Opublikowano 22 kwietnia 201213 l Siedziałem dziś godzinę w gunsmith i ogarniałem bronie i dodatki. Genialny patent, można testować wszystko niezależnie od levelu. A sama rozgrywka z dnia na dzien coraz lepsza, bez lagów i coraz więcej osób wie co ma robić. Fajnie że to nie jest gra run&gun. Ogólnie nie spodziewałem się tak dobrego multi. Cover system również jest dobrze zrobiony, choć oczywiście nie tak płynny jak w Gearsach. To + Max Payne 3 to zapewne będą najlepsze tpsy od dłuższego czasu, pomijając Gearsy. Edytowane 22 kwietnia 201213 l przez MaZZeo
Opublikowano 22 kwietnia 201213 l Podsyłam kod na betę. Dostałem go w mailu od Ubisoftu. Proszę o info czy działa. GFV9V-XQGPW-T276R-GXJHR-6DYDZ
Opublikowano 22 kwietnia 201213 l Dziś pograłem wreszcie bezlagowo, z ogarniętą ekipą gra to miód, przejmujesz paczkę i obsadzacie wszystkie spoty wokół. Punkty odrazu wpakowałem w większe magazynki i red doty bo przez muszke celuje się niezbyt ciekawie. Ogólnie jestem mile zaskoczony, nic tylko levelować w góre. Do broni dołożyłem jeszcze sensor bicia serca ale nie wiem jak się go używa ? Edytowane 22 kwietnia 201213 l przez Cr@sh
Opublikowano 22 kwietnia 201213 l Gdyby ktoś miał jakiś kod byłbym wdzięczny ponieważ mam polską wersje SC a ona dostępu do bety nie posiada...
Opublikowano 22 kwietnia 201213 l @Ver0 poszło PW Został mi jeszcze jeden więc kto pierwszy ten lepszy ^_^ QWFDT-3X463-YJGRC-T36H7-WDGCZ
Opublikowano 24 kwietnia 201213 l @Ver0 poszło PW Został mi jeszcze jeden więc kto pierwszy ten lepszy ^_^ QWFDT-3X463-YJGRC-T36H7-WDGCZ Wielkie dzięki! Muszę przyznać, że coraz bardziej jestem skłonny do kupienia GC, taktyczne podejście do rozgrywki jest dobrą odskocznią od zwykłego strzelania
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l złozcie preorder w sklepie to dostaniecie kod, potem mozecie anulowac zamowienie ja tak zrobilem na gram.pl
Opublikowano 22 maja 201212 l http://www.gametrailers.com/video/review-hd-ghost-recon/730323 8.3 ogólnie bardzo dobre recki zbiera gra
Opublikowano 22 maja 201212 l ogólnie bardzo dobre recki zbiera gra Co jest dla mnie zadziwiające, bo podobno dwa czy trzy razy zaczynali grę praktycznie od zera, widać opłaciło się.
Opublikowano 23 maja 201212 l Gra jest meeeega miodna polecam wszystkim którzy lubią militarne akcje.
Opublikowano 23 maja 201212 l Ciekawa historia nawiązująca do filmiku z discovery, szybka bardzo miodna rozgrywka, bardzo dobry cover system, bardzo dobry dzwięk ( kawałki w przerywnikach naprawdę zaskakują ),sporo ciekawego sprzętu do wykorzystania , misje ciekawe i co najważniejsze nie nudzą! tylko grafa dobra a czasami bardzo dobra, tak jak pisałem jeżeli lubisz militarne klimaty łykaj spokojnie . Pisze tylko o singlu ma się rozumieć. Edytowane 23 maja 201212 l przez mars75
Opublikowano 24 maja 201212 l W multi gra się bardzo fajnie, na pewno bardziej mi gra przypadła do gustu pod tym względem niż Max Payne 3. Jest trochę dynamiczniej niż w starszych częściach, ale to nadal dobry, spokojny Ghost Recon. Edytowane 24 maja 201212 l przez wrog
Opublikowano 26 maja 201212 l Znajdzie się jakaś ekipa do co-opa i przejście kampanii? Bo się zastanawiam czy kupić :]
Opublikowano 30 maja 201212 l Grałem dzisiaj cały, powiedzmy, wieczór na multi i jest ogromna różnica między graniem samemu, a z ekipą. Tutaj naprawdę nieciekawie się gra bez kontaktu z innymi - przy systemie osłon i zaznaczania przeciwników ciężko jest robić za one man army. Z kolei kontaktując się ze swoją drużyną robi się bardzo fajnie - wszystkie tryby gry są taktyczne i nastawione na sukces teamu, a odpowiedni plan (nawet mało wyrafinowany, ale znany dla wszystkich) i jego wykonanie przekładają się na satysfakcjonujące zwycięstwa.
Opublikowano 3 lipca 201212 l Na X'a jest opcja grania w 3D? Bo nie znalazłem na pudełku najmniejszego oznaczenia, natomiast na pudełku od PS3 było takowe.