Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield Bad Company 2

Poziomt trudności pucharów. 78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudności pucharów w Bad Company 2?

• Bardzo łatwe
      5
    • Łatwe
      24
    • Średnie
      36
    • Trudne
      11
    • Bardzo trudne
      2

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Mi tez, tylko niech ktos na zapas napisze na gg chwile przed cobym nie zapomnial ;D

• Odpowiedzi 414
  • Wyświetleń 21,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Panowie, gdybym nie pozyczyl gry kumplowi to bym pomogl. A co do planu, to z doswiadczenia na 1 ustawce moge poradzic:   Zakladacie jeden Team1 w 4 osoby, pozostali czekaja z otwartym oknem w (Play

• A ja dzisiaj zdobyłem Demolition mana bez żadnych ustawek po zbombardowaniu pierwszego m-coma (bodajże B) mortarem na Nelson Bay. Za 1 zamachem wpadło 6 killi, tyle to nawet na ustawce nie zrobicie :D

Opublikowano

Jakby kogoś dzisiaj nie było, to zawsze mogę pomóc jako mięso ;]. Mój login: jsr1337.

Opublikowano

panowie - wybierzcie dwóch liderów grup, niech oni pododają wszystkich z ustawki, zróbcie chat grupowy i zapraszajcie do niego, potem kazdy z nich niech utworzy skład i odpalajcie mape jak bedzie komplet.

Opublikowano

panowie - wybierzcie dwóch liderów grup...

Proponuję, aby "nominowały" się dwie osoby z hs, będzie im łatwiej koordynować wszystkie działania. Ja niestety odpadam. Mam nadzieję, że brak Vip Code nie będzie wielkim problemem?

Opublikowano

proponowalbym arice i druga baze..duzo budynkow..Mam czas wiec moge zajac sie organizacja..chcialbym aby kto moze byl wczesniej.

Jakby mogl ktos mi pomoc w straceniu heli z dzialka bylbym wdzieczny :)

Opublikowano

bedziecie jeszcze organizowac jakas ustawke na demolition kille / 5 nozy na friendsach?

Opublikowano

właśnie zdobyłe Careful Guidence, jaa ile (pipi)ania sie z tym trophy, wpadło fuksem. wystrzeliłem z działka pocisk koleś mnie ściągnął z heli, padam, słyszę, że wpadają jakieś punkciki, patrzę wpada za zniszczenie pojazdu, pod nosem szepczę może zaliczy może zaliczy. no i zaliczyło :D (pipi)a hepi. najtrudniejsze trofi z batelfilda stało się faktem, jak znajde czas to zalicze jeszcze trzy trofi z singla i platyna

Opublikowano

bedziecie jeszcze organizowac jakas ustawke na demolition kille / 5 nozy na friendsach?

jest ktos chetny dzis wieczorem? czy juz wszyscy maja te trofea?

Opublikowano

jest ktos chetny dzis wieczorem? czy juz wszyscy maja te trofea?

Jeśli uda się to zorganizować to ja jestem też chętny (szczególnie na 5 friendsów).

Opublikowano

I ja również PSN ID: Ryudo_PL

Opublikowano

Dzięki za zaproszenie . Godzina 22-23 pasuje w sam raz.

Opublikowano

okee nie wyszlo tak jakby kazdy chcial.

wstepnie umawiamy sie na jutro w sensie niedziele ;] [demo kille]?

moze w 2h sie zmiescimy xD

Opublikowano

Może jutro pójdzie nam to (organizacyjnie) sprawniej, najlepiej chyba będzie wbić 4 na 4 na hardcore

Opublikowano

A ja dzisiaj zdobyłem Demolition mana bez żadnych ustawek po zbombardowaniu pierwszego m-coma (bodajże B) mortarem na Nelson Bay. Za 1 zamachem wpadło 6 killi, tyle to nawet na ustawce nie zrobicie :DD

Opublikowano

maly error ;/ internet mi dzis nie pozwala na komfortowe granie... deszcz pada i pewnie wszyscy siedza na necie przez co jest zbyt obiążony [tak mysle]

Opublikowano

maly error ;/ internet mi dzis nie pozwala na komfortowe granie... deszcz pada i pewnie wszyscy siedza na necie przez co jest zbyt obiążony [tak mysle]

Mi właśnie w przeciągu tej godziny dwa razy wywaliło prąd na kilka sekund więc nie wiem jak będzie później... Cholerna pogoda!

Jak się uda to chociaż brakujące trofea w singlu zaliczę (skrzynie).

Opublikowano

jest ktoś chętny na zrobienie trofeo demolition man? , ja mam 15/20 wiec mi już dużo nie zostało do zrobienia