Jump to content

Vancouver 2010

Cris

Recommended Posts

Posted

Już jutro zaczynają się zimowe igrzyska w Vancouver.

Nasze nadzieje na medale to Kowalczyk , Sikora , Małysz...

Kwalifikacje do skoków K100 już jutro.Konkurs w sobotę.

Posted

No proszę, nawet nie zauważyłem. Im człowiek starszy, tym mniej się tym jara ;) Zobaczymy jak sobie poradzą bez śniegu :<

Posted

no dobra, jak kogoś interesuje ceremonia otwarcia, a nie był w stanie obejrzec wczoraj w nocy, to za chwilę o 9.15 na tvp sport jest powtórka

Posted

Adam znów pokazał, że jest wielki ! Pięknie !! Jestem bardzo zadowolony.

Mam oczywiście nadzieje, że na dużej będzie jeszcze lepiej, i Ammann już nie przeszkodzi Małyszowi w zajęciu należnego mu 1 miejsca. OBY! :]

Posted

Chyba nikomu nie nalezy się złoto olimpijskie jak Małyszowi, tylko tego mu brakuje aby potwierdzic kto jest najlepszym skoczkiem w historii ;) Naprawde wielki szacun dla tego gościa , szczerze to wątpiłem w medal , jest wielki

Guest Oran
Posted

No i nie ma medalu, ale jeszcze ma chyba 3 szanse na medal ;)

Posted

Podobno Kowalczyk sie przed startem poplakala, bo sniezek pod stopkami byl za ciezki. Fajnie jej gwiazdorstwo odpie rdolilo. Oddawajcie moje podatki, ktore place za jej wyjazd i medale na Olimpiadzie!

• Upvote 1
Posted

Ale dała du/py na tym zakręcie, dobrze że się na cycki nie obaliła. No ale ostatecznie srebro może być. Oczywiście pod warunkiem, że w pozostałych dwóch konkurencjach przestanie się opier/dalać i wreszcie wyrobi normę <_<

Posted

Ta Norweszka przy tym ostatnim zakręcie postawiła wszystko na jedną kartę... tak w ten zakręt jak ona się nie wchodzi (prawie się wyyebała) ale widać opłacało się.

Posted (edited)

Nowakowska właśnie walczy o medal! trzy strzelania bez pudła, jeśli na ostatnim wszystko wejdzie będzie (pipi)a podium!

Edited by Yakubu