Opublikowano 6 maja 20168 l To Dark Void Zero. Sprawdz jakis film na yt bo to gra z ery 8bit jak Capcom wiedzial co to dobre gry.
Opublikowano 6 maja 20168 l Wygląda i brzmi zacnie ale jakies takie mało dynamiczne.Mighty gunvolt gral ktoś? Cena dobra Edytowane 6 maja 20168 l przez S_600
Opublikowano 6 maja 20168 l Jak zaczniesz uzywać jetpacka i jednoczesnie bedą do Ciebie strzelać z kazdej strony to będzie dynamicznie.
Opublikowano 6 maja 20168 l Możecie pobrać i zainstalować Miitomo na swoim telefonie? Mi nie chce bo niby nie obsługuje tego modelu, a mam całkiem niezgorsze bebechy i ciekawi mnie czy to wciąż blokada regionalna czy co?
Opublikowano 11 maja 20168 l http://konsoleigry.pl/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=promocjenintendo&submit_search=SzukajPrzeceny gierek na Wii U i 3DS
Opublikowano 11 maja 20168 l Bayo 2 kupione (+ mały rabacik), kusi jeszcze New Art Academy i Story of Seasons ale z torbami bym poszedł (ehhh a miałem przez maj i czerwiec niczego nowego nie kupować...ah te wiosenne promocyje)....
Opublikowano 13 maja 20168 l Mam kody na Poki: MEW x2 i Legendarny Ptaszor x2 :-P Jak ktoś chętny to PW, kto pierwszy ten lepszy UPDATE: MEW x1 Ptaszor x1 Edytowane 14 maja 20168 l przez Graczdari
Opublikowano 19 maja 20168 l Jakies sprawdzone folie na dolny ekran? Podobno grajac w Yokai watch lepiej sobie taka zalozyc na ekran
Opublikowano 19 maja 20168 l Tylko HORI, inne jakieś allegrowe gówna nie sprawdziły mi się ani w 3DS ani w WiiU
Opublikowano 19 maja 20168 l I Hori też podrabiają. Shen, może olej folię? Ja na NDSie spędziłem milion godzin i bez folii było... znośnie. Na 3DSie gram mało (w czerwcu będzie rok od zakupu) i raczej używam palucha, od stylusa, przez co ekran dalej wygląda jak nowy. Folia wg. mnie trochę psuje doznania estetyczne:)
Opublikowano 19 maja 20168 l Jak jest się pedantem i chucha na sprzęt to folia to konieczność. Ja od czasu DS'a, w którego mojej pierwszej sztuce stylus zajechał mi ekran masakrycznie, używam podrób HORI od chinoli z dx.com - jak kupuję konsolę to od razu zamawiam sobie tak z 3-4 sztuki i starcza mi to spokojnie na cały cykl życia konsoli. Jeżeli ostrożnie i dokładnie się ją założy (sprężone powietrze i karta bankomatowa to mus) to ja nie dostrzegam praktycznie żadnej różnicy.
Opublikowano 22 maja 20168 l Szukam pewnej gierki z eshopu. Była to moja pierwsza odpalona demówka - układałem jakieś figury - kształty, coś z grawitacją? Co to takiego było?
Opublikowano 22 maja 20168 l Szukam pewnej gierki z eshopu. Była to moja pierwsza odpalona demówka - układałem jakieś figury - kształty, coś z grawitacją? Co to takiego było? Wejdź sobie w historię konta i sprawdź
Opublikowano 22 maja 20168 l Jak brałem folie do 3DS XL to brałem z Amazona, ale to było w czasach gdy w polsce ich nie było. Teraz oryginalne folie są np. na ultimie.Tak samo do PSVita brałem. Banalne aplikowanie. Do WiiU nie mam folii - uznałem że wolę wycierać ekran po każdym dłuższym graniu.
Opublikowano 23 maja 20168 l W życiu nie nazwałbym aplikowania folii banalnym, chyba że masz ręce chirurga, albo nie przeszkadzają Ci drobinki kurzu pod folią.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Gdzie najlepiej kupić 3DS'a? Szukam małej wersji czarnej bądź aqua blue, ale same preordery widzę, bądź wyprzedane. Zielony jestem jeśli chodzi o Nintendo i to chyba najlepsza opcja by zacząć z nimi przygodę. Pomoże ktoś?
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Najlepiej celuj w New 3DSa. JA swojego kupiłem na Allegro z jakiegoś sklepu i poza tym, że ładowarkę dorzucili uszkodzoną (Nintendo w New 3DSie nie dodaje ładowarek) - to jestem zadowolony.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l No niby tak, ale jednak trzeba wydać ponad kafla na wszystko razem z kilkoma dobry gierkami. Dodatkowo kiedyś czytałem, że pod koniec roku czy tam w następnym ma wyjść nowy sprzęt i dlatego ewentualnie kupiłbym go, gdyby 3DS mi się spodobał.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Czy ten New 3DS jest wart płacenia za niego ok 700 zł za samą konsolę, kiedy starego można wyrwać za połowę ceny i to jeszcze z gierką? Rozumiem, że gierki szybciej się ładują, pewnie mają ciut lepszą oprawę, ale chyba tylko jedna gra wymaga N3DS, żeby w ogóle w nią zagrać, a reszta działa na starym chyba ok? Pytam, bo coraz mocniej się zastanawiam nad zakupem.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Kup zwykłego 3DS/3DS XL, a za resztę kupisz sobie parę fajnych gierek. ale chyba tylko jedna gra wymaga N3DS, żeby w ogóle w nią zagrać, a reszta działa na starym chyba ok Tak. Edytowane 12 czerwca 20168 l przez Paliodor