. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Dzieki, pasek juz zielony dawno w takim razie mam Czyli tak wlasciwie po co jest tez Poziom gotowosci? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Im większy poziom gotowości, tym mniej musisz zebrać zasobów wojennych by mieć max - zwykły przelicznik. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Aha, czyli wszystko jasne, nawet fajnie wymyslone, albo bawic sie z side-questami albo bawic w multi Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Co robi Turianin gdy skończy mu się amunicja? Słyszał ktoś tą rozmowę Garrusa z Jokerem? Mistrzostwo Ogólnie w grze jest sporo świetnych dialogów. Po każdej misji biegam po Normandii żeby posłuchać co mają do powiedzenia członkowi załogi. Prym wiodą Garrus, oraz rozmowy Jokera z EDI. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 (edytowane) Jestem ciekaw jak bardzo różni się gra bez Wrexa,Garrusa i wszystkich pozostałych członków załogi których uratowaliśmy w dwójce. Aż dziw bierze,że Bioware,po wpadce w dwójce, tak przyłożyło się do wcześniej podjętych przez nas decyzji w poprzednich grach serii. Brawa dla nich Edytowane 10 Marca 2012 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Świetne są także dialogi z Javikiem, nie wyobrażam sobie gry bez tej postaci. Brałem go razem z Garrusem na wszystkie misje. Słuchał ktoś jego rozmowę z Vegą w kuchni? Mistrz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vulc 3 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 (edytowane) Co robi Turianin gdy skończy mu się amunicja? Słyszał ktoś tą rozmowę Garrusa z Jokerem? Mistrzostwo Ogólnie w grze jest sporo świetnych dialogów. Po każdej misji biegam po Normandii żeby posłuchać co mają do powiedzenia członkowi załogi. Prym wiodą Garrus, oraz rozmowy Jokera z EDI. U mnie podobnie - praktycznie przy każdej okazji biegam po całym statku w poszukiwaniu dialogów, stąd nie dziwię się, że już 30h na koncie, a do wielkiego finału jeszcze kilka misji głównych i pobocznych. Ludzie tu i tam piszą, że przejście całości zajęło im 20-25 godzin. Przy moim sposobie grania nie jest to po prostu możliwe, będzie dobrze jak zmieszczę się w 35. Słuchał ktoś jego rozmowę z Vegą w kuchni? Mistrz. Widocznie pojęcie trollingu było znane już w tamtych czasach. Ogólnie chyba Edi przoduje w żarcikach: http://www.youtube.com/watch?v=NOkVDOnp8Yg Mina Sheparda - bezcenna. Ps. Fajne było też nawiązanie Jokera do Polowania na Czerwony Październik. Edytowane 10 Marca 2012 przez Vulc Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Taaa, dialogi miedzy bohaterami miazdza, mam na liczniku ponad 33 godfziny juz tak biegam do kazdego kata by posluchac Cytuj Odnośnik do komentarza
Vril_Dox 152 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 W jakim miejscu zaczyna się misję by dołączyć dodatkową postać z dodatku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Na prywatnym terminalu znajdziesz wiadomość, która zaznaczy Ci miejsce na mapie galaktyki. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Na jakim stopniu trudnosci gracie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Twardziel, a jakby inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 u mnie najłatwiejszy Gram dla fabuły i wali mnie walka Nie lubię się przemęczać Jak chcę walki na hardzie to sobie ponownie kampanie w coda albo gearsy włącze Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 (edytowane) Fak, nie moge przeboleć braku Ashley Wyrobiła się skubana, jaram się Zastanawiam się czy nie zacząć dla niej historyjki od nowa bez importu ME1,ME2.Jak myślicie wiele stracę ? Edytowane 10 Marca 2012 przez Bushisan Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 (edytowane) wiele import to jedyna słuszna rzecz jak chcesz poznać historię idealną z KElly, Thanem czy Wrexem. Edytowane 10 Marca 2012 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Jestem przed samym finalem, widze ze nie mozna tak jak w dwojce robic podboje u kazdej kobitki a potem wybrac jedna gdy zbliza sie final Na cytadeli skusilem Liare na pocalunek i chyba odciela mi reszte opcji na romans. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Na jakim stopniu trudnosci gracie ? Szaleniec...na innym poziomie nie widzę sensu grać ...jest za łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi