Skocz do zawartości

Vancouver 2010

Featured Replies

Opublikowano

Już jutro zaczynają się zimowe igrzyska w Vancouver.

Nasze nadzieje na medale to Kowalczyk , Sikora , Małysz...

Kwalifikacje do skoków K100 już jutro.Konkurs w sobotę.

• Odpowiedzi 87
  • Wyświetleń 14,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Podobno Kowalczyk sie przed startem poplakala, bo sniezek pod stopkami byl za ciezki. Fajnie jej gwiazdorstwo odpie rdolilo. Oddawajcie moje podatki, ktore place za jej wyjazd i medale na Olimpiadzie!

• Predzej na ps3 wyjdzie jakas gra niz Polacy zdobeda zloty medal w Vancouver. Tylko wlaczylem te zawody z Nowakowska i od razu cos spie rdolila. To samo mam z siatkowka, zawsze przegrywaja gdy ogladam.

• Nie. Teraz pojechala jeszcze lepiej i powiedziala, ze przegrala bo przeciwniczki sa chore na astme i moga brac sterydy i to nieuczciwe.     [*]

Opublikowano

No proszę, nawet nie zauważyłem. Im człowiek starszy, tym mniej się tym jara ;) Zobaczymy jak sobie poradzą bez śniegu :<

Opublikowano

Nie oglądam wszelkich Olimpiad, nudne to i głupie. No dobra oglądam skoki na zimowych, ale nic więcej.

Opublikowano
  • Autor

Ceremonia otwarcia igrzysk zaczyna się , o jakże "przemiłej" godzinie, 3:00 czasu polskiego ( a więc za dobrej oglądalności w naszym rodzimym kraju mieć nie będzie).

Tu można obejrzeć w sieci : http://www.ctvolympi...ings/index.html

Kwalifikacje do skoków K100 dziś o 19:00.

zapraszamy ;]

Opublikowano

no dobra, jak kogoś interesuje ceremonia otwarcia, a nie był w stanie obejrzec wczoraj w nocy, to za chwilę o 9.15 na tvp sport jest powtórka

Opublikowano
  • Autor

Film z wypadku... tragicznie to wygląda.

Widać że bardzo pomyślany ten tor...słyszałem , że miało już tam miejsce już kilka wypadków (na tej olimpiadzie...a to dopiero 2 dzień).

FILM OD LAT 18

http://www.youtube.c...h?v=7x5JjrgIo7A

Daszka nad torem im się zachciało.

Opublikowano

Kur.wa brawo Adaś, mamy srebro!

Ammann pozamiatał i pokazał kto tu rządzi, ale super, że w najważniejszym momencie trafił z formą i mamy pierwszy medal na tej olimpiadzie.

Super wynik, jestem dumny.

Opublikowano

Super. Brawo Adam. Jestem bardzo zadowolony. Powtórzyć wynik na dużej i będzie po prostu bosko. Jednak już jest super. Adam zrobił dla polskich skoków tyle co nikt nie zrobił i nie zrobi już raczej.

Opublikowano

Bo tak lata nasz Mistrz Świata 8)

Ahh ten Ammann...

Opublikowano

Adam znów pokazał, że jest wielki ! Pięknie !! Jestem bardzo zadowolony.

Mam oczywiście nadzieje, że na dużej będzie jeszcze lepiej, i Ammann już nie przeszkodzi Małyszowi w zajęciu należnego mu 1 miejsca. OBY! :]

Opublikowano

Chyba nikomu nie nalezy się złoto olimpijskie jak Małyszowi, tylko tego mu brakuje aby potwierdzic kto jest najlepszym skoczkiem w historii ;) Naprawde wielki szacun dla tego gościa , szczerze to wątpiłem w medal , jest wielki

Opublikowano
  • Autor

Znów pokazał tym co go już dawno skreślili.

MalyszwVancouver.jpg

Oby na dużej zamienili się miejscami.

Opublikowano
  • Autor

Za parę minut startuje Justyna Kowalczyk... być może będzie kolejny medal.

Opublikowano

No i nie ma medalu, ale jeszcze ma chyba 3 szanse na medal ;)

Opublikowano

Podobno Kowalczyk sie przed startem poplakala, bo sniezek pod stopkami byl za ciezki. Fajnie jej gwiazdorstwo odpie rdolilo. Oddawajcie moje podatki, ktore place za jej wyjazd i medale na Olimpiadzie!

Opublikowano
  • Autor

Za kilka sekund na TVP 1 Kowalczyk walczy o medal w sprincie.

Już po biegu... MAMY KOLEJNE SREBRO!

Opublikowano

Ale dała du/py na tym zakręcie, dobrze że się na cycki nie obaliła. No ale ostatecznie srebro może być. Oczywiście pod warunkiem, że w pozostałych dwóch konkurencjach przestanie się opier/dalać i wreszcie wyrobi normę <_<

Opublikowano

No zawsze coś. Szkoda że z(pipi)ała ten zakręt.

Opublikowano
  • Autor

Ta Norweszka przy tym ostatnim zakręcie postawiła wszystko na jedną kartę... tak w ten zakręt jak ona się nie wchodzi (prawie się wyyebała) ale widać opłacało się.

Opublikowano

Bramki z główki i medale zdobyte przez kogoś innego niż Małysza się nie liczą.

Opublikowano

Nowakowska właśnie walczy o medal! trzy strzelania bez pudła, jeśli na ostatnim wszystko wejdzie będzie (pipi)a podium!

Edytowane przez Yakubu