Opublikowano 31 grudnia 201410 l ostatnio czesto grywam w GoW3 - zazwyczaj horde jak ktos zainteresowany pisac zaproszenia zagram nawet kampanię w grupie
Opublikowano 31 grudnia 201410 l Masz te dodatki? Btw kiedys Cię dodalem i ostatnio sporo gram w Gyrosy. Widac mijamy się
Opublikowano 2 stycznia 201510 l zadnych płatnych dodatków nie mam ano chyba sie mijamy teraz bede w nocy z soboty na niedziele (22:00-03:00)
Opublikowano 5 stycznia 201510 l Po skonczeniu jedynki i dwojki wrocilem do czesci trzeciej. Szarpnalbym w co-opa czy jakas horde. Moj watpliwy skill zaszedl jeszcze rdza wiec bez fajerwerkow z mojej strony. Mam wszystkie dodatki i wszystkie mutatory.
Opublikowano 5 stycznia 201510 l To może kampanie we 4 bo brakuje mi aczika jakbyco to wystarczy nas dwóch i 4 pady (w sensie dwa profile gosci odpalone) :>
Opublikowano 5 stycznia 201510 l No wlasnie zalaczylem. Mam nadzieje posiedziec pare godzin. Edit: No i posiedzialem. Jutro bede od mniej wiecej 11ej.
Opublikowano 5 stycznia 201510 l Hah nawet nie zdążyłem dać zaproszenia btw lol masz 2000 w Gyrosach 3 Oo
Opublikowano 13 stycznia 201510 l Moge sie dolaczyc do gry... Horda, kampania co tam pasuje dawno nie gralem a naszla ochota ostatnio
Opublikowano 15 lutego 201510 l 11-14 miażdżą jajca. Piękne i to jeszcze w GoWie jedynce robią takie akcje
Opublikowano 19 lutego 201510 l ile waży cała digitalka z kompletnym DLC na dysku? Jak ktoś ma tak zainstalowaną to proszę o info.
Opublikowano 23 lutego 201510 l W końcu mam Gyrosy 3 na własnej konsoli (z SeasonPassem), grałem swego czasu na konsoli kumpla z mieszkania i chętnie odswieżyłbym sobie tytuł, jak ktoś gra to dajcie znać na GT "Itz Molo".
Opublikowano 27 lutego 201510 l Ja stawiam pierwsze kroki to chętnie pogram z kimś. Gametag: edmundoPL.
Opublikowano 27 lutego 201510 l Jak cos to już mogę, bo musialem dokończyć grę w judemencie. Masz mikrofon?
Opublikowano 28 lutego 201510 l Mam mikro ale dzisiaj byśmy się umowili bo wczoraj bylEm padnięty i poszedłem spać.