Opublikowano 11 lutego 201015 l Już jutro zaczynają się zimowe igrzyska w Vancouver. Nasze nadzieje na medale to Kowalczyk , Sikora , Małysz... Kwalifikacje do skoków K100 już jutro.Konkurs w sobotę.
Opublikowano 11 lutego 201015 l No proszę, nawet nie zauważyłem. Im człowiek starszy, tym mniej się tym jara Zobaczymy jak sobie poradzą bez śniegu :<
Opublikowano 11 lutego 201015 l Nie oglądam wszelkich Olimpiad, nudne to i głupie. No dobra oglądam skoki na zimowych, ale nic więcej.
Opublikowano 12 lutego 201015 l Autor Ceremonia otwarcia igrzysk zaczyna się , o jakże "przemiłej" godzinie, 3:00 czasu polskiego ( a więc za dobrej oglądalności w naszym rodzimym kraju mieć nie będzie). Tu można obejrzeć w sieci : http://www.ctvolympi...ings/index.html Kwalifikacje do skoków K100 dziś o 19:00. zapraszamy ;]
Opublikowano 12 lutego 201015 l Igrzyska się jeszcze nie zaczęły, a już pierwsza ofiara. http://igrzyska.wp.pl/vancouver/gid,11970004,img,11970014,galeria.html niektóre zdjęcia naprawdę mocne.
Opublikowano 13 lutego 201015 l no dobra, jak kogoś interesuje ceremonia otwarcia, a nie był w stanie obejrzec wczoraj w nocy, to za chwilę o 9.15 na tvp sport jest powtórka
Opublikowano 13 lutego 201015 l Autor Film z wypadku... tragicznie to wygląda. Widać że bardzo pomyślany ten tor...słyszałem , że miało już tam miejsce już kilka wypadków (na tej olimpiadzie...a to dopiero 2 dzień). FILM OD LAT 18 http://www.youtube.c...h?v=7x5JjrgIo7A Daszka nad torem im się zachciało.
Opublikowano 13 lutego 201015 l Kur.wa brawo Adaś, mamy srebro! Ammann pozamiatał i pokazał kto tu rządzi, ale super, że w najważniejszym momencie trafił z formą i mamy pierwszy medal na tej olimpiadzie. Super wynik, jestem dumny.
Opublikowano 13 lutego 201015 l Super. Brawo Adam. Jestem bardzo zadowolony. Powtórzyć wynik na dużej i będzie po prostu bosko. Jednak już jest super. Adam zrobił dla polskich skoków tyle co nikt nie zrobił i nie zrobi już raczej.
Opublikowano 13 lutego 201015 l Adam znów pokazał, że jest wielki ! Pięknie !! Jestem bardzo zadowolony. Mam oczywiście nadzieje, że na dużej będzie jeszcze lepiej, i Ammann już nie przeszkodzi Małyszowi w zajęciu należnego mu 1 miejsca. OBY! :]
Opublikowano 14 lutego 201015 l Chyba nikomu nie nalezy się złoto olimpijskie jak Małyszowi, tylko tego mu brakuje aby potwierdzic kto jest najlepszym skoczkiem w historii Naprawde wielki szacun dla tego gościa , szczerze to wątpiłem w medal , jest wielki
Opublikowano 14 lutego 201015 l Autor Znów pokazał tym co go już dawno skreślili. Oby na dużej zamienili się miejscami.
Opublikowano 15 lutego 201015 l Autor Za parę minut startuje Justyna Kowalczyk... być może będzie kolejny medal.
Opublikowano 16 lutego 201015 l Podobno Kowalczyk sie przed startem poplakala, bo sniezek pod stopkami byl za ciezki. Fajnie jej gwiazdorstwo odpie rdolilo. Oddawajcie moje podatki, ktore place za jej wyjazd i medale na Olimpiadzie!
Opublikowano 17 lutego 201015 l Autor Za kilka sekund na TVP 1 Kowalczyk walczy o medal w sprincie. Już po biegu... MAMY KOLEJNE SREBRO!
Opublikowano 17 lutego 201015 l Strasznie szkoda, bo zawaliła zjazd na stadion, ale dobre i to! Czekam w końcu na złoto Justyna!
Opublikowano 17 lutego 201015 l Ale dała du/py na tym zakręcie, dobrze że się na cycki nie obaliła. No ale ostatecznie srebro może być. Oczywiście pod warunkiem, że w pozostałych dwóch konkurencjach przestanie się opier/dalać i wreszcie wyrobi normę <_<
Opublikowano 17 lutego 201015 l Autor Ta Norweszka przy tym ostatnim zakręcie postawiła wszystko na jedną kartę... tak w ten zakręt jak ona się nie wchodzi (prawie się wyyebała) ale widać opłacało się.
Opublikowano 17 lutego 201015 l Bramki z główki i medale zdobyte przez kogoś innego niż Małysza się nie liczą.
Opublikowano 18 lutego 201015 l jak dla mnie powinno być złoto dla adama:) Edytowane 18 lutego 201015 l przez luk_ash
Opublikowano 18 lutego 201015 l Nowakowska właśnie walczy o medal! trzy strzelania bez pudła, jeśli na ostatnim wszystko wejdzie będzie (pipi)a podium! Edytowane 18 lutego 201015 l przez Yakubu