Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield Bad Company 2

Poziomt trudności pucharów. 78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudności pucharów w Bad Company 2?

• Bardzo łatwe
      5
    • Łatwe
      24
    • Średnie
      36
    • Trudne
      11
    • Bardzo trudne
      2

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 414
  • Wyświetleń 21,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Panowie, gdybym nie pozyczyl gry kumplowi to bym pomogl. A co do planu, to z doswiadczenia na 1 ustawce moge poradzic:   Zakladacie jeden Team1 w 4 osoby, pozostali czekaja z otwartym oknem w (Play

• A ja dzisiaj zdobyłem Demolition mana bez żadnych ustawek po zbombardowaniu pierwszego m-coma (bodajże B) mortarem na Nelson Bay. Za 1 zamachem wpadło 6 killi, tyle to nawet na ustawce nie zrobicie :D

Opublikowano

wszystkie trophy to pikus w porownaniu do tego co trzeba zabic 20 gosci zawalajac budynek

to jest pikus :)

max miesiac

ja mam przegrane 16h i chyba z 5 osob juz tak zabilem.

poprostu naloty/ostrzal z rpg w Mcom i wpada :)

Opublikowano

Eee, ja wam powiem że i tak już mam 4 tagi od znajomych (jeśli policzy mi 2 z dema), i trzeba się wbijać do gier friendsów i liczyć na wylądowanie w przeciwnej drużynie, a potem zapolować :)

Swoją drogą ciekawe, czy to naliczanie działa wstecz, tzn zrobić invite ludziom, których tagi już sie posiada.

See ya on White Pass :)

Opublikowano

Było trochę biegania żeby się znaleźć, ale w końcu trofeum nożowe wpadło, dzięki wszystkim :)

Szkoda, że pod koniec dnia było coraz więcej wywalania z serwera. Wkurzające jest przede wszystkim to, że najczęściej też kasują się staty z tego co zauważyłem :/

--

Pozdrawiam, Rudiok

Opublikowano
  • Autor

Ja proponuje zebrać sporą ekipe na team deathmatch i tam wymieniac się trophami airkill, et, tu brute?, demolition man, dentist i careful guidence.

Co do dentist to ja już to trophy wbiłem, ale chętnie użycze komuś swojej głowy.

Najlepiej umówić się w piątek, sobote albo niedziele żeby wszyscy mieli wolne od szkoły/pracy i nabić trofea

Opublikowano

Ktos chetny na trophy demolish man?

Opublikowano

Moge do was dolaczyc jesli bedzie E tu brute, 5 road kili, demolition man ;)

Opublikowano

Ja też jestem chętny na demolition man, road kill

Opublikowano
  • Autor

Mi 20 pasuje. Na demolish man umówiłem się z zaq'iem ale chętnie zrobie inne.

Proponuję deathmatch w Laguna Presa

E: No tak ale tam nie ma heli. To może Port Valdez (rush) i tam zrobimy air kill a resztę załatwimy w jakims trybie deathmatchowym?

Edytowane przez schab0795

Opublikowano

A ma privach sie da zrobic trofea? Tez zalicza?

Ja nadal chetny na demolition man, et tu brute i 4 roadkills

Opublikowano

W tygodniu też mogę boostować bo chyba tylko to mi zostało najtrudniejsze do zaliczenia,dziaj nie dam rady :(

Opublikowano
  • Autor

A mozna zrobić tak że ktoś gra medykiem i ma M60 , ja go zabijam, "przebieram się" za niego i biorę to M60 potem zabijam kogoś M60, nożem i RPG-7 i wpada mi trophy Mission... Accomplished? Bo cały czas grałem tylko inżynierem a do M60 trzeba chyba 40tys. punktów medykiem zdobyc :/

Opublikowano

Pograłem właśnie godzinkę i demolition man da się spokojnie zrobić samemu, tylko trzeba cierpliwości. Wystarczy grać Rush(najlepiej na Nelson Bay) jako atakujący i traktować budynki z satelitami(?) moździerzem. Jedyny problem to, że trzeba takich killi wbić 20.

Znacznie trudniejsze są IMO trofea Airkill i Careful Guidance. Oba mi wpadły, ale fuksem. IMO ciężko się steruje helikopterami tak, żeby precyzyjnie w kogoś w lecieć, poza tym jak przeciwnik jest ogarnięty, to jak przyjdzie co do czego zrobi sito ze śmigłowca(UAV czy zwykły, obojętnie). Careful Guidance to już w ogóle syf, nikt nie lata tak nisko, żeby dało się go zestrzelić. Jedyna szansa to celować w helikopter, który jest nisko/stoi na ziemi, no ale znowuż - ogarnięty gracz zrobi z gostka stojącego przy RPG sito.