Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Deus Ex: Human Revolution

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 162,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Skończyłem tę grę. Wydaje mi się, że tytuł ten zasłużył ode mnie na coś więcej niż "polecam", gdyż jestem autentycznie w szoku jakich wyborów dokonywałem w czasie grania i w jaką stronę poprowadziłem

• waldusthecyc
    waldusthecyc

gameplay gameplayem - napewno wszyscy się zgodzimy, że ma wady, że graficznie odstaje, że trochę drętwo czasami. Ja mimo to nadal nie mogę wyjść z podziwu dla wykreowanego świata.    Z ciekawostek,

• Patrzcie co znalazłem http://www.youtube.com/watch?v=B0sRgPcjnJo   Oj jak ja to chcę. Widziałem gameplay tej wersji demo/beta i jestem naprawdę mile zaskoczony. Gra autentycznie przypomina orygina

Opublikowano

jak sobie poradzić z drugim bosem bo nie mam rozwiniętej zdolności żeby użyć tajfuna

Opublikowano

Najlepiej rzucić granat emp albo taką minę (są do znalezienia w szafkach) i poprawić jakąś mocną bronią (np rewolwer), trzeba też być w ciągłym ruchu i nie wpaść na podłoże pod napięciem.

Opublikowano

To nie strzelaj w filar. Prąd produkuje właśnie zniszczenie jednego z reaktorów. Przydatny zabieg, jeżeli kupiłeś ulepszenie, które powoduje że nie otrzymujesz obrażeń od elektryczności. Ja używałem Stun Guna i serii z Assault Rifle. Dobrze działa też granat EMP i gazowy.

Opublikowano

Pomożecie Panowie ? Jestem przy pierwszym bossie no i mam problem. Nie mam ze sobą ani wyrzutni rakiet, ani snajperki. Zero granatów. Da się go pokonać ? Gram na NORMAL. Mam strzelbę, karabin szturmowy i pistolet maszynowy.

Opublikowano

Pomożecie Panowie ? Jestem przy pierwszym bossie no i mam problem. Nie mam ze sobą ani wyrzutni rakiet, ani snajperki. Zero granatów. Da się go pokonać ? Gram na NORMAL. Mam strzelbę, karabin szturmowy i pistolet maszynowy.

http://www.youtube.com/watch?v=QHHuLhwJetM

Mozolny sposób, ale ja wykończyłem go podobnie. A jeśli nie będziesz mógł nadal sobie poradzić, przypominam, że w trakcie walki można zapisywać stan gry.

Aha, i z tego co pamiętam, to jakieś granaty powinny być w pomieszczeniach po lewej i prawej stronie.

Edytowane przez lothronik

Opublikowano

jak sobie poradzić z drugim bosem bo nie mam rozwiniętej zdolności żeby użyć tajfuna

jesli masz stun gun to zrob jak ja. stajesz na srodku i czekasz az ona zacznie dash do wystarczy w nia strzelic, zmienic na jakis karabin i bic az sie obudzi. uciec, przeladowac oba, powtorzyc max 2 razy.

Opublikowano

Rzucaj w niego czerwonymi beczkami i butlami z gazem.

Opublikowano

Dzięki, dałem sobie radę już rano z chamem. Problemem nie było to, że był on jakiś mocny, tylko sterowanie, które nie sprzyja zręcznościowym akcjom. :) Jestem już w kolejnym mieście i jest na prawdę pełna immersja. Rewelacyjna gra

Opublikowano

Info z deusex.pl:

David Bedard - koordynator marketingu w Eidos Montreal - za pośrednictwem Thumbir odpowiada na pytania graczy dotyczące nadchodzącego DLC zatytułowanego The Missing Link. Oto czego możemy się dowiedzieć:

• DLC będzie dostępne z głównego menu - innymi słowy nie będzie potrzeby przechodzenia całej gry aby w niego zagrać
  • nie określono jednoznacznie czy DLC będzie wpleciony w główną grę i będzie można go przejść jak jedną z pobocznych misji
  • na DLC będą się składać dwie duże lokacje, ale nie będą to huby miast
  • DLC przyniesie nowe achievementy
  • spośród nowych postaci poznamy Netanya Keitner oraz Pieter Burke - oboje są pracownikami Belltower

Opublikowano

Wszystko fajnie, ale mnie o wiele bardziej interesuje nieco inna kwestia:

Ile Eidos/Squeenix sobie za to cholerstwo zażyczy? Bo nie wierzę, że będzie to to darmowe...

Opublikowano

Darmowe nie będzie na 100% już to potwierdzili, ceny jeszcze nie podali :D

Opublikowano

Mam pytanko odnosnie finalu 3 aktu:

Jest jakis sposob by uratowac Malik? Kurde na wszelkie sposoby probowalem ale predzej Ci kolesie z ciezkim sprzetem ja wykanczaja. Jesli tak to jakas taktyka na to jest? ;)

Opublikowano

Mam pytanko odnosnie finalu 3 aktu:

Jest jakis sposob by uratowac Malik? Kurde na wszelkie sposoby probowalem ale predzej Ci kolesie z ciezkim sprzetem ja wykanczaja. Jesli tak to jakas taktyka na to jest? ;)

Spróbuj użyć tajfuna o ile masz z tym jest bardzo łatwo, a Jensen w trakcie animacji jest nieśmiertelny!

Opublikowano

@Zwyrodnialec

wlasnie caly myk polega na tym ze nie mam tajfuna :confused:

Edit:

w sumie mialem schomikowane Praxisy ktore na to wykorzystalem, chyba trzeba to tak zrobic bo caly czas brakowalo mi paru sekund zeby dac rade wyciagnac partnerke z tarapatow...

Edytowane przez BoryzPL

Opublikowano

Ja to zrobilem bez tajfuna. Reweolwer na tych wiekszych typów z ciężkimi maszynami (z bliska 2-3 strzały i leżą). a reszta jako s na farta wszystkim co miałem pod ręką. z 5 prób i się udało :)

Opublikowano

Ogólnie wystarczy do nich podbiec zastrzelić 2 z ciężkimi karabinami reszta nie zabije Malik tak szybko(i część skupi się tylko na Jensen'ie) więc spokojnie można zrobić to bez tajfun'a używając karabinu bojowego. ps: i nie można zapomnieć o dwóch snajperach .

Opublikowano

Bez tajfuna trzeba mieć tez granat emp na tego mecha, bo taki tajfun radzi sobie z nim bez najmniejszego problemu

Opublikowano

latwiej jest z granatem emp ale nie trzeba bo miec. mi na koncu zostal mech to schowalem sie za murkiem i tylko z karabinu do niego strzelalem i padl

Opublikowano

Dostajesz trophy i pod koniec gry to ona przylatuje odebrać naukowców i dr Reed. Czyli w sumie nic specjalnego, jednak ja wolałem ją uratować ;)

Opublikowano

A co jest jak jej nie uratuję ? bo jakoś przy pierwszym przejściu z "rozbiegu" uratowałem ją :lol:

Opublikowano

Darth Krizzo

Pojawia się na stole operacyjnym w kryjówce Żniwiarzy. A samolot jest na miejscu gdy ratujemy naukowców i chyba Reed go pilotuje bo nie wiem kto inny by tam mógł.

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie długości gry. Właśnie

wróciłem do Detroit, jestem po walce z drugim bossem. Jak daleko jestem? Przyznam, że za cholere nie chce kończyć tej gry :P