Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Vancouver 2010

Featured Replies

Opublikowano

Już jutro zaczynają się zimowe igrzyska w Vancouver.

Nasze nadzieje na medale to Kowalczyk , Sikora , Małysz...

Kwalifikacje do skoków K100 już jutro.Konkurs w sobotę.

• Odpowiedzi 87
  • Wyświetleń 14,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Podobno Kowalczyk sie przed startem poplakala, bo sniezek pod stopkami byl za ciezki. Fajnie jej gwiazdorstwo odpie rdolilo. Oddawajcie moje podatki, ktore place za jej wyjazd i medale na Olimpiadzie!

• Predzej na ps3 wyjdzie jakas gra niz Polacy zdobeda zloty medal w Vancouver. Tylko wlaczylem te zawody z Nowakowska i od razu cos spie rdolila. To samo mam z siatkowka, zawsze przegrywaja gdy ogladam.

• Nie. Teraz pojechala jeszcze lepiej i powiedziala, ze przegrala bo przeciwniczki sa chore na astme i moga brac sterydy i to nieuczciwe.     [*]

Opublikowano

No proszę, nawet nie zauważyłem. Im człowiek starszy, tym mniej się tym jara ;) Zobaczymy jak sobie poradzą bez śniegu :<

Opublikowano

Nie oglądam wszelkich Olimpiad, nudne to i głupie. No dobra oglądam skoki na zimowych, ale nic więcej.

Opublikowano
  • Autor

Ceremonia otwarcia igrzysk zaczyna się , o jakże "przemiłej" godzinie, 3:00 czasu polskiego ( a więc za dobrej oglądalności w naszym rodzimym kraju mieć nie będzie).

Tu można obejrzeć w sieci : http://www.ctvolympi...ings/index.html

Kwalifikacje do skoków K100 dziś o 19:00.

zapraszamy ;]

Opublikowano

no dobra, jak kogoś interesuje ceremonia otwarcia, a nie był w stanie obejrzec wczoraj w nocy, to za chwilę o 9.15 na tvp sport jest powtórka

Opublikowano
  • Autor

Film z wypadku... tragicznie to wygląda.

Widać że bardzo pomyślany ten tor...słyszałem , że miało już tam miejsce już kilka wypadków (na tej olimpiadzie...a to dopiero 2 dzień).

FILM OD LAT 18

http://www.youtube.c...h?v=7x5JjrgIo7A

Daszka nad torem im się zachciało.

Opublikowano

Kur.wa brawo Adaś, mamy srebro!

Ammann pozamiatał i pokazał kto tu rządzi, ale super, że w najważniejszym momencie trafił z formą i mamy pierwszy medal na tej olimpiadzie.

Super wynik, jestem dumny.

Opublikowano

Super. Brawo Adam. Jestem bardzo zadowolony. Powtórzyć wynik na dużej i będzie po prostu bosko. Jednak już jest super. Adam zrobił dla polskich skoków tyle co nikt nie zrobił i nie zrobi już raczej.

Opublikowano

Bo tak lata nasz Mistrz Świata 8)

Ahh ten Ammann...

Opublikowano

Adam znów pokazał, że jest wielki ! Pięknie !! Jestem bardzo zadowolony.

Mam oczywiście nadzieje, że na dużej będzie jeszcze lepiej, i Ammann już nie przeszkodzi Małyszowi w zajęciu należnego mu 1 miejsca. OBY! :]

Opublikowano

Chyba nikomu nie nalezy się złoto olimpijskie jak Małyszowi, tylko tego mu brakuje aby potwierdzic kto jest najlepszym skoczkiem w historii ;) Naprawde wielki szacun dla tego gościa , szczerze to wątpiłem w medal , jest wielki

Opublikowano
  • Autor

Znów pokazał tym co go już dawno skreślili.

MalyszwVancouver.jpg

Oby na dużej zamienili się miejscami.

Opublikowano
  • Autor

Za parę minut startuje Justyna Kowalczyk... być może będzie kolejny medal.

Opublikowano

No i nie ma medalu, ale jeszcze ma chyba 3 szanse na medal ;)

Opublikowano

Podobno Kowalczyk sie przed startem poplakala, bo sniezek pod stopkami byl za ciezki. Fajnie jej gwiazdorstwo odpie rdolilo. Oddawajcie moje podatki, ktore place za jej wyjazd i medale na Olimpiadzie!

Opublikowano
  • Autor

Za kilka sekund na TVP 1 Kowalczyk walczy o medal w sprincie.

Już po biegu... MAMY KOLEJNE SREBRO!

Opublikowano

Ale dała du/py na tym zakręcie, dobrze że się na cycki nie obaliła. No ale ostatecznie srebro może być. Oczywiście pod warunkiem, że w pozostałych dwóch konkurencjach przestanie się opier/dalać i wreszcie wyrobi normę <_<

Opublikowano

No zawsze coś. Szkoda że z(pipi)ała ten zakręt.

Opublikowano
  • Autor

Ta Norweszka przy tym ostatnim zakręcie postawiła wszystko na jedną kartę... tak w ten zakręt jak ona się nie wchodzi (prawie się wyyebała) ale widać opłacało się.

Opublikowano

Bramki z główki i medale zdobyte przez kogoś innego niż Małysza się nie liczą.

Opublikowano

Nowakowska właśnie walczy o medal! trzy strzelania bez pudła, jeśli na ostatnim wszystko wejdzie będzie (pipi)a podium!

Edytowane przez Yakubu