Skocz do zawartości

Gears of War 3

Featured Replies

Opublikowano

jak pozny?

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 388,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• też widziałem u kolegi singla i grafa jest fajna, ale na mnie nie zrobiła takiego wrażenia jak Uncharted2. I te graniastosłupy zielone...

• Co wy (pipi) macie za odbiorniki ? Piksele ? Jeszcze napiszcze, ze jest problem z aliasingiem to w ogole bedzie smiech. Wez ty Soul sie ogarnij bo jak rzucasz tekst, ze PS2 HD to w ogole mam wrazenie,

• przyznaje, gram sawed-offem i retro lancerem. mam mocne staty (k/d ratio 1.6 i win/lose 2.0, gram z randomami). szczerze? w (pipi)e to mam, co sądzą o mnie inni w tej grze. serio. tu macie takie spojr

Opublikowano

ostatnio czesto grywam w GoW3 - zazwyczaj horde 

jak ktos zainteresowany pisac zaproszenia

zagram nawet kampanię w grupie

Opublikowano

Masz te dodatki?

Btw kiedys Cię dodalem i ostatnio sporo gram w Gyrosy. Widac mijamy się

Opublikowano

zadnych płatnych dodatków nie mam

ano chyba sie mijamy

teraz bede w nocy z soboty na niedziele (22:00-03:00)

Opublikowano

Po skonczeniu jedynki i dwojki wrocilem do czesci trzeciej. Szarpnalbym w co-opa czy jakas horde. Moj watpliwy skill zaszedl jeszcze rdza wiec bez fajerwerkow z mojej strony.

Mam wszystkie dodatki i wszystkie mutatory.

Opublikowano

To może kampanie we 4 bo brakuje mi aczika :reggie: jakbyco to wystarczy nas dwóch i 4 pady (w sensie dwa profile gosci odpalone) :>

Opublikowano

Dobra to jeszcze ustalmy kiedy. Jutro?

Opublikowano

No wlasnie zalaczylem. Mam nadzieje posiedziec pare godzin.

Edit: No i posiedzialem. Jutro bede od mniej wiecej 11ej.

Opublikowano

Hah nawet nie zdążyłem dać zaproszenia :D

btw lol masz 2000 w Gyrosach 3 Oo

Opublikowano

Moge sie dolaczyc do gry... Horda, kampania co tam pasuje ;) dawno nie gralem a naszla ochota ostatnio

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

11-14 miażdżą jajca. Piękne i to jeszcze w GoWie jedynce robią takie akcje

Opublikowano

ile waży cała digitalka z kompletnym DLC na dysku? Jak ktoś ma tak zainstalowaną to proszę o info.

Opublikowano

W końcu mam Gyrosy 3 na własnej konsoli (z SeasonPassem), grałem swego czasu na konsoli kumpla z mieszkania i chętnie odswieżyłbym sobie tytuł, jak ktoś gra to dajcie znać na GT "Itz Molo". 

Opublikowano

Jak cos to już mogę, bo musialem dokończyć grę w judemencie. Masz mikrofon?